Донекле, пар кретена је почело да се склања и везује керове кад сам у близини с дететом..
Ako vitlaš okolo sa vatrenim oružjem verovatno se svi sklanjaju od tebe. Da li je policija reagovala na korišćenje vatrenog oružja u pomenutu svrhu?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Донекле, пар кретена је почело да се склања и везује керове кад сам у близини с дететом..
Ako vitlaš okolo sa vatrenim oružjem verovatno se svi sklanjaju od tebe. Da li je policija reagovala na korišćenje vatrenog oružja u pomenutu svrhu?

I tako mic po mic, i dođosmo do teme.![]()
То је већ објашњено, и то баш у овој теми, читај уназад...Pa morao sam postaviti direktna pitanja i evo dobismo i konkretne odgovore. Sad očekujem da ccaterpillar objasni načine i metode likvidacije pasa i time upotpuni sliku koju je o sebi stvorio tokom diskusije.
Ко је витлао ватреним оружјем?
Да ли комунална полиција реагује кад власници крше закон?
Ja ne mogu da ti dam odgovor na pitanje vezano za komunalnu policiju jer nisam njihov rukovodilac, pripadnik ili lice odgovorno za njihov rad.
Dakle ako ne vršiš likvidaciju pasa sa vatrenim oružjem (ili vršiš) koji je sistem koji koristiš u eksterminaciji pasa?
Pa morao sam postaviti direktna pitanja i evo dobismo i konkretne odgovore. Sad očekujem da ccaterpillar objasni načine i metode likvidacije pasa i time upotpuni sliku koju je o sebi stvorio tokom diskusije.
Ako si, mada je bilo vidljivo i bez ovoliko konkretnih odgovora.
Аха, али можеш да ми дајеш одговоре у вези паса, ту си руководетји орган, вођа чопора..Ja ne mogu da ti dam odgovor na pitanje vezano za komunalnu policiju jer nisam njihov rukovodilac, pripadnik ili lice odgovorno za njihov rad.
Dakle ako ne vršiš likvidaciju pasa sa vatrenim oružjem (ili vršiš) koji je sistem koji koristiš u eksterminaciji pasa?
Sledeći put pročitaj temu, pre nego što se uključiš u raspravu.
Депресивна си, нема пса да те орасположи..Sumorno vreme napolju ....
Oprosti ali tema je živa. Ono što je ranije napisano uopšteno sad je pojašnjeno u preciznim odgovorima. Nema potrebe za vređanjem, nestrpljenjem i nervozom. Čitamo se ili ne čitamo.
Sledeći put pročitaj temu, pre nego što se uključiš u raspravu.
Аха, али можеш да ми дајеш одговоре у вези паса, ту си руководетји орган?
Аха, али можеш да ми дајеш одговоре у вези паса, ту си руководетји орган, вођа чопора..
VRLO precizno je napisao par strana ranije.
Депресивна си, нема пса да те орасположи..
Можда је лик пандур па покушава да извуче признање....
Tvoja i moja percepcija preciznog se mogu razlikovati. Dozvoli tu mogućnost i budi kolegijalan.
Пријатељу, ти ако си крив, ти трпи, кажњавај се, бичуј, сеци кожу себи, а ја с енимало не осећам кривим, нити сам спреман да трпим ни наговештај неке казне. Напротив, спреман сам да отклоним сваку потенцијалну претњу мени или мом детету, и није да нисам то радио, дакле, сунђер натопити у свињску маст (врућу), сачекати да се охлади и комаде оставити тамо где ординира чопор џукела. Џукеле поједу сунђер због масти, сунђер се заглави у цревима, не може да се свари, не може керина да га избаци, и на крају цркне.
Наравно, боље да је елиминисана другачије, али пошто држава брине о керинама а не о нашој деци принуђени смо да се сами сналазимо приручним средствима.
Nisam depresivna nego zabrinuta.
Pitam se gde srlja ovaj svet.
Човек може и горко да звучи данас, поготово неки који би рауне за своје пасије да испостављају туђој деци....Možda je lik čovek.
Možda je lik čovek.