ubice u belom

Da nesto nije u redu shvatice svako ko razmisli kako se testiraju ti silni lekovi.
Zamislite testiranje leka koji se uzima hronicno, kao sto su oni za pritisak npr.
Po meni, bez 20 godina testiranja na istim osobama nema ni govora o davanju zelenog svetla za upotrebu. A gde su lekovi koji ne uspeju, tj. koji su previse opasni i sl? Znaci napravim nesto, pa testiram 20 godina, pa kazem e ovo ne moze da ide u prodaju. I popijem ne otkaz nego... Naravno to niko tako ne radi. A kako radi? Pa vreme je novac...
Ovo cisto ljudsko-naucno.

Sad ako se uzme ko drzi te kompanije - bilo je vec pisanja da su neki (mnogi??) od njih bivsi nacisti, ja sam nasao isto za neke japanske monstrum-lekare, najmanje u rangu sa Mengeleom (vrsili razne, uglavnom do-povracanja-monstruozne eksperimente na zivim zatvorenicima, mahom Kinezima i Rusima - bez anestezija i ostavljene da sami umru tek danima nakon izvedenih eksperimenata), znaci imamo spregu krajnje poremecenih ljudi sa novcem i kapitalom, meni nije potrebno da izracunam da oni nas vole koliko i ja njih. Znaci kapital, koji nadam se znamo ko drzi i koji im je cilj, da se proverenom monstrumu da razvija "lekove". Zakljucke o tome kakvi su to "lekovi" donesite sami.

Bravo za temu!!!
Mislim da je i laicima jasno da nešto tu nije u redu.
Izlečiš ruku, razboliš nogu.
Lečiš se i za čas uđeš u spiralu novih i novih kupovina lekova. Sve vrlo zgodno naštimano.
Koliko je farmakologija prevara tek postane jasno kad se čovek upozna sa principima i produktima tradicionalne medicine. Pravi lekovi deluju holistički, postepeno, i uglavnom su (dok "glavne struje" ne umešaju prste) jeftini.

I ja sam dao postavljacici reputaciju za temu!

Tema je jako ozbiljna i aktuelna.

Farmaceutska industrija je ta koja danas uprvlja sa zivotom i smrcu ljudi.

I sudbinom covecanstva uopste.

Na zalost, i pored ovako znacajne uloge koju ima, ne prate je eticki principi koji bi u ovom HUMANOM POSLU morali biti prioritetni.

Prete je neki drugi principi koji su vrlo mracni, misticni i egoistici, a samim tim i pogubni za veliku vecini stanovnika ove nase male, zagadjene, ali jedine planete....

Odgovara uz temu ovaj deo monodrame Antona Drahta, "Đe ti je Pita"

