Убијен Оливер Ивановић

pametnima i "jedna dosta"................al me ne mrzi da ti objasnim:

Kosovo je amerima potrebno da nesmetano drze BONDSTIL, (Srbija, radi bliskih veza sa Rusijom, sigurno nikada ne bi dozvolila postojanje BONDSTILA...........i zato je KOSOVO moralo da predje u ruke AMERIKANACA).
Zatim, amerima BONDSTIL treba radi kontrole Srbije a i da na taj nacin kontrolise ceo Balkan............sto je u svemu priprema na veliki napad na RUSIJU.........KOJA JE , ZAJEDNO SA KINOM, GLAVNA SMETNJA NOVOM SVETSKOM PORETKU.........................SVETSKOM SISTEMU JEDNE DRZAVE, JEDNE BANKE, JEDNE ARMIJE, JEDNE RELIGIJE..................I NARAVNO , JEDNE VLADAJUCE FAMILIJE ROTSHILD.

ovo nisam ja rekao. Ovo su rekli clanovi te monstruozne familije.............radi cijih ciljeva se danas zlo siri svetom u vidu, ratova, kriza, bolesti, mrznja, kriminala, poremacaja klime, hrane........................................

Moj zadatak je da rec ROTSHILD pominjem toliko cesto dok ga cak i ti ne zapamtis.........................ZADNJIH 10 GODINA USPELI SMO DA OBAVESTIMO VELIKI DEO SVETSKE POPULACIJE O OVOM, MOGU RECI, FENOMENU NOVIJEG DOBA..................ZA KOJI JE VEZANO 99 POSTO SVIH GLOBALNIH I REGIONALNIH DOGADJANJA U ZADNJIH 200 GODINA.
Danas je rec ROTSHILD neizbezna kada se govori o globalnoj politici, ratovima, NWO, americi, izbeglicama, ISIS, "11. Septembar......",

a da, da ne zaboravim,

Ovih dana AMERIKA (EU) donosi zakon o zastiti interneta od laznih podataka i oabvestavanja............Tako da ce i moje pominjanje ROTSHILDA da se proredi..............da i on malo odahne od mene.

Ti pritisci su u službi toga da Srbija de iure prizna nezavisnost Kosmeta. De facto jeste nezavisno.

Nego vidim da ti i ostali zagovornici teorije da Kosmet nije nezavisna država ne nudite alternativno rešenje. Šta da se radi, šta da se preduzme? Rad sam da čujem predloge, naravno, u svetlu činjenice da Rusima ne pada na pamet da rizikuju bilo kakav ratni sukob sa Zapadom.

ako nemamo efektivno resenje u sadasnjim okolnostima, treba da pribegnemo statusu quo, odlaganju dok ne dodjemo u poziciju da imamo resenje, tj upper hand kako kazu amerikanci.
svedoci smo da americki prijatelji, lako postanu americki neprijatelji. pogotovo sa populacijom koja klizi u islamski radikalizam.

Turska je okupirala sever Kipra, Evropa ipak koliko do juce pregovarala sa njima o ulasku u EU.

cekacemo 500 godina, deca nase dece ce docekati.

Poslednja izmena:
Свака Српска смрт је губитак, али смрт Србина са Косова је нешто много јаче од тога, то је трагедија. Најгоре је што Оливер није дочекао правду коју заслужује. Нажалост ово није ни први, а ни последњи атентат којем смо ми сведочили. Од убиства Ђинђића, до прошлогодишњег убиства Руског амбасадора у Турској, до овог данашњег... Све су то терористички акти који морају бити оштро и снажно санкционисани без икаквог оклевања. Али уколико би се ушло дубље у ту тему "Тероризам" наишли би на то да је он најгенијалнија идеја капитализма и неолиберализма, поготово Америчког. Али сведоци смо тога да се то исто дешавало и овде, политичка смакнућа нису реткост, мада су се та убиства качила на криминалне групе. Уколико је овај атентат акт страних терористичких сила, настројен дестабилизацији Срба на Косову, то је акт против саме државе и целог народа, а то захтева неки реципроцитет. Оливеров живот не можемо вратити, али ако држава и државни врх не учине ништа, онда је она узалудна, а због те наше слабости, терористи ће се само још више осилити. Оно што је најчудније је време овог атентата и како утиче на политичку ситуацију. Напади митрополита Амфилохија и десно-оријентисаних партија, разједињавање народа између државе и цркве, продаја Николе Тесле, односно концесија, покретање теме око продаје (пре бих рекао давање, јер за продају се нешто и добије заузврат, то су основе облигација) Косова су задале ударце Вучићу, али и ако би то у некој држави био технички нокаут, то је овде само огреботина, али одавно се зна да у политици није довољна само победа, већ тотална анихилација политичких противника. Ово ће донети ветар у леђа Вучићу, који ће вештим маневрима вратити онај свој стари "патриотски изглед" са европским стилом. Заиста има среће, а има и прилику да остави неку заоставштину, уколико ово одигра како треба. А ако буде одиграо као што игра шах, онда немамо шта да се бринемо.

