Ubijanje Zivotinja

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i ja ne klikcem link....uvek sam se grozla izivljavanja nad zivotinjama. te osobe pogotovo ako su u pitanju deca treba da se obrate lekaru. to jeroditeljima siguran znak da moraju da porade na psihickom zdravlju svog deteta.
nedavno su moja deca bila svedok kada je neki decak namerno zgazio gustera. da nije usledila prica (iako je pre toga milion puta pricano o tome) mislili bi da je to u redu. mislim da je jako bitno nauciti deu pravilnom odnosu prema zivotinjama.

Ljudi link nije toliko strasan, ima jedna slika, tuzna samo.... :(

@Fixa

Bogami ko uziva u tome, treba mu lecenje... Sad da ne zalazim u psihoanalizu, jer ne znam previse, ali uglavnom to znaci i da su gledaoci nasilne prirode.

Ko je otrovao kerusu? Pa mozda neko ko se plasi da ce biti napadnut ili se brine za svoju decu, jer ljudi zbog straha cine iracionalne stvari. Npr. neka baka ispraca svoju unuku ili unuka u skolu svaki dan, i vidi tako tu kerusu, prljavu, nikakvu, misli nema sta da jede, lutalica, besnara, napasce mi dete, daj da joj prekratim muke i da sacuvam dete. Iracionalno da, ali ima vise smisla nego obican sadizam. Za sadiste ne znam, poremeceni ljudi, mada koga zmije ujede, taj i gustera napada, nekada.

Citajuci ovaj clanak

http://www.cafe.ba/vijesti/75300_TUGA-Stenci-sisaju-ubijenu-kerusu.html

Poprilicno sam se iznervirao, tako da ova tema predstavlja svojevrsnu terapiju xD Moze li mi iko objasniti zasto? Naravno da ne moze, ali interesuje me misljenje nekih iskusnijih ljudi. Ima li vas koji ne volite zivotinje, ali vam je ovo gadno? Zaista ne razumem. Enjoy people.

Ubijanje životinja,mučenje itd,nije nimalo edukativno za generacije iza nas,smisao,da životinje koje se ubijaju,radi hrane,opravdava,ne opravdava se mučenje takvih životinja!Ovo sa kerušom,nije čin dobrog dela,u samoj državi,jednom gradu,uvek sam bio za kažnjavanje ovakvih dela,ali kad uzmeš u obzir,da država,nije aktivna po ovom pitanju,pasa lutalica,a može naći način,ali neće,zbog novca i zbog'kakvi psi i životinje,ima važnijih'pitanja''.

ko ne voli životinje, ne voli ni ljude. živa istina.

Slažem se u potpunosti.

Članak je inače potresan i jeziv :sad2: Normalan čovek ne može ostati na takve stvari ravnodušan.
A objašnjenje mislim da ne postoji ni od onih istih koji te stvari rade...
Onaj koji uživa u mučenju i ubijanju životinja, taj verovatno nije baš sasvim čist u glavi. Ili je totalni balvan, teleći mozak, kome je životinja otprilike isto što i predmet...

Citajuci ovaj clanak

http://www.cafe.ba/vijesti/75300_TUGA-Stenci-sisaju-ubijenu-kerusu.html

Poprilicno sam se iznervirao, tako da ova tema predstavlja svojevrsnu terapiju xD Moze li mi iko objasniti zasto? Naravno da ne moze, ali interesuje me misljenje nekih iskusnijih ljudi. Ima li vas koji ne volite zivotinje, ali vam je ovo gadno? Zaista ne razumem. Enjoy people.

E recimo ovakvog covjeka bi trebalo likvidirati, ne mora ici ni na mucenje, jer nije vrijedan toga...samo metak u celo, jer neko ovako bezdusan jednostavno ne zasluzuje da zivi..od njega niko ne moze imati koristi, eventualno neko isti kao on...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back