Ubijanje Šešelja može da ubije mnoge - Zvonimir Trajković

jedite_kod_Joa:
Фале бивши председник Србије Милутиновић и бивши председник СРЈ Лилић.Они живи још увек.. :lol:

А, ко да броји и ту боранију, од ликова који се нису мешали у свој посао. Е, да, а онда беше ли и Добрица Ћосић некакав председник те тзв. СРЈ?

Ivan015:
Mene jedino zanima ko od onih hrvata odvaja od usta vec 3 nedelje da narani seselja?! hahaha :lol:

E bre ljudi, trazio je da mu se odmrzne racun u americi, a ovi nasi nisu zeleli da narod sazna za racun pa sad prodaju price kako hag namesta njemu ovo ono... Svi znamo kolika je to lopuza od coveka!

Ivane to kao i ostale lazi su plasirali mediji kojima ti verujes.
Idi na sajt SRS i vidi gde je Seselj licno demantovao tu laz.

anntaylor:
Ivane to kao i ostale lazi su plasirali mediji kojima ti verujes.
Idi na sajt SRS i vidi gde je Seselj licno demantovao tu laz.

Ha ha ha ha!
Jok,nego ce da potvrdi da ima racun u Americi sa onih 20 miliona,ondasnjih maraka,sto je dobio od Cobeta za priznavanje izbora za predsednika 1997. godine.
Seselj demantova...hahah...mislim...

Имаш ли ти мозга или се зајебаваш? Па како би "тражио одмрзавање рачуна" ако неће да га призна? Шта причаш бре?
И као, испунили су му неки захтев, па се сетио да тражи и рачун...
Не, не верујем да постоје толико глупи људи, сигуран сам да се зајебаваш.

Korner zastavica:
Vidis...kad sam bio klinac i kad nesto zasseram, ja sam dobijao batine i to zesce. Znaci...svako mora da dobije za svoja sraanja.
Mislim iz samog naslova se vidi da je text smece. Ako Seselj umre,ne sumnjam da ce SRS predloziti crkvi da ga dignu u svece.
Mislim to laprdanje oko njegovog strajka, i loseg stanja i svega drugog, uopste me ne zanima. Nije on u logoru, pa da mu ne daju da jede. Bolje se on u zatvoru hrani nego pola Srbije.
Tako da me savrseno ne zanima njegov strajk gladju. Sam je to odabrao....i njegovo stanje nemam nikakve veze sa ljudskim pravima,ponizenjem Srba i slicnim glupostima.
Taj isti Seselj je godinama meni usracivao sva moguca ljudska prava i posto sam Srbin ne osecam se ponizen zbog bilo cega sto njemu tamo rade ili on kaze da mu rade.
Ako je on za radikale centar sveta,za ostatak sveta,Srbije uglavnom NIJE!
Zasluzio je i mnogo gore!
Sustinski gledano,mogu se sloziti sa tvojim stavom.
Izbor je njegov,pa neka mu bude.
Evo da malo i razradimo temu:
Svako razuman ce jako lako proceniti da Seseljeva strategija sa strajkom gladju nema smisla.Sve i da je gore nego sto on sam tvrdi,to nije pravi put.Ali njemu i nije cilj ono sto tvrdi,vec dizanje rejtinga SRS-u pred izbore.Sta je cekao toliko vremena sa tim strajkom,ako je to dobitna taktika?Naravno,cekao je pravi momenat.E,posto je to zapravo uskostranacki interes,ne postoji razlog da ga sazaljevamo.To je jos jedna manifestacija njegove iskrivljene,autodestruktivne logike,koja na srecu nece puci po kozi nas ovde(dosta je pucalo 10 godina).Ako je lud,neka umre.Samo,tada nece postici svoj cilj i nece dokazati svoju nevinost.Razuman covek se ne bi lisio te mogucnosti na tako banalan(zapravo mislim bahat)nacin.

DB 06:
.Sta je cekao toliko vremena sa tim strajkom,ako je to dobitna taktika?.

