Sanovnik
Buduća legenda
- Poruka
- 37.058
Вала баш. Нема ту пола киле мушкарца. Изгледају ко пи...ка од бабароге.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvo Laprdanje hhhhhhh sta mene briga za lava, ribu i sl. i "zakone prirode" koje je sastavila arogantna ljudska zivotinja? is ti lepo na ignore.Momak ti si kao i svi vegani zaluđen nečijom idejom.
Vjerovatno to i jeste autoagresija potčinjena nezadovoljstvom pojedinca, koji lako prihvata nečiju ideju "velikog dijela"
da bi imao utisak da radi nešto ispravno ignorišući zakone prirode.
Slučaj psihologija.
Ideja mi nije okej iz razloga jer to nije dobro za zdravlje, pa još kad dodamo da se ne jedu ni proizvodi životinjskog porijekla,
onda je to suludo.
Pogledao sam skoro emisiju "mijenjam ženu", i došla neka na ženka na selo kod domaćina sa idejom zdrave ishrane,
i sprema mu za doručak neko zrnevlje, a domaćin se žali u kameru, "sprema mi onu hranu za ptice, pa kako misli s tim da radim čitav dan na njivi"
Zakon prirode je takav, da veća riba mora da jede manju da bi preživjela, između vrsta je tako pogotovo,
lavica mora da ubije zebru da bi ručkila, a zebra mora da uništava travu koja je takođe živi organizam.
Takođe vegani sa svojom filozofijom mogu da dođu do toga da na kraju ni povrće ni voće ne jedu jer je i to neki živi organizam,
pa što da ga uništavaju? I onda lijepo kupite svi po 5l benzina, istuširate se i napravite varnicu...
Vjerujem da pametna manjina kao i kod teorija zavjere, tako i kod "zdrave ishrane", distribuiše razni materijal,
na kojem se može fino zaraditi pomoću tuđe gluposti.
ništa bez po litre krvi i bar 500 grama nekog kvalitetnog leša dnevno
Ja ne jedem biljke, samo leševe, zato što vodim računa o svojoj okolini
a vi što ubijate majku prirodu vašim halapljivim ustima, vaša stvar
ništa bez po litre krvi i bar 500 grama nekog kvalitetnog leša dnevno
Veganstvo je jedna vrsta psihoze i izlečivo je radnom terapijom.
izgleda da su gladijatori bili biljojedi
http://www.historytoday.com/blog/news-blog/kathryn-hadley/gladiators-were-vegetarians
Veganstvo je jedna vrsta psihoze i izlečivo je radnom terapijom.
Kakvo Laprdanje hhhhhhh sta mene briga za lava, ribu i sl. i "zakone prirode" koje je sastavila arogantna ljudska zivotinja? is ti lepo na ignore.
- - - - - - - - - -
Pa ne znam na kakve se ti muskarce palis (verovatno one masne), ali ja kao zena mislim da sam konpetentnija da ocenim sta znaci privlacan muskarac. Osim toga, zivotinjozderi pate od ginekomastije (sto mi je tek fuj!!)
Не ппалим се на мушкарце. Волим жене. Ово што је горе покачено изгледа болесно. Све неки шкартови. Само и папилотне фале. Никави људи нису иѕмислили законе природе. Законе природе је уредила природа, а не људи. Мош и мене на тај игноре. Можеш и одмах , а можеш и после вечерње паше.
cek,zar nije Bog?
zar vi nazovi svetosavci ne znate za postove i monasko odricanje od mesa
Не ппалим се на мушкарце. Волим жене. Ово што је горе покачено изгледа болесно. Све неки шкартови. Само и папилотне фале. Никави људи нису иѕмислили законе природе. Законе природе је уредила природа, а не људи. Мош и мене на тај игноре. Можеш и одмах , а можеш и после вечерње паше.
Ne vidim poentu vasih besmislenih rasprava. Ubijanje zivotinja radi ishrane je neopravdano, nemoralno, to je jasno svakom ko ume da razmislja, nijedan pokusaj opravdavanje te surove prakse ne dolazi ni blizu smislenom argumentu.
Potpuno je besmisleno da se oni kojima je ova istina jasna pozivaju na emocije, jao vidi kako su zivotinje slatke, kako su vegetarijanci lepi, zdravi i slicne gluposti; ubijanje zivotinja za ishranu je nemoralno kao i ubijanje ljudi za ishranu, i to je poenta.
Ako su logika i matematika izmisljotina slabica, onda je i moral, jel se postojanje osnovnih moralnih normi moze pokazati isto kao i postojanje osnovnih normi logike i matematike.
Joj nemoj sad da ti kacim slike zivotinjozdera, pa da vidis sta je bolesno. Proveri svoju percepciju prirode, al prvo se izleci od bolesti "moja vrsta je centar sveta", a to ne moze od jednom. Ego je zajeban. I treba nauciti gledati na stvar ne samo iz svoje perspektive, vec iz perspektive zrtvi, a ti bi to kao inteligentna vrsta, trebalo da znas. Neko je na filozofiji postavio temu "imaju li zivotinje svest", za zivotinje sam sto posto sigurna da je imaju, ali za ove ljudske kolko vidim, nedostaje im i svesti, a kamoli savesti. Ne postujem nikakve verske praznike, mozes tu da me zaobidjes, ateista sam. Postujem tudj zivot.
Da ne ulazim u teoriju diskurzivne etike koja pokazuje da postoje objektivne moralne norme koje proizilaze iz apriornih normi diskursa, malo prostiji primer je princip doslednosti, takodje nazivan princip univerzalnosti, ili u izmenjenom obliku kolokvijalno poznat kao zlatno pravilo. To je principu koji kaze da ako je nesto lose da ja to tebi uradim, onda je lose i da ti to meni uradis, ako je u redu da ti meni nesto uradis onda je u redu i da ja tebi to uradim- a radi se o primenjivanju logickog principa nekontradikcije na ljudske ponasanje. Jedan prakticni deo tog principa npr. je to da je agresija nemoralna a da je samo-odbrana moralna. Eto primer moralne norme za koju je lako pokazivo da je objektivna, tj. njena ispravnost ne zavisi od toga da li iko prihvata da je ona istinita ili ne, jer sledi iz osnovnih zakona logike.To što ti misliš da se moral može dokazivati kao pitagorina teorema ne znači da je zaista tako
ili, dobro, ajde daj dokaz da ti pokažem da nemaš veze sa životom