U vezi zena pitanje

• Začetnik teme Začetnik teme Enina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
1.Jednostavna i opuštena.
2.Da zna kuhati i peglati.
3.Da su mu uvijek čiste cipele.
4.Da ima čiste i uredne ruke.
5.Da ima lipe usnice+ da se voli dugo dugo ljubiti bez ljezika.
6.Da ima lipu guzicu kad se krenemo ljubiti da ga imam za što uhvatiti,da to bude čvrsto i pun dlan guze.
7.Da vodi računa o svojoj higijeni,poslije pišanja obavezno prati ruke,da ne spominjem drugo razumije se.
8.Da ne gleda u druge muške dok je sa mnom,u žene neka gleda hebe mi se to mi ne smeta,čak mi paše.
9.Mora imati sve zube na mjestu.
10.Nema kopanja nosa po cijeloj kući ili prdenja,ako to misli raditi neka ide lipo u pm odmah od mene,ne radim ni ja to.
*(nastavak drugi put ).

6.Da ima lipu guzicu kad se krenemo ljubiti da ga imam za što uhvatiti,da to bude čvrsto i pun dlan guze.
7.Da vodi računa o svojoj higijeni,poslije pišanja obavezno prati ruke,da ne spominjem drugo razumije se.
8.Da ne gleda u druge muške dok je sa mnom,u žene neka gleda hebe mi se to mi ne smeta,čak mi paše.
10.Nema kopanja nosa po cijeloj kući ili prdenja,ako to misli raditi neka ide lipo u pm odmah od mene,ne radim ni ja to.
*(nastavak drugi put ).
Nadzoh se u nekim stvarima ovdje

*(nastavak drugi put ).
Screenshot_2021-08-11-09-14-34-1.png

E moja Enina...zar nisi mogla dok stw bili u vezi da prokljuvis da li je svoj covek(samo tvoj) ili mu sudbinu kroje clanovi bivse porodice?
Od kad ste.muz i zena Vi ste porodica zato sam napisao "bivsa"
To si morala da primetis. Ako nisi sama si kriva sto sada Ti smeta njihov odnos gde si ti br 2 odnosno prva posle porodice.
Na vreme si trebala da otvoris oci...
Na sebe se ljuti ne na svog coveka jer on se nike menjao a Ti si ocekivala.
Sad je izgleda kasno.

Zao mi je kad procitam tvoje teme koje su pune nekentuge kako se TVOJ muz prema tebi odnosi. A izmedjuredova si sve sto te tisti napisala.
Naravno da se procita lako ako zelis da procitas.
Sad Ti treba da se prilagodis jer tvoj muz se nikada nece promeniti.
To je tako kada je patoloski vezan za svoju porodicu a Ti mu nisi na prvom.mestu u njegovom.zivotu.

Moja Enina ... nisi li mogla dok si bila u vezi shvatiti je li on svoj čovjek (samo tvoj) ili o njegovoj sudbini odlučuju članovi njegove bivše obitelji?
Otkad ste muž i žena Vi ste obitelj, zato sam napisao "bivši"
Sigurno ste to primijetili. Ako niste sami, vaša je krivica što vam sada smeta njihova veza gdje ste broj 2, tj. Prvi nakon obitelji.
Trebao si otvoriti oči na vrijeme ...
Ljut je na sebe, a ne na svog čovjeka, jer se nije promijenio i očekivali ste.
Sad izgleda kasno.

Žao mi je kad čitam vaše teme pune besmislica o tome kako se VAŠ muž odnosi prema vama. A između redova napisao si sve što si napisao.
Naravno da je lako čitati ako ga želite čitati.
Sada se morate prilagoditi jer se vaš muž nikada neće promijeniti.
To je tako kad je on patološki vezan za svoju obitelj, a vi mu niste na prvom mjestu u životu.
On je dobar..a i nemam nista s njegovima vec godinama i ne vidzam.ih nikada.Ali ja to moram pisati onako.

*Ženi nikad ne smje reći da je glupa.
*Nikad joj ne smje reći da je u krivu.
*Nikad joj ne smje reći da je debela,da treba malo da smršavi.
*Nikad joj ne smje reći što si to obukla (boli te klinac što će da obuće,ako te pita je li ok reci super lutko,kažeš li kontra ti neš sigurno taslačiti :zcepanje: )
*Nikad nemoj čekati da ti servira sve pod nos,pomozi,sudjeluj skupa ste u svemu.

Back