Pa ja zivim u drzavi gde dve republike imaju znatno veci broj zitelja stranaca nego domacih.

I nikome ne pada ni da se odvaja ni da se pokrsta....

To je samo za primitivce.

Religije su osnovni problem.

Da... one su i izmisljene da bi se ljudi klali, da bi ratovali da vecito ne funkcionisemo u miru, zato sto ja nisam Musliman, a on nije Katolik ili Pravoslavac i on me mrzi i ne shvata moje potrebe i ponasanje posto mu religija kaze drugacije ....

A KOS 1991 nije dobro odradio posao u Zagrebu ... da u pravu si.

KOS i DB nisu nikad bili ista sluzba.
vojska je bila jaka jos neko vreme, do negde vremena borisa tadica. ukidanjem obaveznog vojnog roka, smanjenjem brojnog stanja sa 100,000+ ljudi na neku saku jada, unistena je i snaga vojne sluzbe. to narocito dolazi do izrazaja u smenama aktivnih oficira po politickim linijama.

kada ti pogledas danas da generali moraju da salutiraju jednom Volini, onda znas koliko je sati.

A samo juce kaze Vucko da srbe ne ubijaju vise otkad je potpisao Briselski sporazum :lol:
Meni nikada nije bilo jasno zasto u BIA ne postoje operativci zaduzeni za eliminisanje SVIH figura koje su izbegle pravdu.. Npr. Hasim Taci, Haradinaj, Naser Oric, Gotovina, Markac itd..
Zar je toliko tesko poslati coveka-dva da ih eliminisu?
Rade li nesto ti retardi u BIA osim sto spijuniraju sopstveni narod..

zato sto je Srbija porazena i okupirana,u drzavne i bezbedonosne strukture ubaceni su saradnici stranih sluzbi i,za jednu takvu politiku mi nemamo iza sebe jaku drzavu koja bi nam cuvala ledja

pametnima i "jedna dosta"................al me ne mrzi da ti objasnim:

Kosovo je amerima potrebno da nesmetano drze BONDSTIL, (Srbija, radi bliskih veza sa Rusijom, sigurno nikada ne bi dozvolila postojanje BONDSTILA...........i zato je KOSOVO moralo da predje u ruke AMERIKANACA).
Zatim, amerima BONDSTIL treba radi kontrole Srbije a i da na taj nacin kontrolise ceo Balkan............sto je u svemu priprema na veliki napad na RUSIJU.........KOJA JE , ZAJEDNO SA KINOM, GLAVNA SMETNJA NOVOM SVETSKOM PORETKU.........................SVETSKOM SISTEMU JEDNE DRZAVE, JEDNE BANKE, JEDNE ARMIJE, JEDNE RELIGIJE..................I NARAVNO , JEDNE VLADAJUCE FAMILIJE ROTSHILD.

ovo nisam ja rekao. Ovo su rekli clanovi te monstruozne familije.............radi cijih ciljeva se danas zlo siri svetom u vidu, ratova, kriza, bolesti, mrznja, kriminala, poremacaja klime, hrane........................................

