Učešće građana Republike Srpske na izborima u Srbiji

Podrzavate li ovu ideju?

• Da!

• Ne, ne svidja mi se ujedinjenje Srba

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja gledam nešto mi čudna njegova lokacija - kol'ko ja kapiram baš na toj geografskoj širini i dužini bi trebalo da bude Irak.

Jeste, verovatno je u Iraku. A to njegovo ''Zapadni'' sam manje-više od početka kapirao kao da je sa Zapada sa velikim ''Z''. Znači, sa Zapada, a ne samo zapadno od nas.

Odnosno, državljanin SAD. Mada je moguće da sam pogrešio.

http://en.wikipedia.org/wiki/Al_Asad_Air_Base

Odlican predlog Dodika!

Dodik: Učešće u izborima u Srbiji

Premijer Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je da bi građani tog entiteta voleli da aktivno učestvuju u izborima za Skupštinu Srbije.

"Mi ne tražimo integraciju koja bi podrazumevala snažno učešće u političkom životu Srbije, ali bismo voleli da naši ljudi ovde mogu da izaberu dva-tri poslanika u Skupštini Srbije", rekao je Dodik grupi novinara iz Srbije koja je bila u dvodnevnoj poseti Banjaluci.

Kao primer na koji se treba ugledati, naveo je da svi Hrvati u BiH imaju i državljanstvo Hrvatske i da vrlo aktivno učestvuju u izborima u matičnoj državi.

http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=07&dd=05&nav_id=369585

Samo to još fali,ionako brojni Srbi imaju dvojna državljanstva a to neki zloupotrebljavaju.
Masa krimosa,hohštaplera beži iz države u državu zbog gonjenja policije,a čak i neki od političara kao N.Popović još je ovde i poslanik i bavi se biznisom u Srbiji,kao i onaj iz SRS-a,beše Đogo.Neka se odluče za koju državu,Srbija ili BIH.

Samo to još fali,ionako brojni Srbi imaju dvojna državljanstva a to neki zloupotrebljavaju.
Masa krimosa,hohštaplera beži iz države u državu zbog gonjenja policije,a čak i neki od političara kao N.Popović još je ovde i poslanik i bavi se biznisom u Srbiji,kao i onaj iz SRS-a,beše Đogo.Neka se odluče za koju državu,Srbija ili BIH.

"BiH" nije drzava vec parodija drzave.

Cena je ista za sve,nema kod mene protekcije :D

:sad2::sad2::sad2:

tihic_silajdzic.jpg

Back