U sta sam se pretvorio ...

• Začetnik teme Začetnik teme Guede
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rice Milk kokonut flavour

:)

Screen_Shot001.jpg

Nice :) now come 2 bed honey :flert:

:lol:

... starim ja, a u ljubav vjere nemam ... ne znam da li je imam uopste.

U sta ste se pretvorili dame i gospodo, iz tamo nekad osobe koja moze da vam se cini eonima daleko ? Kakva zvjerka ste postali, ili ste mozda od gusjenice leptir nastali ( u ye rima ) ? Jel nestala bez traga sva nevinost vaseg bica, dok zbog zaraslosti ne moze da se vidi put do izvora zivotne ljepote, ili jos malo dijete cuci u vama ?

Koliko ste izgubili, a koliko dobili ... da li su sve bile obmane ili ponesto izgubljeno usput je imalo stvarnu vrijednost ? Plasi li vas nekad vasa ruznoca ?

Jaaako lepa tema :)

Desavalo mi se da pomislim kako mi zao sto ja nisam stara ja. Bojim se da sam pre bila bolja. Sada umem da budem hladna, stroga, gruba. Da osudim. Ali i dalje uspesno odolevam ogorcenosti, potrebi za osvetom,... To me tesi :)
Ono za cim najvise zalim a zauvek je izgubljeno i ne moze se dokupiti, nadomestiti, vratiti,... je vreme. Mogla sam ga lepse i pametnije potrositi.
Dobila sam saznanje sta vise nikada ne zelim, sta ne smem ponoviti ako zelim spokoj, a zelim :) Dobila sam samopouzdanje iako sam skoro sve zabrljala na putu do njega :) Dobila sam krivca za sve greske- sebe ;)

... starim ja, a u ljubav vjere nemam ... ne znam da li je imam uopste.

U sta ste se pretvorili dame i gospodo, iz tamo nekad osobe koja moze da vam se cini eonima daleko ? Kakva zvjerka ste postali, ili ste mozda od gusjenice leptir nastali ( u ye rima ) ? Jel nestala bez traga sva nevinost vaseg bica, dok zbog zaraslosti ne moze da se vidi put do izvora zivotne ljepote, ili jos malo dijete cuci u vama ?

Koliko ste izgubili, a koliko dobili ... da li su sve bile obmane ili ponesto izgubljeno usput je imalo stvarnu vrijednost ? Plasi li vas nekad vasa ruznoca ?

Da li je ostalo zrnce duše u nama? Vrlo malo za zanesenosti, vremenom shvatiš da je sve glava i sudbina, ljubav kroz zaljubljenost je maštarija - luksuz ...u stvarnosti je uz tebe onaj ko te voli - ko tako ne posmatra neretko pogreši

Back