U susret uskrsu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...ja u susret Uskrsu,a on u susret meni...prevrnula sam celu kucu,kao shto sam i obecala :mrgreen:pala generalka ostalo josh kupatilo...bash sam se umorila ali sam zadovoljna jer sam odradila ono shto sam sebi zadala...josh malo pa ide farbanje jaja, pa bice tri boje lukovina obavezno sa nekim lepim sharama ona nikad ne moze da omane...pa malo neshto licne kreacije i ako uspe a nadam se da hoce, postavicu fotku:heart:

e čitala sam sinoć parkin blog, o prirodnim bojama za jaja, pa bih je zamolila, ako joj nije teško da napiše koju i ovde o tome, sigurno ima zainteresovanih :D

htela sam tamo da napišem koment o mermernim jajima, al me nešto mrzi..pa ako bude ovde kuckala o tome, nadovezaću se :)

Како ЦГ-орац фарба јаја

crnogorac.jpg

Ovo će biti prvi Uskrs koji ne provodim sa svojom porodicom. Prvi put ću da sve pripremam sama, da mama ne gleda preko ramena i govorimi koliko dugo treba kuvati jaja :).... Kad sam daleko od kuće i ne osećam da je Uskrs....

kako mislis kako sam ga uhvatila? pa isto se radi kao i sa noktima. drzis s dva prsta jaje i umocis tu stranu na kojoj hoce da bude sara.
pusi, imas na fb jos dve fotke. mrzi me da ih stavljam.

samo ne znam u cemu je stos, ne razliva se uvek i ne mogu uvek da napravim puno tih koncentricnih krugova. probala sam i sa mlakom i hladnom vodom, isto je. od 5 pokusaja 1 uspe. u cemu je fora, ko zna?

a mi ostali da patimo:rida:

moram sad probati il ću crći:lol:
a nemam nešto lakova za nokte ovde:(
sinoc sam na jedno jaje lepila zvezdice iz laka...
mama kad je videla :eek: kako te nije mrzelo...aj to, nego kako si ih sve polepila jednako...
:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back