Zvezdica
Iskusan
- Poruka
- 6.474
Iskreno, mene bi ziv sram pojeo da svi normalno dezuraju i onda se moja mama pojavi da se buni i da me stiti dok dezuram.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уосталом што рече Руђер, није то централни затвор,па се неће десити ништа страшно.
Majke ti od cega ga stitis jesi ti normalna!?!?Ma добро, знам
Само желим да кажем да је наша родитељска дужност и да развијемо одговорност код детета
али и да заштитимо дете.
Е ту треба наћи неку средину.
Ајд, препричаћу његова искуства са дежурства![]()
У школу у коју иду моје деца је прошле школске године уведено ученичко дежурство у школама.Знате..то је оно кад ученик седи на портирници и уписује ко је ушао у школу. Дежурају ђаци четвртих разреда,по двоје их је.
Чини ми се да су ученици то прихватили са одушевљењем.....што је и нормално.....они су тако важни сад...а нема ни наставе за њих
Међутим, то се мени ни мало не свиђа..најпре због тога што је то уведено недуго након једног инцидента који су направили родитељи испред канцеларије педагога,долазила је полиција и случај је завршио на суду. Зар деца то треба дагледају?(портирница и педагог су близу).
Друго, ...свако ко уђе мора да се упише,мора да напише где иде (код кога), у колико сати је ушао и да напише број личне карте. Искрено то одузима доста времена,нарочито ако има још неког испред вас, људи немају ни времена ни стрпљења за овакве ствраи. .зар дете треба да се свађа са одраслим човеком који не жели да изнесе личну карту? (а билоје и тога)--деца су буквалисти и неће да пусте неког да прође ако се не упише(схватају свој задатак врло одговорно, али....)
Морам да признам да ми је веома, веома лакнуло кад је мој син, са још петорицом других ученика из одељења,у старту разрешен ове дужности по учитељициној вољи. У разлоге нећу да залазим, могуће је да је намирисала да нисам за те ствари, ...ма шта ме брига уосталом
Елем, моје питање гласи: да ли у школи ваше деце постоје дежурства? Да ли је ваше дете дежурало?
Волела бих да се јаве и ученици који су били дежурни у својим школама. Да ли сте волели ову обавезу или је за вас то било смарање?
![]()
Од оваквих и сличних ситуација:Majke ti od cega ga stitis jesi ti normalna!?!?
Међутим, то се мени ни мало не свиђа..најпре због тога што је то уведено недуго након једног инцидента који су направили родитељи испред канцеларије педагога,долазила је полиција и случај је завршио на суду. Зар деца то треба дагледају?(портирница и педагог су близу).
A ne pitas se kako ce reagovati kada ga jednomu zivotu strefi nesto neprijatno a hoce a ti neces biti tu?Nije to zdravo.
'dosao lik iz IV-2 da pita jel mogu da zvonim ranije, ispituje ih Velja, i dosla riba iz III-2, kaze imaju pismeni iz mate pa ako mogu da zvonim kasnije, i sta ja sad da radim?'
Ма ево,прошло је и то дежурство.
Нисам волела да дежура јер је та ситуација коју сам спомињала, заправо била туча међу родитељима.
Али нисам ни бранила...шта сад кад сви дежурају нек дежура и он...
Сав важан спремао је оловке које ће дати људима да се упишу (није све једно црна или плава---па је понео обе за сваки случај)
Али морао је на час да ради писмени из математике...е то је била штета стварно
Каже да му је било досадно---само троје дошло да се упише..
ј
још ако моје одељење има контролни![]()
u srednjoj toga nije ni bilo.