Ubijen srpski turista!?

A, to bi trebalo da je nesto cudno?!?
U kojoj zemlji ti zivis?
U Srbiji izgleda ne....mi smo uvek sami sebi bili najgori neprijatelji, to je svakom pametnom coveku jasno.

Ајде не претеруј,ово ште се десило није ништа што се не дешава у другим земљама и другим народима.

Ајде не претеруј,ово ште се десило није ништа што се не дешава у другим земљама и другим народима.

Istina, i ko zna iz kojih sve razloga, a samo jedan u nizu je etnička pripadnost.

Samo je problem, kao što i ova tema kaže, što je to za pojedine jedini razlog, nema drugog.

reci mi koju sam to predpostavku napisao i citiraj je

Da su se sukobile dve grupe srpskih turista. Evo, ponavljam.

Kao što možemo iz priloženog zaključiti, u svim našim medijima se govori o sukobu "dve grupe turista". I ništa više...ne znam koliko puta treba da ti ponovim, ali ne pada mi na pamet da se zamaram. Ništa više od toga ne znaš, ni ti ni ja, i tvoj zaključak je jednak mom - paušalan je. Samo da dopunim, pre nego što počne masovna histerija, u našim medijima se pominje da je reč o muškarcu starom 30 godina, u ovom tekstu makedonskog korisnika - 34. Dakle, suviše malo i za sada, različitih podataka.

Al' ti ne kapiraš šta pišem, tako da dižem ruke

Poslednja izmena:
Istina, i ko zna iz kojih sve razloga, a samo jedan u nizu je etnička pripadnost.

Samo je problem, kao što i ova tema kaže, što je to za pojedine jedini razlog, nema drugog.

Нема ни говора о неким етничким мотивима нити било шта томе слично.Нико није ишао у дискотеку да тамо расправља о политици и етничкој припадности.

Српски турист загина во тепачка во Охрид

Момчето од Србија, што било на одмор со друштво во Охрид, од здобиените повреди од тепањето починало на пат кон Охридската болница каде тоа е однесено мртво и врз него ќе се прави обдукција.

Од Охридската болница јавуваат дека во хируршкото одделение бил донесен другар на убиениот, исто од Белград на 34 години, што бил повреден во инцидентот. Дежурниот хирург Томе Гиноски не извести дека момчето било удирано со тап предмет во главата, од што имало лесни повреди. По дадената медицинска помош, тоа е пуштено на домашно лекување и е надвор од животна опасност.
Причината за масовната тепачка со трагичен крај се уште се испитува, за што во Охридската полиција рано утрото биле викнати на разговор 30-тина лица, учесници во инцидентот, од обезбедувањето на клубот и очевидци, кои се уште со во полициската станица.

Неофицијално се дознава дека тепачката се случила меѓу две скрвавени страни, од едната туристи од Србија, од друга домаќините од Охрид, но за тоа се чека на
официјална потврда.

Во овој централен дел на Охрид, кој е најфреквентен во доцните ноќни часови, кога таму врие од млади кои се забавуваат во градот по полноќ посебно во летниот период, често има тепачки, инциденти, крв на улица, полициски возила и приведени, но ваква трагедија се случува прв пат.

SAMO!?!? A da li si to isto pitanje postavio kad se smrt brisa tatona koristila u 1000 drugih konteksta! ti se idi klanjaj cedama, borisima, sorosima i ostalima. a nas srpske nacionaliste koji zelimo da zastitimo svoj narod ostavi na miru. i opste me ne dotice sto ljudi poput tebe imaju lose misljenje o meni i meni slicnima! jer kazu nije dobar onaj koji je svima dobar, dobar je onaj koji je dobrima dobar i losima los!

