Učesnici diskusije sa statusom "Gost"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

kojekude2022

Domaćin
Poruka
3.694
Šta znači ovaj status?
Ok što se ne vide nikakvi podaci, ali zbog čega ne može da se primeni opcija Ignoriši?
Prijavljivati ih ako vređaju, pišu sa više naloga?
Evo primera kako pišu sa istog naloga:
KPGS 2.png
KPGS 3.png

Mišljenje je kao dupe, svako ga ima. I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa. Tako i rasprave liče na trg prepun gologuzih ljudi koji zahtevaju pažnju i prihvatanje, ali, kao što i biva sa raspravama, obično se završe navlačenjem gaća kada uvide da od svega toga nema vajde i da svako gleda svoje dupe.

Mišljenje je kao dupe, svako ga ima. I ne samo što ga ima, već ima i potrebu da skine gaće i drugima maše istim ispred nosa. Tako i rasprave liče na trg prepun gologuzih ljudi koji zahtevaju pažnju i prihvatanje, ali, kao što i biva sa raspravama, obično se završe navlačenjem gaća kada uvide da od svega toga nema vajde i da svako gleda svoje dupe.
Hahahahaha !!!!!

Baš je zabavno biti gost. Dođeš, nešto napišeš, ako odobre - odobre, ako ne - nikom ništa. Ne vezuješ se za svoje komentare, nema ljutnje, jer nisi tu kao osoba i >drugar<. Šteta što i drugi forumi ovo nemaju.

Hahahahaha !!!!!

Baš je zabavno biti gost. Dođeš, nešto napišeš, ako odobre - odobre, ako ne - nikom ništa. Ne vezuješ se za svoje komentare, nema ljutnje, jer nisi tu kao osoba i >drugar<. Šteta što i drugi forumi ovo nemaju.
Ta drugarstva znatno doprinose propadanju foruma, grupe i grupice, poltronstvo, protekcija, ogovaranja, smicalice, ratovi i hajke, ignorisanje novih...kad bi svi bili gosti toga ne bi bilo. I to svaki komentar da bude pod drugim nikom.:lol:

Samo su mnogo ružne ove sličice na koje mora da se klikće, i dosadne nakon izvesnog vremena.

Od odobrenih komentara na forumima i temama koje manje vise pratim tvrdim da je 95% provokacija i bezvredno smece.
Neke sam prijavio i obrisani su.
Zakljucujem, nisu trebali ni biti odobreni, sto dalje implicira da moderatori ne rade posao kako treba ili barem ne onaj koji je odobrio ono sto je kasnije obrisano.
Koliko neodobrenih komentara ima, koliko gluposti medju njima, nervira li to moderatore ili ne, ne znam.
Licno smatram da je odobravanje pisanja svega i svacega od strane bilo koga (usputnih korisnika) znak nepostovanja prema clanovima foruma kojima se to ne dopada i koji zele da ignorisu takve postove.

ne odobravaju se problematicni postovi.
mozda tu i tamo dodje do nekog propusta ali to je retko jer sam imao prilike da vidim gomilu neprikladnih komentara koji nisu bili odobreni tako da se u principu ljudima ne isplati da pisu ono sta nece biti odobreno.
da racunaju na propust moderatora a ulozili su trud i energiju u post koji sigurno nece biti objavljen je gubljenje vremena..

Prijavio sam ciste nebuloze, tipa post sa par reci "gine vam 5000 Rusa dnevno" koje su kasnije obrisane.
Procitao sam ih, dakle prethodno su odobrene.
Meni se konkretno ovo pravilo (tacnije opcija ili mogucnost) ne dopada i drago mi je da imam pravo da to neslaganje iznesem i da dobijem odgovor.
I dalje smatram da nelogovani ne treba da pisu nista ili u najmanju ruku da treba da imam mogucnost da se logujem i ignorisem takve komentare.

mozda tu i tamo dodje do nekog propusta ali to je retko jer sam imao prilike da vidim gomilu neprikladnih komentara koji nisu bili odobreni tako da se u principu ljudima ne isplati da pisu ono sta nece biti odobreno.
da racunaju na propust moderatora a ulozili su trud i energiju u post koji sigurno nece biti objavljen je gubljenje vremena..
Sada znamo zašto ljudi odlaze. :jede:

Obrisano je jer sam ovde stavio sliku ili je neko poruku prijavio. Ja nisam prijavio iz razloga sto sam ovde stavio sliku, inace bih i prijavio i ostavio mastan komentar na racun moderatora koji je odobrio.
Po puruka/nebuloza iste kvalitete ima na svakoj stranici te teme.
Preformulisacu ponudu za 500 evra - ko me ubedi da je moderator sa razlogom odobrio taj komentar, ili da komentar nije problematican kako ministar kaze, pa zasluzuje da bude objavljen, dobija 500 evra.
Ako moderatori odobravaju poruke, koje kasnije bivaju brisane, ko je ovde lud?
Moderatori koji ne umeju proceniti sta treba biti objavljeno ili ministar koga moderatori ne fermaju za suvu sljivu?
Mogu da ponudim i milion koji cu iimati sledece godine u ovo vreme :).

