Ma*rduk
Ističe se
- Poruka
- 2.007
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma taman simislim da sam malo povelika za tu cesticu al ako treba da sto brze nestanem odavde onda cu da rizikujem![]()
pa vidjoh na kojoj sam temi![]()
Svaka tema je za priču![]()
Dobro, nećemo više da se ne poubijamo još bi bilo iz strasti![]()
Pa dobro al' pazi tamo je opasno za šnicle u sosu
![]()
U Konaku se to nikada ne zna, to je najopasnije mesto na celom forumusta vise jednoj snicli moze da se desi![]()
sta vise jednoj snicli moze da se desi![]()
U Konaku se to nikada ne zna, to je najopasnije mesto na celom forumu![]()
Možda grešim ali kad se šnicla pre toga istuca onda je mnogo mekša.
Bolje da nikoga nema, baš smo završili jednu priču tamo, za sadapa i nije nesto, bas sam malo razgledala...
a strast za ubistvom?
zensko na pocetak se mnogo zaljubi al za to posle odljubi za kratko vreme, dok muskracu raste ljubav dan uz dan... to je za svakog muskarca tako... dok drugi muskarci imaju neku tu moc da se dozvoljava da vara zeza itd
sto vise muskarac zaljubljen vise ljubomora u nemu
Pa strast
Vidi...za njega je nebitno da li mu je bila verna ili ne, on je u svojoj glavi već iskonstruisao priču i ništa ga od toga ne bi razuverilo. Za razliku od cica-mace meni je jedino to ubistvo razumljivo, jer je u stanju pomračene svesti. Ubistva iz koristoljublja ili predumišljaja su mi za najgore kazne, a ovo je je za ludaru.
Nemoj da imaš nikakva posla s manijacima, i manijaci neće imati nikakva posla s tobom.
Naročito obratiti pažnju na prvi deo rečenice.
ubistvo iz strasti nikada nisam razumela
ili, mozda nisa osetila takvu strast...sva sreca
inace, postojao je lik klosar, godinama je visio ispred sumatovca, koji je nekada bio intelektualac, ali ono bas, bas, sa dva faksa i pet jezika koje govori, odprilike, iz bogate beogradske porodice, sve po redu...
e, onda je zatekao zenu sa ljubavnikom i ubio ih
otisao u zatvor, deca ne govore sa njim, sve izgubio, zavrsio na ulici
i kaze -opet bi isto
jel to strast, ili ludilo?
Kakva bre strast...to je ludilo,zamagljen mozak...takve treba na lechenje...shta je uradio opisani lik,koga sam bajdvaj redovno vidjala dok sam radila...ugasio dva zivota i sebe upropastio...zbog chega,cupiups...koorca,kad su zene u pitanju...dragi moji i drage moje pune ulice setajucih p*** i k*****
![]()
Kakva bre strast...to je ludilo,zamagljen mozak...takve treba na lechenje...shta je uradio opisani lik,koga sam bajdvaj redovno vidjala dok sam radila...ugasio dva zivota i sebe upropastio...zbog chega,cupiups...koorca,kad su zene u pitanju...dragi moji i drage moje pune ulice setajucih p*** i k*****
![]()
a strast za ubistvom?
ho ho
- - - - - - - - - -
pa to ubistvo iz strasti deluje kao nesto kul jer je sve korektno
ne znam idesh u bajbok ipak i ubio si nekog
- - - - - - - - - -
mislim inace je sve nesto korektno pa ovo mozda deluje super
- - - - - - - - - -
kao kontra mek donaldsu
: ))))
mislim da mi ova poruka onako sumnjiva
vama
E pa ybga to je cena zezanja sa nečijim emocijama
Neko kaže da u moru ima još riba, a neko repetira glock i završi posao
Draga moja Kapisoda u sekundi rashladi Kseniju, pa sebe, rezultat nerešen, a njih nema.
Naravoučenije ove priče je da pripazite sa kim izlazite.....
To ti je isto kao da pitaš:Pa nista novo nisi otkrio tema je bas o tome KAKO IH PREPOZNATI? Jer ovde je rec ipak o patologiji.