Ubedljivo najgori horoskopski znak

Prvo je stvoren čovek, pa onda razni zakoni, klasifikacije i svako razlikovanje.
Prvo su ljudi bili različiti, pa se i različitost morala definisati kroz razne tipove. Astrologija je podelila ljude na 12 kategorija, pa onda svaku kategoriju još na X odrednica po kojoj teško da dva pripadnika istom znaku po ičemu mogu biti ista. Eno ga trigon tamo, tamo nekakav kvadrat, planeta je tu, a ne onde...
Dalje, svaki horoskopski znak ima tri podele na onaj X broj kakav je ko: Viši, srednji, i niži.
To je toliko kompleksno da je ta kontroverzna disciplina, nauka... sama objasnila da ne postoji najbolji ili najgori znak, već da je individua odgovorna za to kakva će da bude.
Prvo je stvorena dusa pa ond a covjek ,postoje samo slicni,svaki znak je jedinstven i zavisi od mnogo toga,recimo Riba nema istoh riba samo slicnih svaka individua je orginal za sebe ...Horoskopski znaci su samo u globalu isti al karma i trenutak radjanja,raspored planeta i ostalog definisu svaku osobu orginalnom o tome s e moze pisati u nedogled..sv e s e svodi na krug -karmu svaki znak sluzi da se popravi ono sto nije dobro u materijalnom svijetu d a bi se ponovo vracalo i ispravljalo,neko ko ej bio riba mozd ac ebiti ovan ili neki drugi itd itd,Sustina je d a su ljudi dusevna bica a d abi se duh razvio i ocistio potrebno je d a prodje sve to,oni koji s e ne ociste i ne vrate tvorcu zavrsice kad dodje vrijeme suda kad se izvaga sve proslo...to je krug prociscenja a horoskop polazna tacka svega toga itd itd

Šta je loše u tome biti emotivan ,a? A i empatični smo, što se retko koji znak može time pohvaliti ;)
malo diskutabilno,..
Naime, jedno je biti empatičan, a pokazati empatiju je već drugo-jačije..

ja ne volim licemerje,.. i lažnu empatiju,.. ( lažnu emociju,.. )
a toga je jako puno,.. od sućuti do ulagivanja,.. pa čak i bez očekivanja nagrade... iz navike,.. vežbaju,..
Ono kao: To tebi puno znači a mene ništa ne košta.
Košta te, to prijatelju,.. u mojim "očima" te to jako puno košta,.. prešao si u jeftiniji soj.

Nekako uvek pomislim da ne treba da naglasim kad se zezam, i tu pravim grešku.Baš taj deo ovde na forumu treba naglasiti, jasno i precizno. :mrgreen:Ovu temu sam isključivo shvatila kao zabavnu.
Upravo svoj znak sam navela kao jedan od najgorih, čisto da ne shvati bilo ko pogrešno.
Dok kod mene dođe na red horoskop u komunikaciji sa ljudima, znači da je došao red da mu čestitam rođendan i da mi je toliko važan da bih nešto da mu/joj poklonim.

Back