Obrisano je jer sam ovde stavio sliku ili je neko poruku prijavio. Ja nisam prijavio iz razloga sto sam ovde stavio sliku, inace bih i prijavio i ostavio mastan komentar na racun moderatora koji je odobrio.
Preformulisacu ponudu za 500 evra - ko me ubedi da je moderator sa razlogom odobrio taj komentar, ili da komentar nije problematican kako ministar kaze, pa zasluzuje da bude objavljen, dobija 500 evra.
Moderatori koji ne umeju proceniti sta treba biti objavljeno ili ministar koga moderatori ne fermaju za suvu sljivu?
Pri odobravanju poruka moderator ne vidi ostale poruke u temi tako da istrgnuta iz konteksta ta poruka može biti prihvatljiva. Kada se kasnije poruka vidi u temi i stavi u kontekst onda može da bude neprihvatljiva i stoga obrisana.

Ne postoji kontekst u kom nik Nestanak Rusije 2022 i post "Kako si podneo propast Putina?" imaju i promil razloga za odobravanje.
Sto se mene tice odobravajte sta god hocete, ja neke likove odavno smatram psihopatama i njihove postove ne citam, tako sto sam ih stavio sam na ignore, ali ne zelim da citam ni ove koji su kobajagi neregistrovani i spreman sam zrtvovati mogucnost da propustim citanja vredan post napisan od strane zaista neregistrovanog "clana" foruma ukoliko mi omogucite da imam ignore za neregistrovane.
Sa druge strane zahvalan sam onima koji imaju snage i volje u nedogled dokazivati cinjenicno stanje.
Kad oni odustanu, ostace vam spameri koji kao papagaji iz dana u dan bez ijednog jedinog argumenta ponavljaju jedno te isto.

za 500 evra sam se šalila..nisi ukapirao šalu
a sada pitam ozbiljno
Sta nije u redu sa postom ciji si skrin dao da optuzujes moderatora za odobravanje tog posta ?
"Kako si ti podneo propast Putina"

za 500 evra sam se šalila..nisi ukapirao šalu
a sada pitam ozbiljno
Sta nije u redu sa postom ciji si skrin dao da optuzujes moderatora za odobravanje tog posta ?
"Kako si ti podneo propast Putina"
Ako je post u redu zasto je kasnije obrisan?
"Kako si podneo propast Putina?"
Osim sto je u pravopisnom smislu to prosta recenica, ona se moze okarakterisati samo jos i kao glupa. Nije u pitanju misljenje sa obrazlozenjem, nije u pitanju ni opste uvrezeno misljenje, nije nista. Obicna glupost. Nebuloza.
Koliko pratim politiku Putinova podrska od vlastitog naroda je u ovim vremenima maksimalna, a za svo vreme otkako vodi svoju zemlju ona nikada nije opadala do mere da mu se klimalo tlo pod nogama.
Po mom skromnom misljenju ono sto je Tesla u nauci, to je Putin u politici. Mozda gresim, mozda ne, moje je pravo da mislim tako.
I jedno i drugo misljenje mogu da obrazlozim, neko ce da se slozi sa mnom, neko nece.
Mozemo da diskutujemo, ali ako je suprotno misljenje izrazeno prostom recenicom (opet pravopisno prostom, ne mislim na psovke) "Ma, Tesla je budala" i "Putin je propao" onda se diskusija sa moje strane zavrsava, a posto ne vidim razlog da iste nebuloze citam u kontinuitetu, stavljam osobu na listu ignorisanih.

Vi ste samo iskomplikovali rad moderatora ,sad treba da se cimaju oko odobravanja nekih postova od prolaznika.

Prijavio sam ciste nebuloze, tipa post sa par reci "gine vam 5000 Rusa dnevno" koje su kasnije obrisane.
Procitao sam ih, dakle prethodno su odobrene.
Meni se konkretno ovo pravilo (tacnije opcija ili mogucnost) ne dopada i drago mi je da imam pravo da to neslaganje iznesem i da dobijem odgovor.
I dalje smatram da nelogovani ne treba da pisu nista ili u najmanju ruku da treba da imam mogucnost da se logujem i ignorisem takve komentare.
Oni su sada omogucili da i teme ignorisanih korisnika mogu da se vide ,sve u cilju klikbajta .

Tesla je najobicniji seksualni manijak koji je bio najsretniji provodeci vrijeme u golubarniku.
Golubarnik ga je na kraju i dosao glave, kada se u gluho doba noci isuljao iz hotela kako bi se prepustio raskalasenom orgijanju s golubicama.
Medjutim, neko to odgore vidi sve, pa ga je pokupio auto.

Po tome bi Putin bio - sta/tko tocno?
Ako ti kazem da sam u postu napisao pa obrisao, da takve i slicne izjave citam samo ako forumski znam ko je osoba koja ih pise i naveo bas tebe, da li ces verovati?
Tebe vidim kao lika koji ima odlican smisao za humor, a postove uglavnom satiricne. Misljenja sam da pises sve suprotno od onoga sto mislis i zato mi i nisi na ignore.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back