T-Zex
Veoma poznat
- Poruka
- 13.698
Bože, praštaj na ovim izlivima gneva prema polusvetu izopačenom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Počinilac silovanja je jadni ugroženi Rom a uz to pripadnik LGBT zajednice . Prema tome moraš da razumeš zabrinutost uprave foruma da se slučajno ne povrede njegova ljudska prava , bio on silovatelj ili ne ...![]()
Мени је симптоматично што је овај скинуо сам гаће чим је добио шамар.Не сећам се иког да му је оваква бљувотина какву је овај други починио у тим годинама падала на памет.За шамар се у моје школско време давало два шамара,штангла,столица,камен...а не задњица.Тукли смо се са много старијима од нас за ситније ствари него за овакав бљутави злочин.У свесном стању нико од нас не би дозволио овакво понижење.Било би благо да кажем да сам згрожен.Kada se setim sebe kada sam imao toliko godina ne mogu da se ne zapitam odakle ideja 13.ogodišnjem dečaku da siluje dečaka.
I što reče misoni, neka neko pokuša da nas ubedi da to fanatična LGBT propaganda ne uzima svoj danak.
Мени је симптоматично што је овај скинуо сам гаће чим је добио шамар.Не сећам се иког да му је оваква бљувотина какву је овај други починио у тим годинама падала на памет.За шамар се у моје школско време давало два шамара,штангла,столица,камен...а не задњица.Тукли смо се са много старијима од нас за ситније ствари него за овакав бљутави злочин.У свесном стању нико од нас не би дозволио овакво понижење.Било би благо да кажем да сам згрожен.
Свеједно.Ни циганима тако нешто није падало на памет.Па био је увек понеки у разреду и сви су се хвалили причама о девојкама(мсм,све су то била деца али они ионако јако рано ступају у сексуалне односе и добијају децу).Oštećeni je polu-Rom (to su objavile sve novine) . Silovatelj je takođe Rom (što nisu objavili ali se saznalo) . Dalje zaključke donesi sam
![]()
Свеједно.Ни циганима тако нешто није падало на памет.Па био је увек понеки у разреду и сви су се хвалили причама о девојкама(мсм,све су то била деца али они ионако јако рано ступају у сексуалне односе и добијају децу).
Мени је симптоматично што је овај скинуо сам гаће чим је добио шамар.Не сећам се иког да му је оваква бљувотина какву је овај други починио у тим годинама падала на памет.За шамар се у моје школско време давало два шамара,штангла,столица,камен...а не задњица.Тукли смо се са много старијима од нас за ситније ствари него за овакав бљутави злочин.У свесном стању нико од нас не би дозволио овакво понижење.Било би благо да кажем да сам згрожен.
Kakve li su mu drugarice iz odeljenja skrndelji kad je resio da ebava druga![]()
Ma da.U moje vreme to nije bilo normalno a u tvoje jeste.U tvoje vreme nije bilo moderno biti *****, danas mu to dodje in.
Na TV-u mozes da vidis samo one fensi, moderne i kulturne pedere.
Ебала вас ЕУ и педерска права!
ne mora da znači da su one loše,već da je mali nastran od rodjenja ili od propagandnog delovanja "Gay-promidžbe"......šta li se tim nesrećnicima manta po glavama kad kraj ovoliko zgodnih i lepih žena oni traže zadovoljstvo kod muškaraca..........