Pitaš kako sam dop'o zatvora u Amer'ci, jarane. Prijavila me u mene žena i djeca. Vjerov'o il' ne. To ti je bilo nekako... 'vako.
Zovu mene jedan dan iz škole, kažu, mali ti dobio sindrom. Od koga, reko', ***** im materina ona drogeraška, mora da su donosili inekcije u školu. Šta je fasov'o ? ADHD, kažu. Noge mi se odsjekle. Hoće l' preživjet', kukam ja po školi, đe je da ga vidim, na šta l' mi dijete liči?
Konačno ga dovedoše, njih petero, direktor'ca, garava k'o odžak, pa još neka debela rospija, valjda medecinska sestra, pa pol'cajac, pa vatrogasac, i još neki mali iz starijeg raz'da, neki naš iz Zen'ce, da mi prevodi, da bolje razumim, ko biva ja ne znam dobro engleski. Vidim ja mali mi zdrav i čitav, nije se osuo, ma k'o normalan. On ti, kaže debela, ima ADHD. Ma, šta vam je to, skoči' ja, govor'te više, ako Boga znate! To ti je, kaže ona garava, Attention Deficit Hyperactivity Disorder.
Okrenem se ja onom malom iz Zen'ce, šta, reko, ova kaca Boga ti laprda, čime se zarazio? Ma, veli, nije to zarazna bolest nego je Ekrem nemiran u školi, jurca po hodnicima, skače po klupama, zajebava svakog, hoće se i pomarisat'. Laknu mi nama'. Molim te, prevedi im da ništa ne brinu, izliječiću ga ja čim stignemo kući. Nećeš ga ti liječit', skoči ona debela, imala je brat bratu dvesto oka samo u guzicama, i još toliko u dva stomaka ispod stomaka. Imamo mi ovde lijekove, kaže, terapije, psiologe, sociologe, mi ćemo njega sredit'. Ništa vi ne brin'te, draga gospođo, znam ja, reko', jednu pravo dobru terapiju iz Bosne, naučio sam je od rahmetli babe, on od njegovog babe, i sve tako. Ooo, intrsting, kaze direktor'ca, ta terapija je kod vas u Bosni neka tradicija, s koljena na koljeno? Nije, reko', kod nas je to s bubrega na bubreg.
Ma nisu prošle ni tri hefte zove onaj mali iz Zen'ce. Šta je, reko', sad? Kakav je sad belaj? Sad je, kaže, u pitanju OTIZAM. Ma, kad se i u to uključilo pašče jedno?! A priprijetio sam mu da se mani politike i tih gluposti, komunizma, budizma, patriotizma, otizma, svega. Ko ga je na to nagovorio? Mora da je onaj Ćamilov taksirat Faruk. Nije to to, kaže, to ti je opasna bolest, bleji u prazno, gubi se, ne prati nastavu, potpuno odsutan i tako. A to je to, reko'. Opasna bolest, veliš. E ovog puta ću ga ja izliječit' za sva vremena i to od svih bolesti!
Tako ti je to u Amer'ci, moj jarane, sve je bolest. Ako ne hodaš kako oni misle da treba, ako ne pričaš, ne slušaš, ne spavaš, ne jedeš, svemu odma' daju ime, pa skraćen'cu i... nema ti više spasa. Od ljekara do ljekara, ne možeš ih se više nikad kutarisat'. Svaki dan u ap'teku k'o u menzu i uzimaš lijekove za sve moguće skraćen'ce - ADHD, MRSA, AIDS, AVNOJ, SUBNOR, KFOR, ma ima ih mali milion.
Iš'o ja na neke preglede i poslije zove taj famili hećim da hitno dođem kod njega. Moraš, kaže, odmah početi piti lijekove za ho'sterol. Što, bolan ? Ho'sterol ti je, kaže, 215. Pa, reko', i prošle godine mi je bio 215 pa si rek'o da mi je u granicama normale. E, kaže, to je bilo prošle godine.
Sada su stručnjaci pronašli da je normala 200 a ne više 220, pa je tvoja situvacija sada kritična, hitno moraš početi pit' lijekove. Jeb'o mater te si ti normalan, reko'. Prije šes' mjeseci si mi sa istim nalazom rek'o da sam zdrav k'o dren, a sad ka'eš da sam u kritičnom stanju! Pa, ko je ovde lud, čovječe, ti ili ja! Stručnjaci su, kažeš, tako odlučili. Ma ***** ja i tebe i te tvoje stručnjake, mijenjate to svakih šes' mjeseci samo da bi ap'teke zgrnule pare, a i vi s njima. Neću ih pit'
pa makar crk'o nama'. Nosi ih materi!
Mafija je to, jarane. U mene se žena bila u to ufurala, pila svaki dan po 28 lijekova. Samo vidiš po cijeli dan trza glavom nazad. Pa je poslije neko nagovori na onu makrobiot'ku. Ja, tog belaja. Počela da donosi neku travu u kuću, neku crnu rižu, oči joj se vako ukosile, neke smrdljive supe, istopila se, nemaš je zašto ufatit'. Navalila na mene svaki dan, pusti tu, kaže, kafu i cigaru, što će ti rakija, nije to zdravo. Meso, hljeb, baklave, tufahije, sve to treba izbacit'. Slušam je i ne mogu da vjerujem svojim ušima. Čuj, izbacit' baklave i tufahije, pa čime ću se, reko', zasladit' poslije ručka? Treba, veli, da jedeš voće.
