Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 88.734
Najava za nesreću? Planiraju da sabotiraju sami sebe?Šta znam ovo mi deluje kao potencijalna priprema/najava za neku železničku nesreću ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najava za nesreću? Planiraju da sabotiraju sami sebe?Šta znam ovo mi deluje kao potencijalna priprema/najava za neku železničku nesreću ...
Ne, nego svaki evropski zakon koji se mimikrijski izglasa kod nas služi samo kao paravan za novo yebanje ala...Nije los predlog zakona, jedino ako je ovo tacno da se u zemlji nikom nece davati dokumenta, ali inostranstvu moze, pobudjuje na sumnju.
Stvarno? Onako iz čista mira? Baš toliko poludeli?![]()
Najava za nesreću? Planiraju da sabotiraju sami sebe?
Ма не, сасвим су урачунљиви.
Na hiljade mrtvih garant.Биће журка кад заврше ЕХПО.
Ко преживи, причаће...
Mislim da su dogovorili snimanje dva filma katastrofe prilikom otvaranja, bice to odlicno odglumljene scene...Биће журка кад заврше ЕХПО.
Ко преживи, причаће...
Nece, samo po 15 16, vide da je odziv publike dobar za tu cifru....Na hiljade mrtvih garant.
videcemo uskoro da li je informacija tacna.Da li je ovo moguće? Da nije , nadam se, lažna vest?
mi idemo ka EU i moramo sve zakone uskladiti sa njihovim formama i ako to stoji u direktivi onda ce to biti u zakonu.u cilju „potpunog usklađivanja sa direktivama Evropske unije
videcemo uskoro da li je informacija tacna.
ali ako jeste ovo je kljucno
mi idemo ka EU i moramo sve zakone uskladiti sa njihovim formama i ako to stoji u direktivi onda ce to biti u zakonu.
ljudi nekad nisu svesni sta znaci ulazak u EU, misle da je u pitanju samo novac i da ce pare da padaju sa neba ... ne shvataju da nije bas tako..bugarima ocigledno jos niko nije javio da su u EU
mi ne mozemo da nesto uradimo kako oni zele a drugo da ne uradimo, ako zelim u EU moramo sve zakone da uskladimo sa njihovim zakonima.
DaStvarno? Onako iz čista mira? Baš toliko poludeli?![]()
Ako tako misliš…
A jel si ti nekad video Mirine JULterijere, onako uživo?"Milosevic za Vucica je bio demokrata"
Ove odredbe ne iskljucuju niti override-uju odredbe Zakona o slobodnom pristupu informacijama od javnog značaja, tako da su i dalje duzni da određene stvari dostave javnosti na uvid, pogotovo stručnoj javnosti.
E, sad, kao sto ih do sad Zakon o informacijama od javnog znacaja nije sprecavao da kriju i lažu, neće ni od sad.
To je druga prica![]()
Nzm, u tom slučaju bi se očekivalo da se o njima govori u pluskvamperfektu…Ма не, сасвим су урачунљиви.
Pa ima i toga, ali pretpostavimo da ce da se doslovce sprovodi. Onda se ova pitanja postavljaju, zasto je jednima dostupna dokumentacija (strancima) a domacim relevantnim institucijama nije?Ne, nego svaki evropski zakon koji se mimikrijski izglasa kod nas služi samo kao paravan za novo yebanje ala...moja ti.
![]()
TakoAko tako misliš…
Upravo to bilo bi i pitanje...Pa ima i toga, ali pretpostavimo da ce da se doslovce sprovodi. Onda se ova pitanja postavljaju, zasto je jednima dostupna dokumentacija (strancima) a domacim relevantnim institucijama nije?