Ubijanje Zivotinja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ко је витлао ватреним оружјем?
Да ли комунална полиција реагује кад власници крше закон?

Ja ne mogu da ti dam odgovor na pitanje vezano za komunalnu policiju jer nisam njihov rukovodilac, pripadnik ili lice odgovorno za njihov rad.

Dakle ako ne vršiš likvidaciju pasa sa vatrenim oružjem (ili vršiš) koji je sistem koji koristiš u eksterminaciji pasa?

Ja ne mogu da ti dam odgovor na pitanje vezano za komunalnu policiju jer nisam njihov rukovodilac, pripadnik ili lice odgovorno za njihov rad.

Dakle ako ne vršiš likvidaciju pasa sa vatrenim oružjem (ili vršiš) koji je sistem koji koristiš u eksterminaciji pasa?

Sledeći put pročitaj temu, pre nego što se uključiš u raspravu.

Аха, али можеш да ми дајеш одговоре у вези паса, ту си руководетји орган, вођа чопора..

Poslednja izmena:
Tvoja i moja percepcija preciznog se mogu razlikovati. Dozvoli tu mogućnost i budi kolegijalan.

Пријатељу, ти ако си крив, ти трпи, кажњавај се, бичуј, сеци кожу себи, а ја с енимало не осећам кривим, нити сам спреман да трпим ни наговештај неке казне. Напротив, спреман сам да отклоним сваку потенцијалну претњу мени или мом детету, и није да нисам то радио, дакле, сунђер натопити у свињску маст (врућу), сачекати да се охлади и комаде оставити тамо где ординира чопор џукела. Џукеле поједу сунђер због масти, сунђер се заглави у цревима, не може да се свари, не може керина да га избаци, и на крају цркне.
Наравно, боље да је елиминисана другачије, али пошто држава брине о керинама а не о нашој деци принуђени смо да се сами сналазимо приручним средствима.

Dovoljno precizno?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back