Samo...baš tako...samo. Ovim pokušavaš da promovišeš sebe, da malo srbuješ po forumu, da izigravaš zaštitnika srpskih interesa (a da zapuca bilo bi: "bež' te noge u...će vas doope), ubijenog mladića ti je žao taman koliko i Brisa Tatona. Ti nisi u stanju da razumeš zato što su tvoji vidici svedeni na tvoje poimanje neke kosmičke nepravde učinjene Srbima i jednostavno ne razumeš da je Bris Taton besmisleno ubijen, isto kao i ovaj momak koga su prebili makedonski huligani. Ta huliganska bagra je svuda ista, ali ti ni to ne kapiraš.

SAMO!?!? A da li si to isto pitanje postavio kad se smrt brisa tatona koristila u 1000 drugih konteksta! ti se idi klanjaj cedama, borisima, sorosima i ostalima. a nas srpske nacionaliste koji zelimo da zastitimo svoj narod ostavi na miru. i opste me ne dotice sto ljudi poput tebe imaju lose misljenje o meni i meni slicnima! jer kazu nije dobar onaj koji je svima dobar, dobar je onaj koji je dobrima dobar i losima los!

Jel ti uopste zivis u Srbiji? Unutrasnji glasic mi kaze da ne zivis vec si iz Srpke ili CG:think:

Malo iz istorije

U poslednjih 20 godina BJRM-ovci napadaju Srbe gde stignu .U kontekst tome
je I ovaj dogadjaj u kome je ubijen Romeo Zivic iz Kumanova a ne Matejce kako oni kazu .Izvrsilac je izvesni Tica sta vise to je montirano ubistvo a ovaj Tica proveo je samo 11 meseca pritvora I nista visa posle izlaska hvalio se ljudima kako je ubio Zivica.

U obracunu kriminalnih bandi u centru Skoplja

Ubijen Romeo Zivic, ranjen Jane Pavlov

U strogom centru Skoplja ubijen je clan makedonskog podzemlja Romeo Zivic (42) iz sela Matejce kod Kumanova. Za njega se tvrdilo da je svojevremeno bio u dosluhu sa mafijom iz Srbije. Zivic je postao poznat u vrijeme vojne krize 2001. godine, kada su ga pripadnici albanske paravojne Oslobodilacke nacionalne armije (ONA) kidnapovali zajedno sa jos dvojicom makedonskih vojnika. Poslije dvomjesecnog zatocenistva u jednom od sela lipkovskog kraja, Zivic je na kraju, pod nerazjasnjenim oklonostima, ipak oslobodjen. Kako je saopstila policija, Romeo Zivic je podlegao teskim povredama koje je zadobio u oruzanom obracunu dvije bande ispred “Blu kafea” u samom centru Skoplja, dok je njegov kompanjon Jane Pavlov, zvani Tica (37), teze ranjen. Zivic i Pavlov su policiji bili poznati odranije, kao pocinioci niza teskih krivicnih djela. Portparol MUP-a Mirjana Kontevska kaze da je u ponedjeljak, poslije 21 sat, prvo doslo do tuce izmedju pripadnika dvije kriminalne bande, a zatim i do oruzanog obracuna, u kojem su stradali Zivic i Pavlov. Na srecu, nije bilo povrijedjenih prolaznika, iako su meci fijukali na sve strane, a njihovi tragovi ostali na zgradi obliznje Elektroprivrede i kioscima za brzu hranu. Policija je privela trojicu ucesnika u obracunu, a za ostalima se traga.

Samo...baš tako...samo. Ovim pokušavaš da promovišeš sebe, da malo srbuješ po forumu, da izigravaš zaštitnika srpskih interesa (a da zapuca bilo bi: "bež' te noge u...će vas doope), ubijenog mladića ti je žao taman koliko i Brisa Tatona. Ti nisi u stanju da razumeš zato što su tvoji vidici svedeni na tvoje poimanje neke kosmičke nepravde učinjene Srbima i jednostavno ne razumeš da je Bris Taton besmisleno ubijen, isto kao i ovaj momak koga su prebili makedonski huligani. Ta huliganska bagra je svuda ista, ali ti ni to ne kapiraš.

eee..neka si ga "oprala"..bilo je i vreme da to neko napravi...:cmok:...

Back