Voće? Ma, đe ti je to, reko'. Šljive brezukusne izgledaju k'o jab'ke, jab'ke k'o bundeve, kruške mirišu na banane, jagode imaju ukus trešanja, sve se izmiješalo, sve raste u svako doba godine, dana I noći, ma koje crno voće, nek' ti ga jede babo.
Vrnem se ja jedan dan iz fabrike gladan k'o vuk a na astalu u tanjiru nešto crno, tanko, ubuđano, uščulo se, Bože ubrani.
- Đe ti je pita, reko' ?
- Ručak je na stolu, kaže. I pokazuje na ono.
- Šta ti je, reko, to ?
- To su, kaže, alge.
- Kakve alge?
- Japanske.
- Odakle ti to, reko'.
- Iz mora.
- Šta ima za jest'?
- Pa to, kaže.
- Šta to?
- Alge. One su vrlo zdrave.
- Pa ako su tako zdrave zašto nisi nikad vidila Japanca većeg od metar
i po? Moj Ekrem im može svima pitu s glave jest'.
- Al' su zdravi.
- Čuli ti šta te ja upita'? Đe ti je pita?
- Šta će ti , kaže, pita, od nje se deblja. Pita se, kaže, neće više jest'
u ovoj kući. Sir nije dobar za ho'sterol, meso se ne probavi ni za heftu, vruće tijesto.....nije više stigla reći ni je'ne, dofatio sam je za grlo i poč'o mastrafit'. Utrča mali onekle kad je čuo da ona zapomaže pa dofatih i njega, pa sve o jednom trošku. Oderem ih oboje od batina, onako po pe-esu, k'o što je rahmetli babo mlatio. Ruke su me zabolile.
Al' da vidiš sutra belaja. Vratio se ja s posla kad pred kućom čeka marica. Izađoše njih dvoj'ca, zabicili ko dva vola, opasali pendreke i pištolje oko sebe, jedan sav pjegav, žut i deb'o, a drugi isto deb'o al'
crn k'o đavo.
- Jeste l' vi, kaže onaj žućo, mister Kazim Klika?
- Nismo, reko'.
- Kako , kaže, niste. Daj dokumente.
Dam mu ja vozačku
- Kako , kaže, nisi kad ovde piše Kazim Klika.
- Ne piše tu, reko', Kazim Klika, ti ne znaš čitat'.
- Nego šta piše?
- Pise Ćazim Klica.
- Pa, jestel' to vi , kaže?
- Jesmo. Izvol'te, šta treba?
- Jesi l' ti ovom malom otac? I pokazuje ne Ekrema.
- U mene žena kaže da jesam. Šta je ugursuz sad uradio? Razbiću ga!
- Nije, kaže, ništa uradio, nego otkud njemu masnice po cijelom tijelu?
- A tooo, bi mi lakše, sve je u redu, reko', te šljive sam mu ja napravio.
Baš sam ga juče dobro izudar'o.
- Znači priznaješ da si ga tuk'o, uskoči onaj garavi.
- Čuj, tuk'o, ma odr'o od batina.
Nih se dvoj'ca zgledaše pa kaže onaj žuti, odma' ćete poći s nama.
Đe, reko? Kod sudije, kaže, pa u zatvor. Optuženi ste da ste tukli dijete.
Ma, šta je vama, jeste l' vi normalni, nisam ja tuk'o ničije dijete, samo sam izmastrafio mog Ekrema. Ko meni može zabraniti da bijem vlastito dijete kad god 'oću ? Bijem ga redovno, bije ga u mene žena, bije ga u mene amidža, dajdža, bijo ga je i Abaz, nastavnik matemat'ke, Zuko, nastavnik muzičkog, nena Fatima , rahmetli dedo Huso, nema ko nije, i sad ti meni ka'eš da ga ja nemam pravo bit'! Pa ko će ga onda mlatit'?
- Ne treba niko da ga bije, kaže odžačar, s djecom treba razgovarat', lijepo im sve objašnjavat', biti s njima k'o drug. Ovo je Amer'ka, demokrat'ja, svako ima pravo da kaže i radi sta 'oće, i niko nema pravo da ga zato bije.
- Ma, sit sam ja te vaše demokrat'je, zato vam i jes' sve bankotiralo i cijeli ste dunjaluk pokrali i o jadu zabavili. Da se znao domaćin i ko koga treba da bije ne bi danas cijeli svijet bio na belaju.
- A dobili smo takođe i prijavu da ste silovali kamilu.
Ja se šokir'o!
- Kak'u ba kamilu, ko je silov'o kamilu, jes' ti ba normalan čo'eče?
- Vašu suprugu.
- Ma, misliš Ćamilu, ***** te nepismena. Ko kaže da sam je silov'o?
Kako mo'š silovat' vlastitu ženu? Kakvi ste vi hajvani, čo'eče Boži!
- Ona kaže da si je silov'o prošle sedmice.
- Ko je ba silov'o ? Ma, sama tražila!
- Jes' prva dva puta. A treći put joj, kaže, nije više bilo do tog'.
Ja se obeznanio. Umalo me nije šlag trefio. Šta da ti više pričam.

