Enina
Elita
- Poruka
- 22.131
Pozz..pitanje za muskarce/djevojke.Kakva treba biti osoba s kojom zelite provesti ostatak svog zivota?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da me razume i voli. Može biti i romantična, to bi bio veliki plus. Dobro bi bilo da imamo slična interesovanja, ali ne potpuno ista.Pozz..pitanje za muskarce/djevojke.Kakva treba biti osoba s kojom zelite provesti ostatak svog zivota?
Nadzoh se u nekim stvarima ovdje1.Jednostavna i opuštena.
2.Da zna kuhati i peglati.
3.Da su mu uvijek čiste cipele.
4.Da ima čiste i uredne ruke.
5.Da ima lipe usnice+ da se voli dugo dugo ljubiti bez ljezika.
6.Da ima lipu guzicu kad se krenemo ljubiti da ga imam za što uhvatiti,da to bude čvrsto i pun dlan guze.
7.Da vodi računa o svojoj higijeni,poslije pišanja obavezno prati ruke,da ne spominjem drugo razumije se.
8.Da ne gleda u druge muške dok je sa mnom,u žene neka gleda hebe mi se to mi ne smeta,čak mi paše.
9.Mora imati sve zube na mjestu.
10.Nema kopanja nosa po cijeloj kući ili prdenja,ako to misli raditi neka ide lipo u pm odmah od mene,ne radim ni ja to.
*(nastavak drugi put ).
Normalna osoba, razumna, dobra, osecajna, ne previse drčna i naravno da me bas voli jer ce tad sve da me slusa hehehe XDPozz..pitanje za muskarce/djevojke.Kakva treba biti osoba s kojom zelite provesti ostatak svog zivota?
8.Da ne gleda u druge muške dok je sa mnom
Hehe..a on krajickom oka prati jeli se gleda u drugog.Onda pita sta to gledas.Ja mu kazem moram nekud da gledam,hocu oci zacepit?
1.Jednostavna i opuštena.
2.Da zna kuhati i peglati.
3.Da su mu uvijek čiste cipele.
4.Da ima čiste i uredne ruke.
5.Da ima lipe usnice+ da se voli dugo dugo ljubiti bez ljezika.
6.Da ima lipu guzicu kad se krenemo ljubiti da ga imam za što uhvatiti,da to bude čvrsto i pun dlan guze.
7.Da vodi računa o svojoj higijeni,poslije pišanja obavezno prati ruke,da ne spominjem drugo razumije se.
8.Da ne gleda u druge muške dok je sa mnom,u žene neka gleda hebe mi se to mi ne smeta,čak mi paše.
9.Mora imati sve zube na mjestu.
10.Nema kopanja nosa po cijeloj kući ili prdenja,ako to misli raditi neka ide lipo u pm odmah od mene,ne radim ni ja to.
*(nastavak drugi put ).
Treba malo..bolje nego plakatTočno me vilica boli od smijanja
Baš razmišljam da li da stavim 10 novih točaka.![]()
On je dobar..a i nemam nista s njegovima vec godinama i ne vidzam.ih nikada.Ali ja to moram pisati onako.Moja Enina ... nisi li mogla dok si bila u vezi shvatiti je li on svoj čovjek (samo tvoj) ili o njegovoj sudbini odlučuju članovi njegove bivše obitelji?
Otkad ste muž i žena Vi ste obitelj, zato sam napisao "bivši"
Sigurno ste to primijetili. Ako niste sami, vaša je krivica što vam sada smeta njihova veza gdje ste broj 2, tj. Prvi nakon obitelji.
Trebao si otvoriti oči na vrijeme ...
Ljut je na sebe, a ne na svog čovjeka, jer se nije promijenio i očekivali ste.
Sad izgleda kasno.
Žao mi je kad čitam vaše teme pune besmislica o tome kako se VAŠ muž odnosi prema vama. A između redova napisao si sve što si napisao.
Naravno da je lako čitati ako ga želite čitati.
Sada se morate prilagoditi jer se vaš muž nikada neće promijeniti.
To je tako kad je on patološki vezan za svoju obitelj, a vi mu niste na prvom mjestu u životu.
Boga mi..ev Bogom se kunem da ja tu porodicu ne vidzam.janTli pisem kako dozivljavam tvoje pisanje ne smatram da sam neki profajler
sve najlepse vam zeli to se podrazumeva.
ZIVELA LJUBAV
I ja tako lupam sve sto na pamet padneDobra moja pobogu ti znas kako vodis svoj zivot ja sam samo pisao prvo sto mi palo na pamet ...![]()
Da kopiraju njihove babe a ako prate svetske trendove onda nek izgledaju uz to ko top modeli i nek donesu platu u kucuPozz..htjela sam pitati kakva zena treba da bude da bi odgovarala muskarcu sa Balkana?Neke osobine da nabrojite..