- Poruka
- 91.801
Osim za kićenje svatova, mislim da se ruzmarin stavlja i u jelo?
U koje jelo najbolje ide i koliko da ga stavim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kolko staviš?Ja ga koristim za ribu.
Osim za kićenje svatova, mislim da se ruzmarin stavlja i u jelo?
Pogledajte prilog 1471310
Svež i najčešće za morsku ribu. Volim skušu a i sve morske ribe koje imaju jači šmek, uz dobre začine ili marinade, budu ekstra.kolko staviš?
jel svež ili suv?
Uz sva italijanska jela sa testeninama,a moze na rostilj i przeno meso.Osim za kićenje svatova, mislim da se ruzmarin stavlja i u jelo?
Daa, dobar je i za paste, dobro je ubaciti u paradajz sos...Uz sva italijanska jela sa testeninama,a moze na rostilj i przeno meso.
Lepota je u oku posmatraca.A jel dobar suv?
A jel dobar suv?
Krompir na pola pa začinite po ukusu i onda pospešuje ruzmarinom bez preterivanja. Super je neki lep sir uz to, meso ti ni ne treba.Osim za kićenje svatova, mislim da se ruzmarin stavlja i u jelo?
ja imam neku so sa limunom koja je zakon za ribuЈа не волим у рибу да га стављам. За рибу је тршћански сос закон.
То може. Посебно морска. А може пар колутова унутра да се стави док се пече.ja imam neku so sa limunom koja je zakon za ribu
a jel ruzmarin samo da zamiriše ili može i da se jede?То може. Посебно морска. А може пар колутова унутра да се стави док се пече.
Онда рузмарин у кромпир као прилог.
Можеш да га једеш , само сљуштиш иглице у кромпир и испечеш.a jel ruzmarin samo da zamiriše ili može i da se jede?
a pre toga ga dobro operem?Можеш да га једеш , само сљуштиш иглице у кромпир и испечеш.
Когаa pre toga ga dobro operem?
pa pre nego ga stavim
Ааа рузмарин! Помашах темеpa pre nego ga stavim