:hahaha:

u zadnje vreme u moru tekstova, dokumenata i svega ostalog, gori pitanje o farmakomafiji (ubice u belom).
naime, kako mnogi danas tvrde, lekovi za sve postojece bolesti, poput aids-a, kancera, te i drugih smrtonosnih bolesti - vec odavno postoje u tajnim laboratorijama i cuvaju se samo za izuzetke. farmakolozima se, navodno, vise isplati da nas "lece" mesecima i godinama, te na taj nacin da sticu enormne kolicine novca, nego da nam prodaju lekove koji unistavaju bolest u roku od nekoliko dana...
vase misljenje, linkovi, tekstovi, izvolite....

Najjednostavnije je zaviriti nazad u vreme i primetiti kako nema zabelezenih slucajeva side, raznih influenzi i drugih bolesti.Dalje, poznato je da su unazad kroz vreme postojali ******, a opet nema podataka o tome da su umirali od side, ili bili zarazeni njome.Strasno je dokle novac dovodi coveka, i na sta ga sve navodi.

Japan: Vakcina ubila i šestu bebu?
10. mart 2011. | 12:10 | Izvor: Srna
TOKIO -

Japansko Ministarstvo zdravlja saopštilo je danas da je preminulo i šesto dete koje je nedavno primilo jednu od dve vakcine koje su proizvele farmaceutske kompanije "Fajzer" i "Sanofi-Aventis, čija je upotreba suspendovana prošle sedmice.
Jedna beba je preminula sedam dana nakon što je primila vakcinu AktHIB (ActHIB), koju je proizvela francuska farmaceutska kompanija Sanofi-Aventis i vakcinu DTP, navodi Ministarstvo.
Japanske vlasti su prošle sedmice suspendovale upotrebu vakcina "prevenar" američke kompanije "Fajzer" koja se koristi protiv upale pluća izazvane streptokom i AktHIB za prevenciju od bakterijskog meningitisa, nakon što je od početka februara umrlo petoro dece koja prethodno vakcinisana.
Deca su bila starosti od šest meseci do dve godine, a upotreba vakcina pod sumnjom je obustavljena, dok se ne ispita da li se smrtni slučajevi mogu dovesti u vezu s njima.
Tim stručnjaka juče je ocenio da je neophodno da se kompletiraju informacije kako bi se utvrdila eventualna povezanost smrtnih slučajeva i vakcina, te je preporučeno da se produži suspenzija.
Prema saopštenju japanskog Ministarstva zdravlje, troje dece je umrlo u roku od tri dana pošto su primili jednu od dve vakcine, s tim što su dvoje od te dece takođe primili i DPT vakcinu - protiv difterije, velikog kašlja i tetanusa.
Četvrto dete umrlo je samo dan pošto je primilo vakcine "prevenar" i DPT, dok je peti slučaj smrt šestomesečne beba koja je preminula početkom februara, dva dana nakon vakcinisanja.
Pojedina od preminule dece već su imala neko oboljenja pre nego što su primila vakcinu.
Krajem februara u Francuskoj je zabeležena smrt dvoje male dece, koja su primila "prevenar", ali su prošle nedelje tamošnje zdravstvene vlasti objavile da ti smrtni slučajevi nisu u vezi s vakcinisanjem.
U Holandiji je "prevenar" takođe bio pod sumnjom 2009. godine, posle smrti troje dece nakon vakcinacije njime, ali su holandske zdravstvene vlasti februara prošle godine takođe objavile da ti smrtni slučajevi nisu u vezi s vakcinacijom.

