U toku sumanuti lov na "domace izdajnike i strane placenike" u zapadnim zemljama

Da diskutujem da je 5G mreza, o kojoj mnogi ne znaju nista, diirektno povezana sa virusom, to mi je nivo rasprave sa nekim ko misli da je zemlja ravna.
O obliku Zemlje bolje da se ne upustas u diskusiju jer ces biti razbijen argumentima da neces znati gde se nalazis. Raspitaj se kako su prosli sledbenici okrugle Zemlje kada su suoceni sa cinjenicama na koje nisu imali odgovor.

M. Stefanov: U tijeku je sumanuta borba protiv 'teoretičara ...
Svako mišljenje o Covidu-19, koje odudara od onog službenog, proglašava se aktom luđaka
Histerični progon teoretičara zavjera o koronakrizi potiče sumnje da se nešto skriva od javnosti i umanjuje autoritet državnih institucija i međunarodnih organizacija, prije svega WHO-a. On ima potencijal nanošenja velike štete u borbi protiv pandemije Covida-19 te javnozdravstvenih i ekonomskih posljedica

nista novo...
Pogledajte prilog 743460
Da li je na vidiku jos jedna kataklizma totalitarizma :super:

Istorija se ponavlja. Danas je bio naslov u britanskim novinama da su dve devojke fizicki napale coveka kada su ga videle na ulici bez maske.

O obliku Zemlje bolje da se ne upustas u diskusiju jer ces biti razbijen argumentima da neces znati gde se nalazis. Raspitaj se kako su prosli sledbenici okrugle Zemlje kada su suoceni sa cinjenicama na koje nisu imali odgovor.
Argumenti ravnozemljaške intelektualne sirotinje :hahaha:
Neverovatno da si još uvek obožavalac sekte zemlja tepsija. Koja smejurija :hahaha:

Ja mislim da se oni ustvari šale. Ova kriza je izazvala nezaposlenost, pa je ljudima dosadno. Nemoguće je da neko u 21. veku stvarno misli da je zemlja ravna.
Ali je moguce da neko misli da oni to stvarno misle. Evo i ko :lol:
1596723922950.png

Back