Убедљива победа напредњака у Крушевцу

Грешиш за Шомија!!!

Добар је он,:ok: само збуњен!!!

E, pa, 'ebi ga, ako i danas moze neko da bude zbunjen kad je sve kao na dlanu.

Da su malo pametnije pristupili tom Tominom separatizmu, mozda bih se i ja upecao, ali kad su udarili ******ljenje sa svima s kojima se je do juce pljuvao, pa, mislim... :roll:

Setili se oni da su u ulozi opozicije, ali kasno...

Потрчао за Томом ,
(а оно што ти рече малопре чудиш се култу личности - не култу личности, чудим се идолопоклоницима )
па видео да није то баш тако, али не може и неће нагло да призна!!!

To me nimalo ne cudi. Pa ovde je Zoran Djindjic i dan danas heroj i oslobodilac, tako da uopste ne potcenjujem snagu srpskog poricanja.

Zna on sve sto znas i ti, ali ima licnog interesa kod ovih drugih, a ti nemas.
Како можеш тако нешто да тврдиш ?
Да ли је моје понашање икада било такво да би ти закључио да сам се продао жутима ? Бураз, јасно сам рекао уколико напредњаци уђу у републичку коалицију са жутима а да то није концентрациона влада свих странака у којој би били и СРС и ДСС-НС, у тЕм случају бих престао да подржавам Српску напредну странку.
Ево, ово је трећи пут да то кажем, мрзи ме ко папагај да понављам више.
Где ћеш директније од овога ?!
сачувај овај пост ако хоћеш, па ако слажем, ти јавно покажу форумашима и реци да сам их слагао.

Веруј ми Миланне, радије бих и радикале и народњаке, без напредњака гледао у власти, него коалицију СНС-ДС.
Не ваља ти то што свуда видиш непријатеље, чак и међу онима што слично размишљају као ти.

Како можеш тако нешто да тврдиш ?
Да ли је моје понашање икада било такво да би ти закључио да сам се продао жутима ? Бураз, јасно сам рекао уколико напредњаци уђу у републичку коалицију са жутима а да то није концентрациона влада свих странака у којој би били и СРС и ДСС-НС, у тЕм случају бих престао да подржавам Српску напредну странку.
Ево, ово је трећи пут да то кажем, мрзи ме ко папагај да понављам више.
Где ћеш директније од овога ?!
сачувај овај пост ако хоћеш, па ако слажем, ти јавно покажу форумашима и реци да сам их слагао.

Веруј ми Миланне, радије бих и радикале и народњаке, без напредњака гледао у власти, него коалицију СНС-ДС.
Не ваља ти то што свуда видиш непријатеље, чак и међу онима што слично размишљају као ти.

Izvini, ako gresim u vezi tebe licno, ali ja stvarno ne verujem, ne mogu da poverujem, ne dam sebi ni da pomislim da posle ovakvog miniranja SRS-a od strane SNS-a, posle ovakvog zaokreta u politici SNS-a, neko moze da veruje da su oni... sta?... opozicija DS-u?

To da li ce koalicija biti sklopljena i ozvanicena ili ce DS i SNS zvanicno biti protivnici, meni je to nebitno.

Ono sto mi je bitno jeste cinjenica da je SNS napravio diverziju unutar SRS, tako da nije radio samo u svoju korist i na stetu SRS-a, vec i u korist vladajuce koalicije oko DS-a.

Ono sto mi je takodje bitno jeste cinjenica da SNS vodi skoro istu, ako ne i identicnu politiku DS-u, da se putuje u Vasington na brifinge i sl.

Cak i da postoji suparnistvo izmedju SNS-s i DS-a, ono moze biti zasnovano samo na otimacini oko vlasti, a ne na osnovu politickih razlika.

Zapad vidi koliko je provaljen u Srbiji, shvata koliko je DS zabrazdio i koliko ih narod prezire i vrlo je moguce da trazi izlaz u novom stranackom zamajcu za srpski narod kojim bi kupio vreme za dalje manevre.

Da, u svima vidim potencijalnog neprijetalja. Takva nam je istorija, sta da ti kazem.

To ti je Lazarov amanet naivnim Srbima - Grano salis.

ШОМИ!!!
Не одговори ми на оно питање са претходне стране!!!

http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=11982569&postcount=168

Не да одговориш, него да нам објасниш!!!

А и ово што ти Милан каже је толико очигледно да очигледније не може бити!!!

Ono sto mi je bitno jeste cinjenica da je SNS napravio diverziju unutar SRS, tako da nije radio samo u svoju korist i na stetu SRS-a, vec i u korist vladajuce koalicije oko DS-a.
Зар им није гробар узео гласове које је и донео СРС-у. Док је Шешељ водио странку имали су исти број гласача као и сада без гробара. Једини напредак који је СРС (што се гласача тиче) остварио, остварио је баш под Томиним вођством.

ШОМИ!!!

Vama treba da se crta, nista vi ne razumete :hahaha:
Inače lopate u ruke i sa tomom grobarom put u Eu :P

Зар им није гробар узео гласове које је и донео СРС-у. Док је Шешељ водио странку имали су исти број гласача као и сада без гробара. Једини напредак који је СРС (што се гласача тиче) остварио, остварио је баш под Томиним вођством.

Еве га још један..............................................................ИДОЛОПОКЛОНИК!!!:dash::dash::dash:

ШТА ЈЕ УРАДИО СА КОМПЛЕТНОМ ОПОЗИЦИЈОМ У СРБИЈИ!!!:rtfm::rtfm::rtfm::evil::evil::evil:

Poslednja izmena:
ШОМИ!!!

Искрено не знам, немам објашњење, не бих да лажем...

Vama treba da se crta, nista vi ne razumete :hahaha:
Inače lopate u ruke i sa tomom grobarom put u Eu :P

file.php

:bye::bye::bye:

Poslednja izmena:
Зар им није гробар узео гласове које је и донео СРС-у.
Док је Шешељ водио странку имали су исти број гласача као и сада без гробара.

Aha, al' to kad istrazivanje javnog mnjenja Strategic Marketing-a zvanicno zameni biracko telo u Srbiji. Dotad bih sacekao izbore. :whistling:

Једини напредак који је СРС (што се гласача тиче) остварио, остварио је баш под Томиним вођством.

Pod Tominim vodjstvom, ne znaci zbog Tome.

Sto se tice njegovog doprinosa SRS-u, sigurno je bilo konstruktivne strane, ali je destruktivno doprineo daleko vise.

Tvoji argumenti imaju taman toliki smisao, kao kada bi rekao da zidar koji je ucestvovao u izgradnji tvoje kuce i koji je za to bio uredno placen, ima na osnovu svog ucesca legitimno pravo da srusi tvoju kucu da bi deo gradjevinskog materijala ugradio u svoju.

Dakle, logika ti je do q... :roll:

Back