- Poruka
- 14.571
svi su ubi boze najgori svima.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da pogadjam - Onako kreativno (pravljenje problema)Prva devojka mi bila skorpija. Strahovito ljubomorna, pravila mi grdne probleme na poslu![]()

Najbolji znakovi,.. uz Vodoliju - ubedljivo!Vage i rakovi.![]()
Prvo je stvorena dusa pa ond a covjek ,postoje samo slicni,svaki znak je jedinstven i zavisi od mnogo toga,recimo Riba nema istoh riba samo slicnih svaka individua je orginal za sebe ...Horoskopski znaci su samo u globalu isti al karma i trenutak radjanja,raspored planeta i ostalog definisu svaku osobu orginalnom o tome s e moze pisati u nedogled..sv e s e svodi na krug -karmu svaki znak sluzi da se popravi ono sto nije dobro u materijalnom svijetu d a bi se ponovo vracalo i ispravljalo,neko ko ej bio riba mozd ac ebiti ovan ili neki drugi itd itd,Sustina je d a su ljudi dusevna bica a d abi se duh razvio i ocistio potrebno je d a prodje sve to,oni koji s e ne ociste i ne vrate tvorcu zavrsice kad dodje vrijeme suda kad se izvaga sve proslo...to je krug prociscenja a horoskop polazna tacka svega toga itd itdPrvo je stvoren čovek, pa onda razni zakoni, klasifikacije i svako razlikovanje.
Prvo su ljudi bili različiti, pa se i različitost morala definisati kroz razne tipove. Astrologija je podelila ljude na 12 kategorija, pa onda svaku kategoriju još na X odrednica po kojoj teško da dva pripadnika istom znaku po ičemu mogu biti ista. Eno ga trigon tamo, tamo nekakav kvadrat, planeta je tu, a ne onde...
Dalje, svaki horoskopski znak ima tri podele na onaj X broj kakav je ko: Viši, srednji, i niži.
To je toliko kompleksno da je ta kontroverzna disciplina, nauka... sama objasnila da ne postoji najbolji ili najgori znak, već da je individua odgovorna za to kakva će da bude.
Previše drame i emocijaNajbolji znakovi,.. uz Vodoliju - ubedljivo!
nije ti po ukusu . ok..Previše drame i emocija![]()
Šta je loše u tome biti emotivan ,a? A i empatični smo, što se retko koji znak može time pohvalitiPreviše drame i emocija![]()
malo diskutabilno,..Šta je loše u tome biti emotivan ,a? A i empatični smo, što se retko koji znak može time pohvaliti![]()
Jedno je biti emotivan, ali da te preplavljuju stalnoŠta je loše u tome biti emotivan ,a? A i empatični smo, što se retko koji znak može time pohvaliti![]()
a niko ga i ne (s)pominje ovdje..
..tako da smo daleko od tih.. najgorih 
Ovu temu sam isključivo shvatila kao zabavnu.Nizi tip (zodijacki gledano) raka.Pogledajte prilog 1407511
Dobro, znamo da svi horoskopski znaci imaju i dobre i loše strane tako da ne možemo objektivno da proglasimo neki znak za najgori.
Ali zato možemo po subjektivnim kriterijumima.
Koji je za vas najgori horoskopski znak?
Jarci suPa jarac ofkors
Ko ce koga, ako ne svoj svogaNeće niko da se zamera.Evo ja ću
Ribe i Blizanci

Pa bilo bi dosadno da nismo takviJedno je biti emotivan, ali da te preplavljuju stalno![]()

Ja batoДакле, ко је оно нешто писао о Девицама?
Нећу му ништа![]()