Tandoori Masala
Iskusan
- Poruka
- 5.286
Nije problem, barem 70% forumasa s Krste, a ostavio bih velikodusno na miru samo kvalitetne diskutante.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ti ljudi tamo idi jer za pola godine službe u Iraku ili Avganistanu zarade koliko za 5 godina kod kuće. Daleko od toga da među njima nema psihopata ubica ali je jako bezobrazno generalizovati i sve ih smatrati nenormalnim.
Striktno odbijam.
Inace, ja sam malo promasio temu, posto si ti postavio temu "Ubiti coveka" a ja sam davao odgovore na temu "Ubiti necoveka", sto je potpuno druga prica
sve ima svoju cenu
al sto je lik gore reko za neku sicu ubiti staricu ili starca tog treba lincovati jer je bolesan um
Mene je u ratu zarobila grupa hrvatskih paravojnika zvanih Zenge . Uspio sam da im pobjegnem . Bila je o tome reportaza na Novosadskoj televiziji .
Prije toga je ta grupa ubila cetiri zene i pet muskaraca .Znaci , vidio sam ubice , a bio sam i ja predvidjen za likvidacuju . Jos se tu vodi sudjenje .
Sva sreca pa te likvidacije nisam gledao .Vidio sam dosta ljudi da ginu od metaka ili granata .Gadan je prizor vidjeti kad iz covjeka tece krv , ali
se vremenom ogugla .
Ako je bolestan um ,a pritom opasan za okolinu, treba ga zapravo zatvoriti u instituciju i leciti.
A ako je zdrav UM a ubija e onda ide u zatvor na sluzenje kazne.
Smrt ponekada takvim zlocincima predstavlja spas od grize savesti koja se budi posle odr. broja godina u zatvoru. I upravo je to kazna - da zivis i prozivljavas grizu savesti bez ikakvog zadovoljstva i bez slobode.
To je licni pakao i mucenje na zemlji.
Smrt je olaksanje. Kada smo mi tu smrt nije, kada smrt dodje, mi nismo tu, i fakticki nikada ne iskusimo taj osecaj smrti i tu situaciju.
Za moliti se Bogu da u takve situacije i iskušenja ne dođemo
Naravno da postoji niz situacija kad bi mogli da ubijemo nekoga.
Kad bi nam dete ili neko blizak bio u opasnosti od tog drugog, kad bismo se branili od napada i sl stvari..
da dodam...bila sam u situaciji kad sam u trenu shvatila da ću to uraditi ako budem morala
čak sam krajem oka "skužila" šta će mi biti oružje
hvala bogu...nije trebalo
al je začuđujuće u kojoj brzini svjetlosti sam došla u to stanje...e to me šokiralo
na to čovjek reaguje IMPULSIVNO
to valjda pokušavam reći
Mene je u ratu zarobila grupa hrvatskih paravojnika zvanih Zenge . Uspio sam da im pobjegnem . Bila je o tome reportaza na Novosadskoj televiziji .
Prije toga je ta grupa ubila cetiri zene i pet muskaraca .Znaci , vidio sam ubice , a bio sam i ja predvidjen za likvidacuju . Jos se tu vodi sudjenje .
Sva sreca pa te likvidacije nisam gledao .Vidio sam dosta ljudi da ginu od metaka ili granata .Gadan je prizor vidjeti kad iz covjeka tece krv , ali
se vremenom ogugla .
se vremenom ogugla .
Jedna čestitka od menePreživeti sve to a opet posle svega ne mrzeti (naročito ne biti nacionalno ostrašćen) - svaka čast od mene reputacija.
![]()
kako možeš da oguglaš?
a gde si ti video nekoga ko je preživeo svu strahotu rata, kako pravi podele na nacionalnoj osnovi?
to rade ovi koji pušku nisu videli.
Pitao me neki lik svojevremeno da li postoje pare za koje bih ubio coveka..naravno odgovorim sa ne..i onda citam neke hronike kako neko za neku sicu ubije bespomocnu staricu..to su bolesni umovi i nema opravdanja da ih je neka muka naterala na bilo kakav zlocin tog tipa..i onda razmisljam za koliko i zbog cega neko ubije coveka..placena vojska..bez problema povlaci oroz za novac..ako je neko osudjen na smrt opet neko izvrsi taj cin..da li se mozete staviti u tu situaciju i da sagledate razne slojeve ljudi da li je neko manje vredan zivota u slucaju da ste vi dzelat pa bi to mogli uraditi?
Pitao me neki lik svojevremeno da li postoje pare za koje bih ubio coveka..naravno odgovorim sa ne..i onda citam neke hronike kako neko za neku sicu ubije bespomocnu staricu..to su bolesni umovi i nema opravdanja da ih je neka muka naterala na bilo kakav zlocin tog tipa..i onda razmisljam za koliko i zbog cega neko ubije coveka..placena vojska..bez problema povlaci oroz za novac..ako je neko osudjen na smrt opet neko izvrsi taj cin..da li se mozete staviti u tu situaciju i da sagledate razne slojeve ljudi da li je neko manje vredan zivota u slucaju da ste vi dzelat pa bi to mogli uraditi?