Није он ништа чекао већ је до почетка суђења исцрпео све друге начине борбе за своја основна права. Суд се на све то оглушио и започео суђење. Шешељ више није имао избора. Није Шешељ бирао да се почетак суђења поклопи са почетком кампање.

DB 06:
Sustinski gledano,mogu se sloziti sa tvojim stavom.
Izbor je njegov,pa neka mu bude.
Evo da malo i razradimo temu:
Svako razuman ce jako lako proceniti da Seseljeva strategija sa strajkom gladju nema smisla.Sve i da je gore nego sto on sam tvrdi,to nije pravi put.Ali njemu i nije cilj ono sto tvrdi,vec dizanje rejtinga SRS-u pred izbore.Sta je cekao toliko vremena sa tim strajkom,ako je to dobitna taktika?Naravno,cekao je pravi momenat.E,posto je to zapravo uskostranacki interes,ne postoji razlog da ga sazaljevamo.To je jos jedna manifestacija njegove iskrivljene,autodestruktivne logike,koja na srecu nece puci po kozi nas ovde(dosta je pucalo 10 godina).Ako je lud,neka umre.Samo,tada nece postici svoj cilj i nece dokazati svoju nevinost.Razuman covek se ne bi lisio te mogucnosti na tako banalan(zapravo mislim bahat)nacin.
Vrlo zanimljivo gledište, adekvatan odgovor političara u Srbiji na ovaj "politički" potez bi bio da i oni prestanu da uzimaju hranu ali da bi još pojačali politički marketing nek odbiju i vodu i kiseonik , pa da se rešimo svih. Pitam se ko tu pobeđuje?

Chávez:
Није он ништа чекао већ је до почетка суђења исцрпео све друге начине борбе за своја основна права. Суд се на све то оглушио и започео суђење. Шешељ више није имао избора. Није Шешељ бирао да се почетак суђења поклопи са почетком кампање.

Mucenik!?A kazu da je iskusan po pitanju zatvorskog zivota!Pa zar nije mogao da predvidi ishod ovog sudjenja,nego je strajk zbudzio usred predizborne kampanje ne bi li pomogao Kostunjavom da ostane na vlasti?Mislim radikali cudo ste...:)

drvasic:
Vrlo zanimljivo gledište, adekvatan odgovor političara u Srbiji na ovaj "politički" potez bi bio da i oni prestanu da uzimaju hranu ali da bi još pojačali politički marketing nek odbiju i vodu i kiseonik , pa da se rešimo svih. Pitam se ko tu pobeđuje?
E,cekaj malo.
Ni Seselj nije "gladovao" dok je vodio kampanje po Srbiji.Ne stoji ti komparacija.
Njegov najveci problem je(zanimljivo da je slican imao i Milosevic) sto ne moze da se usredsredi na svoju odbranu,vec po svaku cenu nastoji da vuce konce i u stranci,pa posredno i u politici.
Samo da se ukinu prenosi iz sudnice,uzeo bi on i advokata.To je slicno sa skupstinskim prenosima.Ni jedan skandal nije izbio kad nema prenosa i publike.
Definitivno je ovo Sekijev marketinski trik u predizborne svrhe.Zna on to.I mi znamo to.
Zar ne bi bilo logicno da covek koji se smatra nevinim,poput Seselja i koji je tvrdio da ce od sale oboriti optuznicu,batali ovo akanje i nad*ebavanje i uz pomoc 2-3 vrhunska advokata dokaze nevinost?

drvasic:
, adekvatan odgovor političara u Srbiji na ovaj "politički" potez bi bio da i oni prestanu da uzimaju hranu ali da bi još pojačali politički marketing nek odbiju i vodu i kiseonik , pa da se rešimo svih. Pitam se ko tu pobeđuje?
Zapavo bi adekvatan potez bio da se ovi ovde ograde zicom ili zazidaju,pa da kukumavce kako su im ljudska prava ugrozena,kako nema demokratije i zaprete ritualnim sakacenjem ako im se ne vrati sloboda. :lol:
Da li bi se ti sekirao zbog njih?
Protestovao?
...

Back