U Zagrebu brutalno pretučen srpski poduzetnik. Krvav puzao pred hotelom

Casual Observer

Stara legenda
Poruka
78.677

U Zagrebu brutalno pretučen srpski poduzetnik. Krvav puzao pred hotelom​

Index Vijesti

Prije sat vremena
Zadnja nadopuna: 17:34, 10. svibnja 2025.

EB839A71-054A-4898-9F6C-5F9289E421D4.jpeg

SAŠA Mirković, srpski poduzetnik, glazbeni producent i vlasnik Hype televizije, pretučen je ispred hotela Sheraton u središtu Zagreba, prenose srpski mediji.

Prema njihovim navodima, Mirković i još jedan muškarac susreli su se na ulazu u hotel, nakon čega je došlo do verbalnog sukoba koji je eskalirao u fizički obračun. Sve se dogodilo danas oko 12.30 sati. Telegraf je objavio snimke na kojima se vidi krvavi Mirković kako leži na pločniku, neposredno nakon tučnjave. Ubrzo je stigla hitna pomoć i odvezla ga u bolnicu.

Iz zagrebačke policije su potvrdili da su u subotu u 12.50 sati zaprimili dojavu da je do sukoba dvojice muškaraca došlo ispred hotela u Ulici kneza Borne te da je jedan od njih prevezen u bolnicu. "U tijeku je kriminalističko istraživanje i utvrđivanje svih okolnosti događaja", kažu iz PU zagrebačke.

Za napad optužio menadžera Cece​

Mirković je potvrdio da je fizički napadnut, a za napad je optužio menadžera Svetlane Ražnatović Cece, Velibora Popovića Popa. Rekao je da je napadnut s leđa i okarakterizirao taj potez kao "pokušaj ubojstva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Dobro sam, nalazim se u Zagrebu jer večeras Tea Tairović ima svoj rasprodani solistički koncert", započeo je za Telegraf svoju stranu priče Popović.

"Reći ću vam točno kako je bilo. Stajao sam ispred hotela u Zagrebu kada se ispred ulaza zaustavio crni džip sa zagrebačkim registracijama. Nisam obraćao pažnju sve dok iz vozila nije izašao Saša Mirković. Tada je odmah krenuo prema meni i počeo vrijeđati moju djecu. Potom je došlo do tučnjave, ali on je bio taj koji je prvi napao, što jasno potvrđuje snimka s mjesta događaja. Ništa od onoga što sada pokušava plasirati u javnost nije istina. Svi pokušaji da izazove simpatije i stvori lažnu sliku o onome što se zaista dogodilo – neće proći. Na snimci se sve jasno vidi i nema nikakvih laži", rekao je.

Menadžer je dodao da se osim fizičkog sukoba ništa drugo nije dogodilo te je naglasio da su mu čast i obraz najvažniji, kao i zaštita obitelji i prijatelja.

"Iza svega što sam rekao čvrsto stojim, nikada nisam bježao od odgovornosti i ne bježim ni sada", zaključio je Popović za Telegraf.

Velibor Popović poznat je kao menadžer popularnih pjevača - Anđele Ignjatović Breskvice, Stoje Novaković, Edite Aradinović, MC Stojana, Zorane Mićanović i mnogih drugih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tko je Mirković?​

Saša Mirković, rođen u Zaječaru, svoju karijeru započeo je u glazbenoj industriji radeći za Taš estradu, što ga je ubrzo dovelo do statusa jednog od najutjecajnijih producenata i menadžera u regiji. Osnivač je Hype Productiona, jedne od najvećih produkcijskih kuća na Balkanu. Tijekom godina surađivao je s nizom poznatih regionalnih izvođača, uključujući Tošu Proeskog, Željka Joksimovića, Zdravka Čolića, Jelenu Karleušu i grupu Magazin. Vrhunac njegove estradne karijere bila je uloga šefa srpske delegacije na Eurosongu 2007., kada je Marija Šerifović pobijedila s pjesmom "Molitva".

