Ubica, mladi Albanac sa Kosova

Ambasada SAD u Prištini je zahvalaila kosovskim vlastima i građanima na izrazima saućešća i podrške:

Mi smo veoma svesni da je narod Kosova također šokiran ovim gnusnim činom koji je napad i na njihove vrednosti i tradiciju.
Čin pojedinca neće ni na koji način uticati na duboko i trajno prijateljstvo između naše dve zemlje ili na izvanredno tople i bliske odnose između naših naora i vlada."

Читајте граџани еуропске.
Док вас уцењују због појединца.
И верујте да ће вам долари падати с'неба само да он оде......

Mada nema veze direktno sa temom,ali ima sa siptarima sa Kosova.Naime,pratim na RTLu Super Star,i u prvih 10 usao je i izvesni Ardian Bujupi,kaze rodom je sa Kosova!Poludela sam,kakvo bre Kosovo,ali ne prodje emisija da to ne spomene,mada je on rodjen u Nemackoj!Navijam jadna da ga izbace,ali ima puno siptara te ovaj opstaje jer uz pomoc SMS.
Neka vide svabe sta su siptari!

Malo tu nesto ne stima, mrzi Merkelovu, a roka Amerikance:zcepanje::zcepanje:

nije on nikakav islamista ni fundamentalista, mislim da su sve to siptarske poznate igrice, vrsiti pritisak i terore kad su njihove lazi ugrozene. Ovo sigurno ima neke veze sa zutom kucom ili necim slicnim, i predpostavljam da ce ovakvih napada biti jos. Siptari su postali najveca mafija i najjaci lobi i ne prezaju ni od cega

:ok: :ok:

Back