gost 16798
Elita
- Poruka
- 15.861
...pa cetnici su se kao i partizani krili po sumama ... jesu li se i ustase krili po sumama?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nas'o si se ti da nas prosvetljujes o tome da su cetnici u stvari ustaski prijatelji.
.
Nas'o si se ti da nas prosvetljujes o tome da su cetnici u stvari ustaski prijatelji.
Pali bre.

Četnici su se borili protiv fašista .......i to je to!!!![]()

Ma nije to istina uopšte...
Koristili komunisti PhotoShop još 1945.
![]()
![]()
Na slici je vojvoda Uros Drenovic,komadant cetnickog odreda "Petar Kocic"kasnije Prvog(srednje)bosanskog cetnickog korpusa na potpisivanju sporazuma sa NDH 27.04.1942 u hotelu "Bosna" u BL(neki kazu u Mrkonjic Gradu).Poginuo je 1944. godine na Ponoru u rejonu Podraznice na putu Kljuc – Mrkonjic od bombe saveznicke avijacije,dok su mu zenu Zorku i malo dijete ubili borci 5.crnogorske brigade.Sahranjen je svecano 2002 u Stricicima kraj BL.
Ma nije to istina uopšte...
Koristili komunisti PhotoShop još 1945.
![]()
ali falsifikovanje dokaza je bilo nemilosrdno:shock::shock:
![]()
dobro je da nije onaj Mc Dowell postao Ante Pavelic
četnici su sredinom rata shvatili da će im veliki problem stvarati komunisti, pa su u nekim slučajevima zajedno sa okupatorom napadali partizane.......
a partizani su imali određene neprijatelje na samom početku rata......fašisti, monarhisti........SOCIJALIZAM, razumiješ......???
Pa jeste, slike sve govore![]()
Ja sam odavno shvatio ko su četnici.
A ti ako misliš da su se stvarno borili protiv Nemaca, Italijana, Ustaša, onda mi daj neki podatak, neku veliku bitku, neki link, neku knjigu... bilo šta gde piše nešto u stilu...
"Nakon okrašaja između ustaša sa jedne i četnika sa druge strane... na bojnom polju je ostalo toliko i toliko ubijenih ovih ili onih..."
ti si vise prso nego ovi tvoji :shock::shock::shock::shock: ccccccc.........skroz brate
batali ti istoriju predji na semenke i kokice....nema photoshopa
da li ti stvarno mislis da cu ja sad da ti postavljam fotografije oslobodjenja nekih gradova i to ostalo sto trazis kad se odvaljujs od gluposti
Dikan, opste dobro...
Ko je na onoj slici ispod broja 7. Da nije neki hrvatski pripadnik JKVO?
Šta je sa mojom drugom i trećom slikom... nemate komentar...
Važno je da ste vi napisali "Drago, komunjarao stara..."
Ja sam odavno shvatio ko su četnici.
A ti ako misliš da su se stvarno borili protiv Nemaca, Italijana, Ustaša, onda mi daj neki podatak, neku veliku bitku, neki link, neku knjigu... bilo šta gde piše nešto u stilu...
"Nakon okrašaja između ustaša sa jedne i četnika sa druge strane... na bojnom polju je ostalo toliko i toliko ubijenih ovih ili onih..."
Naravno da ne mislim, jer ne možeš.
Daj link, daj članak, daj neku bitku veličine Sutjeske, Neretve, Kozare između Nemaca s jedne (ili ustaša...) a četnika sa druge strane...
Ako nemaš, onda ove tvoje "argumente" i vređanja ostavi za nekog sebi sličnog forumaša, a samnom nemoj ni da diskutuješ!
brete mili:shock::shock::shock::shock::shock::shock:
komentar .........
prso si brate skroz
,,KOMUNJARE, KOMUNJARE, VI VOLITE SAMO PARE. SVI STE VI KOMUNISTI IZDAJICE, ANTIHRISTI!!!"
i dobro pjesma kaže........najveće pitanje koje se stalno pitam: što vam smeta sve što je SRPSKO, crkva, tradicija, vjera........itd.........???
Komentari????????????????????????????????????????????????????????????????
Evo nekih od borbi za oslobađanje gradova. Knjiga, dokumentarnih serija i filmova koliko voliš...
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5006544&postcount=51
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5006576&postcount=52
http://forum.krstarica.com/showpost.php?p=5006619&postcount=53
U ratu dolazi do međusobnih pregovora zaraćenih strana, eno stavio sam slike saradnje i pregovora partizana i Nemaca....
Bitno je samo ko za koga radi...