U političke vode ušao je kao savjetnik i stručnjak za politički marketing, surađujući s imenima poput Ivice Dačića, Tomislava Nikolića i Aleksandra Vučića. Obnašao je dužnosti pomoćnika ministra prometa, predsjednika Skupštine grada Zaječara i narodnog zastupnika.
Unatoč pravnim problemima, ostao je aktivan u glazbenom svijetu. Nakon raskola s Acom Lukasom i Anom Nikolić, s kojom je ponovno u dobrim odnosima, i dalje je prisutan na sceni, često kroz društvene mreže i projekte s regionalnim zvijezdama.

https://n1info.hr/vijesti/srpski-menadzer-pretucen-u-zagrebu/

https://www.index.hr/mobile/vijesti...uzetnik-krvav-puzao-pred-hotelom/2669334.aspx

Kako to da su ovakve stvari nekako nezaobilazne u tom svetu?

Poslednja izmena od moderatora:

"KRENUO JE NA MENE, PSOVAO MI JE DECU" Svi detalji tuče u Zagrebu, Saša Mirković tvrdi da ga je pretukao Velibor Popović Pop, on se odmah oglasio​

10. maj 2025.15:20

E0A6B3AE-818D-422D-B413-36B2A6191C29.webp

Saša Mirković pretučen u Zagrebu
Saša Mirković se poslovno našao u Zagrebu, tačnije zbog nastupa pevačice Ane Nikolić. S druge strane, menadžer Velibor Popović Pop, kog je Mirković optužio da ga je pretukao, boravi u Zagrebu zbog koncerta Tee Tairović.

Pop se sada oglasio za domaće medije i otkrio je svoju stranu priče.

- Reći ću vam onako kako je zaista i bilo. Ja sam stajao ispred hotela u Zagrebu. U jednom trenutku se ispred ulaza parkirao automobil. Crni džip, zagrebačke tablice. Nisam obraćao pažnju dok čovek iliti Saša Mirković nije izašao. Odmah je krenuo na mene. Počeo je da mi psuje decu. Pobili smo se muški.

On je prvi krenuo na mene u prilog čemu svedoči snimak ispred hotela. Dakle, sve se jasno vidi i tu nema laži i prevare. Nikakvo ubistvo i ostale gluposti koje osoba servira u javnosti da bi ispao žrtva.

To ne može da mu prođe, jer se jasno vidi na snimku. Dakle, naša čuvena poslovica kaže "Ako koza laže,rog ne laže!". Ja stojim iza svega što sam vam rekao, ne bežim ni od koga, a i nemam šta da krijem. Meni su čast i obraz najvažniji, kao i to da uvek i u svakoj situaciji zaštitim moju decu i moje prijatelje - rekao je Pop.

Mi smo pokušali da stupimo u kontakt sa Sašom Mirkovićem, ali se on na naše pozive nije javljao. Inače, na zvaničnom Instagram profilu Mirkovićeve produkcijske kuće piše da je ovo bio pokušaj njegovog ubistva: "Pokušaj ubistva Saše Mirkovića. Kukavički potez Velibora Popovića Popa".

1436ECDE-7D75-49D5-952A-128C9A42CBE9.webp

https://www.blic.rs/zabava/sasa-mir...ibor-popovic-pop-krenuo-je-na-mene-psovao-mi/

I kome sada verovati? Blic i zagrebački Index objavili dijametralno suprotne tvrdnje.

U Zagrebu brutalno pretučen srpski poduzetnik. Krvav puzao pred hotelom​

SAŠA Mirković, srpski poduzetnik, glazbeni producent i vlasnik Hype televizije, pretučen je ispred hotela Sheraton u središtu Zagreba, prenose srpski mediji.
a mi citamo da je pretucen

СНС менаџер Саша Мирковић пребијен и крвав лежи испред хотела у Загребу! (ФОТО)​

Iako je Mirkovic uz SNS, on vec dugo prica po raznim podkastima o Zeksu Mitrovicu sve najgore...Znaci ono, optuzuje ga za ubistva itd...Pominje svalerke...I ne samo Zeksa...Prica sve najgore za pokojnog Sasu Popovica, Mariju Serifovic i mnoge, mnoge druge...Interesantno da to traje mesecima, a da se Zeks nije oglasavao da ulazi u javne rasprave, jer Mirkovic cesto kaze "Samo nek kaze da nije tako pa cu jos da pricam"...Nisam siguran da li mu je jos na tapetu Ceca ili Karleusa, mislim neka od njih dve...Ali "mudro" sve vreme podrzava i vlast...Sigurno da ima nekoga, tamo gde treba da ima, da ga stiti...Medjutim cela ta ekipa koju napada ima veca ledja...Vec su mu palili automobile i slicno...Mislim da nema nista od ovoga...Covek je dobio batine, nece tu biti nekog velikog procesuiranja...A na kraju videcete,ako niste znali da batine na ljude deluju umirujuce....Jednostavno se ljudi promene, budu kao mleko....Odmah pocnu da pokazuju empatiju...