U Japanu su ove dve vakcine počele da se koriste pre dve godine, a primilo ih je 1,5 miliona dece.
http://www.rtv.rs/sr_lat/svet/japan:-vakcina-ubila-i-sestu-bebu_242928.html

Nisu znali da je sida u pitanju...

Samo mali komentar - SIDA i nije bolest u klasicnom smislu, tj. sama SIDA ne ubije osobu. Ona je zapravo poremecaj tj. prestanak/ometanje rada imunog sistema coveka. Usled toga, i najmanja bolest koja bi inace prosla manje-vise bez posledica, tipa grip, ili razne infekcije, izaziva jako teske posledice po organizam i lako dolazi do smrti osobe.

Drugim recima, na sidase se lepi sve sto postoji oko nas od bolestina, i samo je pitanje sta ce dovesti do dovoljno komplikacija i na kraju smrti.

Ima po internetu slika, stvano groznih, kako razne infekcije izgledaju na sidasima. Jezivo. A gro toga vecina nas koji nemamo SIDU ima u organizmu, ali zaleci vrlo lako.

Tako da je vrlo lako da SIDA prodje neopazeno, jer se ne manifestuje na karakteristican nacin.

E sad, ima i teorija da SIDA uopste ne postoji, ili je neko postovao ili sam negde dobio, ako nadjem postavicu. Tipa niko nije pokazao virus SIDE...

Hajde da uzmemo da postoje ti lekovi.I da ih puste u prodaju.Dobili bi gomilu (preko 50 miliona izlecenih ljudi).A svaki dan covecanstvo se povecava.Pa imali bi za 30 godina strasnu prenaseljenost na zemlji,a to povlaci gomilu preblema za sobom.Mozda je i bolje ovako,malo rat,malo bolesti,pa se odrzava kakva takva ravnoteza stanovnistva u svetu.

Ovaj... ako neko nece da se leci, ne mora. Ako neko nece da pije lekove, ne mora, nek se leci alternativnim metodama.
Kome se ne svidja moderna medicina nek je ne koristi. Problem resen...
Ja ne zelim da pomazem ikome ko ne zeli da mu se pomogne ;)

Cisto sumnjam. Ne vidim razlog zasto bi te lecili godinama i da na kraju potrosis nekoliko desetina hiljada eura kada mogu tableticu da ti prodaju po toj ceni. Mislim da bi svaka osoba prodala sve sto ima da se izleci a na taj nacin bi mogli i da se "igraju" , tj da namerno zaraze odredjen broj ljudi svake godine, pogotovo kod rizinih grupa bi to proslo neopazeno.

Ne bi moglo da se prodaje po toj ceni,u stvari pitanje je da li bi uopste moglo da se prodaje.

Ne bi moglo da se prodaje po toj ceni,u stvari pitanje je da li bi uopste moglo da se prodaje.

A po cemu si dosao do tog zakljucka? Drugarica je radila na VMA na odeljenju za HIV i AIDS obolele. I pricala je kako su vikendom dolazili HIV+ i kupovali krv, tj sve ono sto su dobrovoljni davaoci tokom nedelje dali a nije se potrosili tamo su prodavali za 200+ eura po kesici ( navodno viskove ) i sada zamisli da neko to radi ceo zivot, svake nedelje.... 200x4x12 = oko 10K eura godisnje. Ko ne bi dao 50K a da se izleci kompletno u roku od nedelju dana?

A po cemu si dosao do tog zakljucka? Drugarica je radila na VMA na odeljenju za HIV i AIDS obolele. I pricala je kako su vikendom dolazili HIV+ i kupovali krv, tj sve ono sto su dobrovoljni davaoci tokom nedelje dali a nije se potrosili tamo su prodavali za 200+ eura po kesici ( navodno viskove ) i sada zamisli da neko to radi ceo zivot, svake nedelje.... 200x4x12 = oko 10K eura godisnje. Ko ne bi dao 50K a da se izleci kompletno u roku od nedelju dana?

Recimo: bolujem od neizlecive bolesti a ne mogu da skrpim 50k eura.Znas li sta
bi vecina uradila ? Pljacke banaka ,posta, prodavnica i sl. Ubistva, otmice i ucene onih koji imaju novac ; sto je,moras priznati, dosta neprijatno.

