U sta vjerujete?

Ali ovaj put bez religije!

Ima li nesto da mozete reci "to i to je tako" i onda navesti primjere iz prirode (kojoj pripada i covjek)?

Mislim da si suviše široko postavio temu.
Možemo verovati u štogod... verovanje je jedno, a znanje je drugo.
A i kod znanja je pitanje da li je to znanje ili "znanje", tj. iluzija.

Odgovor na pitanje: ni u šta ne verujem apsolutno, smatram da je sve sklono promeni... ili makar, moja percepcija pojmova se menja.

imam utisak da razumem samo prvi deo pitanja,pa cu na njega i odgovoriti,jer drugi mi nije jasan.
apsolutno verujem u ljubav svojih roditelja prema meni i mojoj deci i u moju ljubav prema njima.
to je nesto sto je srz mog bica

ja sam ruzna ali nemam prava da se zalim jer postoje sminka i plasticna hirurgija. pa znam jer beze neki od mene ko muhe
ali zato neki ne beze nego dodju a ja kao aha dobro...

znaci dok te jedan juri ti juris za drugim zakon jurenja. mozda sam u stvari homic

verujem
ako činim dobrom, dobrim će mi se kad tad vratiti
da ono što ne bi volela da mi drugi uradi ne treba ni ja drugom da radim
u bezuslovnu ljubav mojih pasa
da je svaki problem manji uz čokoladu

verujem da bi moji roditelji uradili za mene sve
sigurna sam da bi i ja uradila sve za našu decu i muža
verujem da je mm ona druga polovina moga bića
verujem da ništa loše ne može da se desi dok sam u njegovom naručiju:heart:

i verujem da je sve ovo bljak onima koji nemaju slične osećaje:manikir::manikir:

Pa necu ja da kazem, govorio sam na drugim temama i obicno prodje neprimijeceno. Pa rekoh, kad mene niko ne primjecuje, da dam sansu drugima da budu primijeceni.

Ali cini mi se da kod zena vazi pravilo "voli ono sto dobijes" i da ne dozvoljavaju raspravu na temu "dobij ono sto vols" ili drugim rijecima "ja sam to sto jesam, uzmi ili ostavi", tj. nece da se mijenjaju. Da li da vjerujem u tu zensku psihologiju?

Back