UBIO SE DR.BOROJEVIĆ....!?

Ovaj covek je proglasen krivim a da sudjenje nije ni pocelo. Rastrgnut je od strane medija, naroda, javno ponizes i lincovan. Moze posle sud 1000 puta da kaze da je nevin , narodu ostaje ono sto je citao u novinama. Dzabe ti posle svega i da si na slobodi kad ne mozes ni na ulicu a da te ne pljuju.

Znas sta, bilo bi bolje da je ziv, i zao mi je i njega i njegove porodice. A narod ko narod... voli te dok mu trebas, a posle ... zaborave. A pljuju oni koji jedva cekaju da negde
zasednu i da se ovajde. Tako to ovde ide....

Narukvica bez efekta

Narukvica za elektronski nadzor, koja je Borojeviću određena kao mera za puštanje iz pritvora, podrazumevala je samo njegovu kontrolu tokom boravka u kući. On nije imao zabranu napuštanja stana i imao je potpunu slobodu kretanja po Beogradu, kaže izvor Kurira iz srpskog pravosuđa.

Kakav debilizam a ta glupost verovatno košta bar 500 jura...
(cecina je sigurno još skuplja)

Najsumnjivije od svega u ovoj priči je
samoubistvo vešanjem - SA NOGAMA KOJE DODIRUJU ZEMLJU .....!??
Ovo je kuriozitet.
Nikad nisam čuo za takvo šta.
Bio sam ubeđen da telo celom svojom površinom MORA biti u vazduhu....!!

nema veze da li dodiruju noge tlo ili ne,ali je bitno to da može da se cela stvar inscenira ako znaš razlike izmedju vešanja i samoubistva vešanjem,a odnose se na položaj žrtve i njeno ponašanje u toku vešanja i položaj posle vešanja

Ne razumem kakva je svrha nanognice ?
Da kontrolišu u koje prostorije u kući zalazi,šta li ?
Čim mu je bilo dozvoljeno da šeta po gradu,a spravica tu
ne pokriva !? !
Neviđena glupost !

Nije glupost!
1. neko (sudija, advokat) ce da uzima pare od klijenata da bi mu obezbedio ovakvu nanogvicu umesto celije.
2.neko (blizak vlasti ili cak iz vlasti) ce uvoziti ili proizvoditi nanogvice i tako bez (ili sa namestenim) tendera uzimati procenat.

Sve sto rade ovi iz DS je veoma dobro promisljeno i profitabilno za njih.

nema veze da li dodiruju noge tlo ili ne,ali je bitno to da može da se cela stvar inscenira ako znaš razlike izmedju vešanja i samoubistva vešanjem,a odnose se na položaj žrtve i njeno ponašanje u toku vešanja i položaj posle vešanja

Sakati,kako to misliš - nije bitno ?
Pa,samoubica vešanjem,valjda, mora da visi ?
Da bude celom dužinom tela u vazduhu.
Jer,ako stoji na zemlji,šta onda zateže omču.....?
Nije valjda da on sam vuče kanap ?

A,ove fore,da ubice nakače leš zbog simulacije samoubistva,
a radi skretanja toka istrage....to je,već,sasvim druga priča.

(
Pa Dačić radi svoj posao odlično-jer ništa se neće otkriti, kao ni do sada...Šta misliš zašto ga drže tu gde ga drže..?

Dačić je stara,dokazana lopina.
Pouzdano znam za neka jača "grebanja" dok je bio portparol SPS-a
i potrčko Miloševića.
Konkretno,dobijao je neke stvari na "dž" iz moje firme.
Preko generalnog.

Jer je taj seronja, takođe, bio funkcioner iste partije na opštinskom nivou...
Svi su oni doktorirali "drp - sistem" !

(Pa,koferče....!?)

Poslednja izmena:
(

Dačić je stara,proverena lopina.
Pouzdano znam za neka jača "grebanja" dok je pio portparol SPS-a
i potrčko Miloševića.
Konkretno,dobijao je neke stvari na "dž" iz moje firme.
Preko generalnog.

Jer je taj seronja, takođe, bio funkcioner iste partije na opštinskom nivou...
Svi su oni doktorirali "drp - sistem" !

(Pa,koferče....!?)

Mali je pravi politicar po definicji "s.re a gleda te u oci".
"Koferce" je samo okidac u rukama onih koji sada sa njim cine sta hoce. Odatle i njegove reakcije na sve gde treba nesto demantovati (primer. "nema pritiska na policiju oko skidanja sa liste optuzenih za vakcinu", "potvrdjeno samoubsitvo dr Borojevica",...)

Back