Recimo: bolujem od neizlecive bolesti a ne mogu da skrpim 50k eura.Znas li sta
bi vecina uradila ? Pljacke banaka ,posta, prodavnica i sl. Ubistva, otmice i ucene onih koji imaju novac ; sto je,moras priznati, dosta neprijatno.

Sacekaj, a sta judi sada rade? Pa 99.99% narkomana napada decu, devojke i zene na ulicama, obija stanove, kuce. Krade kola, dzepari u autobusu... Pricas o tome kao da se to sada ne desava. Kriminal ce biti uvek prisutan jer je sastavini deo ljudi. I opet, meni je odvratno da se ta krv prodaje. Ja npr dajem krv od svoje 18god, dao sam do sada barem 30x, jedino sto sam ikada dobio a da je bilo korisno je karta za Strand. Necu da lazem, dobijao sam i majice al svaki put sam dobio manju. I sada neko moju krv proda nekom narkomanu jer taj ima para da placa takav vid lecenja, zasto?
Evo ti primer, drugarica je prosle godine umrla od raka, 87godiste, na lecenja i lekove je potrosila preko 30K eura i nista nije pomoglo. Zamisli da ima lek koji kosta 50K a da 100% deluje. Pa nasao bi pare. Imas porodicu koja moze da ti pomogne, ako si sam onda ***...

Da skratim pricu,lek bi morao na kraju da bude besplatan a taj kraj bi bio mesec dana po njegovom objaljivanju.

Niko tako nesto ne bi smeo da naplacuje,osim u onoj kolicini kolika je vrednost leka i to jedino u slucaju da se proizvodi tipa-od krvi mamuta:hahaha:takon nesto.

Ko bi smeo da naplacuje lek nekome ko umire a da nema da plati?

Da skratim pricu,lek bi morao na kraju da bude besplatan a taj kraj bi bio mesec dana po njegovom objaljivanju.

Niko tako nesto ne bi smeo da naplacuje,osim u onoj kolicini kolika je vrednost leka i to jedino u slucaju da se proizvodi tipa-od krvi mamuta:hahaha:takon nesto.

Ko bi smeo da naplacuje lek nekome ko umire a da nema da plati?

A sada su lekovi free jel tako? Drugarica koja je imala rak, jednu "kuru" je platila 6,000eura i to je za 6meseci. Sta kosta 6.000eura? I da, na kraju je ipak umrla...

u zadnje vreme u moru tekstova, dokumenata i svega ostalog, gori pitanje o farmakomafiji (ubice u belom).
naime, kako mnogi danas tvrde, lekovi za sve postojece bolesti, poput aids-a, kancera, te i drugih smrtonosnih bolesti - vec odavno postoje u tajnim laboratorijama i cuvaju se samo za izuzetke. farmakolozima se, navodno, vise isplati da nas "lece" mesecima i godinama, te na taj nacin da sticu enormne kolicine novca, nego da nam prodaju lekove koji unistavaju bolest u roku od nekoliko dana...
vase misljenje, linkovi, tekstovi, izvolite....
Jao strasno je kad eksperti opste prakse (aka novinari) sebi dozvole da pisu "strucne" clanke (tj lupaju k'o Maksim po diviziji) o necemu o cemu pojma nemaju! jedino sto njih interesuje je da senzacionalistickim clancima podignu citanost lista, i naravno, svoj licni novinarski rejting... Da se to postigne najlaksi nacin je da se citaoci uplase nekim tekstom, i da se onda ponudi jako prost odgovor za, ponekad, krajnje slozene i ozbiljne probleme... Neko ko se ne razume u tu oblast to procita, i posto mu nije dostupan i neki drugi izvor informacija, poveruje u to, i odatle sumnje u sve i svasta. Clankopisca bas briga sta ce iz toga da proizadje, on je uspeo da bude u centru paznje - (npr "narodna medicina" se preporucuje kao efikasna zamena naucnoj medicini cak i za krajnje opasne bolesti kao sto je leukemija!)... Toliko neproverenih, ponekad i zlonamernih "informacija" (tzv Co$ tj Church of $cientology u tome prednjaci) da je to strasno! Na zalost, ni za AIDS ni za kancer nema leka koji bi mogao da trajno izleci bolest, tako da si siguran da nece da se javi ponovo. Medjutim, postoje tretmani i za jedno i drugo (dodouse za kancer ne bas i najefikasniji, bar ne uvek) koji omogucavaju da se zivi skoro normalan zivot (AIDS) ili da se bar toliko dugo prezivi dok se ne pojavi efikasan lek - npr biciklista Lance Armstrong je zahvaljujuci tretmanu koji usporava napredovanje kancera uspeo da doceka pojavu efikasnog leka, i da se vrati u sam vrh svetskog biciklizma - dakle izlecen...