Srbi mlate Srbe, u sred Zagreba. 🤣
Cirkus od bilmeza, sa sumnjivim moralom. Srbija se bruka na sve strane. U tome smo lideri.
Није ,,него ИСПРЕД Хотела..
Хотел,еј..
Пуни су ко Бродови,шта то њима мало нешто..избијен Зуб,полупана Аркада..
то као добар дан...
Него,како стоји Зајечарац са пореским Измиравањем?
то мене занима,рецимо?

Najinteresantnija prica koju je ovaj Sasa ispricao mi je bila kako su nasi namestili pobedu na Eurosongu za Mariju Serifovic...On joj je bio menadzer tada i dogovorio glasove sa svim okolnim zemljama na balkanu...Platiio...Tako da je uspeo to da joj sredi, a naivni evropljani su to tek posle provalili i jedan od organizatora kako sam Sasa kaze mu je pruzio ruku i rekao shvaka vam cast kako ste uspeli da nas prevarite, ali od sledece godine cemo promeniti sistem takmicenja da ovo vise ne moze da se radi...I stvatno Eurosong je od tad promenio aistem glasanja da ne dolazi do ovih namestanja...A prica zvuci potpuno realno, jer mi smo skloni tim prevarama evropskih pravila i slicno...

Poslednja izmena:
Najinteresantnija orica koju je ovaj Sasa ispricao mi je bila kako su nasi namestili pobedu na Eurosongu za mariju serifovic...On joj je bio menadzer tada i dogovorio glasove sa svim okolnim zemljama na balkanu...Platiio...Tako da je uspeo to da joj sredi, a naivni evropljani su to tek posle provalili i jedan od organizatora kako sam Sasa kaze mu je pruzio ruku i rekao shvaka vam cast kako ste uspwli da nas prevarite, ali od sledece godine cemo promeniti sistem takmicenja da ovo vise ne moze da se radi...I stvatno Eurosong je od tad promenio aistem glasanja da ne dolazi do ovih namestanja...A prica zvuci potpuno realno, jer mi smo skloni tim prevarama evropskih pravila i slicno...
Да,сећам се.Он је стварно био менаџер Марије Шерифовић са оном песмом-Молитва-.
Ако Народ све то воли..немам ништа против.

Iako je Mirkovic uz SNS, on vec dugo prica po raznim podkastima o Zeksu Mitrovicu sve najgore...Znaci ono, optuzuje ga za ubistva itd...Pominje svalerke...I ne samo Zeksa...Prica sve najgore za pokojnog Sasu Popovica, Mariju Serifovic i mnoge, mnoge druge...Interesantno da to traje mesecima, a da se Zeks nije oglasavao da ulazi u javne rasprave, jer Mirkovic cesto kaze "Samo nek kaze da nije tako pa cu jos da pricam"...Nisam siguran da li mu je jos na tapetu Ceca ili Karleusa, mislim neka od njih dve...Ali "mudro" sve vreme podrzava i vlast...Sigurno da ima nekoga, tamo gde treba da ima, da ga stiti...Medjutim cela ta ekipa koju napada ima veca ledja...Vec su mu palili automobile i slicno...Mislim da nema nista od ovoga...Covek je dobio batine, nece tu biti nekog velikog procesuiranja...A na kraju videcete,ako niste znali da batine na ljude deluju umirujuce....Jednostavno se ljudi promene, budu kao mleko....Odmah pocnu da pokazuju empatiju...
A na kraju videcete,ako niste znali da batine na ljude deluju umirujuce....Jednostavno se ljudi promene, budu kao mleko....Odmah pocnu da pokazuju empatiju..
Reklama za vaspitne mere? Možda ovom vitkom budu pozitivno delovale? :lol:

Није ,,него ИСПРЕД Хотела..
Хотел,еј..
Пуни су ко Бродови,шта то њима мало нешто..избијен Зуб,полупана Аркада..
то као добар дан...
Него,како стоји Зајечарац са пореским Измиравањем?
то мене занима,рецимо?
Ih kakav si, čovek jedva živo izvukao živu glavu a ti odmah tu nekakve poreske prijave. :D

Back