Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Baba mi nije živa te ako znaš nekog medijuma javi da je pitam...ali je ne opravdavam ako jeste
zorab.........ja ti se izvinjavam i pozdravljam....
zorab.........ja ti se izvinjavam i pozdravljam....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pretpostavljam da je to najlepsi osecaj...Hellen:Ја сам 4-5 недеља после зачећа на ултразвуку видела бебино срце како куца..![]()
Zilot cacanski:Tako je luče...ali to je posebna kinta...
Sto se moralne strane tice, mislim da onaj koji se protivi zakonu treba da pise vladi zemlje u kojoj je i iznese svoje misljenje i argumente i mozda predlog za referendum.
Nije resenje osudjivati druge jer su napravili izbor koji im je zakonom odobren.
Greh se prenosi sa kolena na koleno koliko znam, gadno je to. Ja nisam pitala ali prilično sam ubeđena da sam na taj način bar nekoliko puta do sada "abortirala", tako da ne sumnjam da si i tiZilot cacanski:Baba mi nije živa te ako znaš nekog medijuma javi da je pitam...ali je ne opravdavam ako jeste
Ali stvar je u tome što je danas de mode prihvatati abortus kao deo života i ono što je našim roditeljima za vreme Tiiite bilo kao jutarnja kafa nama predstavlja tako strahovit greh, iako nešto ne vidim da se nebo urušilo jer su oni, ipak, vršili abortuse.gost2004:Zabrana znaci samo prelazak u ilegalu.
Moje misljenje je da je onda bolje da je legalno jer se bar bolje zastiti zena.