Moj zadatak je da rec ROTSHILD pominjem toliko cesto dok ga cak i ti ne zapamtis.........................ZADNJIH 10 GODINA USPELI SMO DA OBAVESTIMO VELIKI DEO SVETSKE POPULACIJE O OVOM, MOGU RECI, FENOMENU NOVIJEG DOBA..................ZA KOJI JE VEZANO 99 POSTO SVIH GLOBALNIH I REGIONALNIH DOGADJANJA U ZADNJIH 200 GODINA.
Danas je rec ROTSHILD neizbezna kada se govori o globalnoj politici, ratovima, NWO, americi, izbeglicama, ISIS, "11. Septembar......",

Паметан коментар !!! :ok::ok::ok:

KOS i DB nisu nikad bili ista sluzba.
vojska je bila jaka jos neko vreme, do negde vremena borisa tadica. ukidanjem obaveznog vojnog roka, smanjenjem brojnog stanja sa 100,000+ ljudi na neku saku jada, unistena je i snaga vojne sluzbe. to narocito dolazi do izrazaja u smenama aktivnih oficira po politickim linijama.

kada ti pogledas danas da generali moraju da salutiraju jednom Volini, onda znas koliko je sati.

Potrebno je da i drugim korisnicima date reputaciju pre nego što je ponovo dodelite korisniku Saliva.

"Nas je ipak više": Okupljanje u 19h ispred Hrama

Vest o ubistvu Olivera Ivanovića odjeknula je na Tviteru, a na toj mreži najavljeno je okupljanje ispred Hrama Svetog Save u 19 sati.

IZVOR: B92 UTORAK, 16.01.2018. | 15:13
11603364805a5e086b16bf4871581519_v4_big.jpg

Pod haštagom “nas je ipak više“, najavljeno je okupljanje u Beogradu, ali i još nekoliko gradova Srbije kako bi se odala pošta ubijenom lideru Građanske inicijative SDP Oliveru Ivanoviću.

Skupovi su najavljeni u 19h ispred Hrama Svetog Save u Beogradu, Uspenske crkve u Novom Sadu i Saborne crkve u Kragujevcu.

Na skup je pozvao i lider Nove stranke Zoran Živković na konferenciji za novinare.

Lider Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" preminuo je nakon što je upucan ispred kancelarije u Kosovskoj Mitrovici.

Policija Kosova nudi nagradu od 10.000 evra za relevantnu informaciju o ubistvu Olivera Ivanovića, preneo je kosovski portal Koha.net.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da je ubistvo Olivera Ivanovića teroristički akt i da će se Srbija prema tom aktu tako i odnositi.

Marinika Tepić
@MarinikaTepic
Večeras u 19h ispred Hrama http://Sv.Save - Oliver Ivanović je to zaslužio.#NasJeIpakViše https://twitter.com/BiljanaLuki/status/953222133982908416

12:40 PM - Jan 16, 2018
Replies 28 28 Retweets 96 96 likes
Twitter Ads info and privacy

Biljana Lukić

@BiljanaLuki
Večeras u 19h ispred Hrama Svetog Save,
da svetlo bude jače od mraka, sveća za Olivera Ivanovića.#NasJeIpakViše https://twitter.com/Ivanovic_Oliver/status/945612001841205248

12:07 PM - Jan 16, 2018
10 10 Replies 197 197 Retweets 648 648 likes

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2018&mm=01&dd=16&nav_category=11&nav_id=1347707

Идемо сви!

#NasJeIpakViše

- - - - - - - - - -

26804867_10215098416199931_3370199804275553854_n.jpg

- - - - - - - - - -

19h
Beograd - Hram Sv. Save
Novi Sad - Uspenska crkva
Kragujevac - Saborna crkva
Niš - Crkva Sv. Cara Konstantina i Carice Jelene

i ti imas neko saznanje ko je ubio olivera..aj u policiju..
Ja imam saznanja da je Vucic radio mimo naseg ustava a da to dokazujem njegovoj policiji zar ti to nije malo neozbiljno.Samo cu navesti jedan primer, Savez Srpskih Opstina potpisan je pre pet godina i siptari to nisu sproveli do dana danasnjeg a zasto je Vucic stavljao potpise na druge dokumente posle toga jel to cin izdaje, zasto on nije priveden u policiju da odgovori na ovo pitanje i svoj rad.Zasto?

Ja imam saznanja da je Vucic radio mimo naseg ustava a da to dokazujem njegovoj policiji zar ti to nije malo neozbiljno.Samo cu navesti jedan primer, Savez Srpskih Opstina potpisan je pre pet godina i siptari to nisu sproveli do dana danasnjeg a zasto je Vucic stavljao potpise na druge dokumente posle toga jel to cin izdaje, zasto on nije priveden u policiju da odgovori na ovo pitanje i svoj rad.Zasto?

a i razlog imas al za sebe i to cvrst zasto neces u policiju..svi ste za lazu.:rotf:

Back