- Poruka
- 2.231
Covek je ubijen!Samo da ministar Dacic pocne da radi svoj posao i otkrije javnosti imena ubica![]()
Tako je!
Tomu za precednika!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Covek je ubijen!Samo da ministar Dacic pocne da radi svoj posao i otkrije javnosti imena ubica![]()
Ovaj covek je proglasen krivim a da sudjenje nije ni pocelo. Rastrgnut je od strane medija, naroda, javno ponizes i lincovan. Moze posle sud 1000 puta da kaze da je nevin , narodu ostaje ono sto je citao u novinama. Dzabe ti posle svega i da si na slobodi kad ne mozes ni na ulicu a da te ne pljuju.
Narukvica bez efekta
Narukvica za elektronski nadzor, koja je Borojeviću određena kao mera za puštanje iz pritvora, podrazumevala je samo njegovu kontrolu tokom boravka u kući. On nije imao zabranu napuštanja stana i imao je potpunu slobodu kretanja po Beogradu, kaže izvor Kurira iz srpskog pravosuđa.
Kakav debilizam a ta glupost verovatno košta bar 500 jura...
(cecina je sigurno još skuplja)
Najsumnjivije od svega u ovoj priči je
samoubistvo vešanjem - SA NOGAMA KOJE DODIRUJU ZEMLJU .....!??
Ovo je kuriozitet.
Nikad nisam čuo za takvo šta.
Bio sam ubeđen da telo celom svojom površinom MORA biti u vazduhu....!!
Pa Dačić radi svoj posao odlično-jer ništa se neće otkriti, kao ni do sada...Šta misliš zašto ga drže tu gde ga drže..?Covek je ubijen!Samo da ministar Dacic pocne da radi svoj posao i otkrije javnosti imena ubica![]()
Ne razumem kakva je svrha nanognice ?
Da kontrolišu u koje prostorije u kući zalazi,šta li ?
Čim mu je bilo dozvoljeno da šeta po gradu,a spravica tu
ne pokriva !? !
Neviđena glupost !
nema veze da li dodiruju noge tlo ili ne,ali je bitno to da može da se cela stvar inscenira ako znaš razlike izmedju vešanja i samoubistva vešanjem,a odnose se na položaj žrtve i njeno ponašanje u toku vešanja i položaj posle vešanja
Pa Dačić radi svoj posao odlično-jer ništa se neće otkriti, kao ni do sada...Šta misliš zašto ga drže tu gde ga drže..?
(
Dačić je stara,proverena lopina.
Pouzdano znam za neka jača "grebanja" dok je pio portparol SPS-a
i potrčko Miloševića.
Konkretno,dobijao je neke stvari na "dž" iz moje firme.
Preko generalnog.
Jer je taj seronja, takođe, bio funkcioner iste partije na opštinskom nivou...
Svi su oni doktorirali "drp - sistem" !
(Pa,koferče....!?)
Time je samo pokazao da je nevin. Mada sam čin ne odobravam, možda je mogao naći i drugi način da to dokaže. Ovako, mrtva usta ne govore, a oni koji su ga i ucenjivali ostadoše kao ptice na grani.
Samoubistvo ne odobravam.
Trebao je da se bori.
mislim, ako nije kriv
Ja čujem rumors da mu je sve namestila režimska bagra.
Nekako, kažu, potseća na slučaj gradonačelnika Zrenjanina koji je smetao pederu Pajtiću.
Time je samo pokazao da je nevin. Mada sam čin ne odobravam, možda je mogao naći i drugi način da to dokaže. Ovako, mrtva usta ne govore, a oni koji su ga i ucenjivali ostadoše kao ptice na grani.
Najsumnjivije od svega u ovoj priči je
samoubistvo vešanjem - SA NOGAMA KOJE DODIRUJU ZEMLJU .....!??
Ovo je kuriozitet.
Nikad nisam čuo za takvo šta.
Bio sam ubeđen da telo celom svojom površinom MORA biti u vazduhu....!!