U Vladi Srbije potpisan Memorandum o saradnji sa NGO

Napravi i ti prijatelju NVO koji nije ántisrpski´ pa ces i ti da budes na budzetu.

Rusija u potpunosti finansira svoj NVO sektor.

Izvini dragi prijatelju , ali je Rusija prvo donela zakon da finansiranje NVO bude javno , da se tacno vidi ko koga finansira , sto je bio strahovit udarac za sve soroseve NVO i one koje finansiraju tajne sluzbe iz Britanije, Francuske , Nemacke , NATOa , Vatikana . Kao rezultat toga ugaseno je na stotine NVO u Rusiji . Pa tek onda , one koje su ostale , finansira Ruska Vlada . Jednnostavno , nije moguce vise da neku NVO u Rusiji finansira neko sa strane , a da se to ne zna.

Pusti ti mene, to sam tebi poslao, ne živim ja tamo, za razliku od tebe.

Nego, ti se mučiš na trulom zapadu, treba li ti sve to, zašto ne presečeš, dođeš malo u kući i razjuriš sve te ....pip... , napraviš NVO Srbi Minhen i uzmeš im fondove! ;)

Novi Sad, Srbija! :bye:
To se sve upravo tebe i tice,ja sam vec oguglala,nego kako cete vi podneti ovaj truli zapad,kome tezite

ja sam vec oguglala

Bitno je da si oguglala... :mrgreen:

nego kako cete vi podneti ovaj truli zapad,kome tezite

Vidim tebi dobro ide... :lol:

Pozdrav iz Novog Sada, R Srbija!
srbkolosc5-1.gif

:bye:

Izvini dragi prijatelju , ali je Rusija prvo donela zakon da finansiranje NVO bude javno , da se tacno vidi ko koga finansira , sto je bio strahovit udarac za sve soroseve NVO i one koje finansiraju tajne sluzbe iz Britanije, Francuske , Nemacke , NATOa , Vatikana . Kao rezultat toga ugaseno je na stotine NVO u Rusiji . Pa tek onda , one koje su ostale , finansira Ruska Vlada . Jednnostavno , nije moguce vise da neku NVO u Rusiji finansira neko sa strane , a da se to ne zna.

Не да се не зна него је ЗАБРАЊЕНО ФИНАНСИРАЊЕ НВО ИЗ ИНОСТРАНСТВА !!!

Да је и код нас исти случај многи дежурни пљувачи Срба и Србије би потражили друго занимање ...

Back