U vasim vezama, partneri imaju...

Partner ima slobodan pristup telefonu:

• Ima

glasova: 12 70,6%
  • Nema

glasova: 3 17,6%
  • Imam

glasova: 5 29,4%
  • Nemam

glasova: 2 11,8%
  • Menjalo se kroz vreme

glasova: 2 11,8%

• Ukupno glasova
    17

Mastrangello

Ističe se
Poruka
2.763
...slobodan pristup partnerovom telefonu (imate sifru), ili pod sifrom?

Kao i do sada, anketa je anonimna, ali sada sa mogucnoscu za vise odgovora.

Puritanci i moralisti, koji nemaju sta da kriju, mogu da ostave komentar, anketa ne nudi ponudjen odgovor za njih.
Ja ne znam, ali kazu da svi varaju, lii da su svi nekad prevarili, pa valjda se nekad do toga doslo i preko telefona...pa mi se tema cini adekvatnom...

Poslednja izmena:
slobodno u bilo koje vreme, kad god poželi, koliko god hoće
ja nemam šta da krijem

IMG_20250511_195545.jpg

...slobodan pristup partnerovom telefonu (imate sifru), ili pod sifrom?

Kao i do sada, anketa je anonimna, ali sada sa mogucnoscu za vise odgovora.

Puritanci i moralisti, koji nemaju sta da kriju, mogu da ostave komentar, anketa ne nudi ponudjen odgovor za njih.
Ja ne znam, ali kazu da svi varaju, lii da su svi nekad prevarili, pa valjda se nekad do toga doslo i preko telefona...pa mi se tema cini adekvatnom...

Pristup telefonu je slobodan ali to je stvar kulture ,znam da nikad nece provjeravati moj telefon.

nemam sta da krijem, al nema sta ni da mi se ceprka po telefonu, niti se desavalo. Nisam nikad imao situacije da mi se petljaju u privatnost, jasno se na pocetku postave granice. To proveravanje telefona mi je em klinacki, em nepoverenje, em ako me gusis, ja odoh.
Nemam sifru na telefonu tako da moze slobodno, al jedini put kad mi je sadasnja uzela telefon je bilo da gleda neke zajednicke slike sa izleta, i to je pitala da li mogu, ja kao nirmalno, sta pitas.
Ja njen telefon sam cackao samo jednom isto, kad sam je nervirao rokanjem svojih selfija...

ne nikada mi nije palo na pamet da kopam bilo kome po telefonu ili po džepovima... zato sam često puta znala oprati svašta ali jednostavno to je moj princip, nikada nikome ne bih kopala po torbi, telefonu, džepovima ili bilo čemu što smatram da je dio nečije intime koja mene ne zanima
Ni meni. Glupe li ideje. I osećaj osramoćenosti dok vraćaš telefon u početni položaj, kao neće se primetiti. Isto važi i za dnevnike.
Dobar razlog za prekid bilo kakve komunikacije.

Back