Radašin778
Veoma poznat
- Poruka
- 14.053
Neću.Ko si ti meni da ja nešto moram da ti odgovorim? Ne razumeš neke stvari i džaba je.Ниси одговорио. Одговори госн бабарога
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neću.Ko si ti meni da ja nešto moram da ti odgovorim? Ne razumeš neke stvari i džaba je.Ниси одговорио. Одговори госн бабарога
Значи булазниш по теми.Neću.Ko si ti meni da ja nešto moram da ti odgovorim? Ne razumeš neke stvari i džaba je.
Руси само што нису ушли у Призрен и Приштину, користе свемирску технологију телепортације@Тихи opet gledao Hepi pa posle imao vrele snove.
Vidi,sada je jasno kao dan da si a) Drugosrbijanac(zapadno im g***o na lavandu miriše) ili b) Onaj što nosi onu smešnu kapicu.Значи булазниш по теми.
Живиш у машти, шта би било кад би било.
Класика.
Руси избијају на Дунав а не могу до Дњепра.
Руси ослобађају КиМ, али не могу Херсон, Одесу и Кијев.
У преводу
Ух, ух, тако тешке речи. Ц ц цVidi,sada je jasno kao dan da si a) Drugosrbijanac(zapadno im g***o na lavandu miriše) ili b) Onaj što nosi onu smešnu kapicu.
Jer,kako objasniti da ti omalovažavaš onoliku silu koja je naterala USA da pregovara sa njima, a EU stavila po strani?
To je ono što ti ne razumeš,ili ne želiš da razumeš,oni ne moraju fizički da budu ovde,dovoljan je dogovor i biće kako treba.Tako je i sa Ukrajinom,ne moraju da uđu tamo jer su doterali USA do toga da MORAJU da sednu i razgovaraju sa njima.EU se ne pita ništa,Ukrajina se ne pita ništa.
Nadam se da si sada shvatio šta pokušavam da ti kažem.
Ocito da su te prevarili opet ovi tvoji FAKE NEWS CNN BBC AFP ROJTERS
Grcka stampa objavljuje danas tekst DA SE ZATVARA PRVA I NAJVECA NATO BAZA NA BALKANU!!!![]()
A Bondstil nista. Nije ni brat Tramp svemocan.
polako Tramp ne zuri - idemo od vecih ka manjim![]()
Braci Srbima se zuri.![]()
uopste nam se ne zuri.
samo vi propadajte
mi smo kokice spremili![]()