Problem sa Internetom je da ima ceo okean informacija, samo ima i dosta ljudi koji pisu napamet, na osnovu svoje "zdrave pameti" ili krajnje zlonamerno - Co$ a jako je tesko razluciti jedno od drugog, narocito laiku... Npr vakcinisao sam se protiv svinjskog gripa, jos sam ziv, i gle cuda nisam mutirao u svinju (verovali ili ne na jednom sajtu je mogla da se procita i takva glupost, i to ne u saljivom tonu...)

A da farmaceutske kompanije deru kad su lekovi u pitanju, i trguju zivotima onih koji ne mogu da plate, toga naravno ima, samo bas uopste ne verujem u teorije zavere tipa: lek postoji, samo se cuva za odabrane a ostali placaju ceo zivot. Pa ako jedna kompanija moze da proizvede nesto, proizvece ga i konkurencija, i bice prva na trzistu ako su ovi prvi taktizirali sa pustanjem u promet i sl...

Poslednja izmena:
Ovaj... ako neko nece da se leci, ne mora. Ako neko nece da pije lekove, ne mora, nek se leci alternativnim metodama.
Kome se ne svidja moderna medicina nek je ne koristi. Problem resen...
Ja ne zelim da pomazem ikome ko ne zeli da mu se pomogne ;)

Upravo tako! Samo je problem sto ima idiota koji su spremni da manipulisu ljudima na samrtnickoj postelji, i da ih ubedjuju da kupe "prirodni lek" koji, jelte, "deluje", posto sarlatan "zna sve" a medicina o tome pojma nema. Ne postoji "zvanicna" medicina - postoji prava medicina i razni "alternativo medicinskii" sarlatani koje treba sve od reda poslati na dozivotnu zbog svih onih koji su umrli a mogli da zive!... Kad se zrtva prevare osvesti,cesto moze da bude kasno, jer je period kad je bolest mogla da se izleci ili bar zaustavi prosao... Poznavao sam dvojcu ljudi koji su umrli od leukemije (oblik za koji postoje efikasni lekovi) jer su verovali idiotima - covek umro, a idiotcina nastavio da "leci"... Strasno!!!

Najjednostavnije je zaviriti nazad u vreme i primetiti kako nema zabelezenih slucajeva side, raznih influenzi i drugih bolesti.Dalje, poznato je da su unazad kroz vreme postojali ******, a opet nema podataka o tome da su umirali od side, ili bili zarazeni njome.Strasno je dokle novac dovodi coveka, i na sta ga sve navodi.

Ovo je tvrdnja koja ama bas nista ne dokazuje! Prosto naprosto, to sto npr u XVIII veku nisu znali da postoji rak mozga ili leukemija ne znaci da ljudi nisu umirali od toga, nego da je jako tesko uociti nesto za sta ne znas kako izleda, veoma prosto... Ako mi ne verujes, samo pogledaj koliki je bio prosecni zivotni vek u ta "stara dobra vremena", a koliki je sad, pa ce ti se kasti samo... To sto neki tamo "sales representative" - obican trgovac koji eto prodaje lekove na veliko nesto kaze ne znaci bas nista - isto kao kad bih ja "preveo" neki tekst sa kineskog koji ne znam, i zahtevao da se "prevod" smatra za najtacniji moguci... Zdrava pamet i logika ne mogu da zamene poznavanje cinjenica, zdravu pamet, logiku i eksperimente koji potvrde ili opovrgnu pretpostavku...
Uostalom, proveri sam: kad dobijes malo ozbiljniju upalu grla, ti se lepo leci kao u ta "dobra stara vremena", a antibiotike sve pobacaj iz kuce, mozda ti za par dana postane malo jasnije...

Back