Šta jedete na poslu?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Au, mi smo imali komplet obrok: salata, glavno jelo u vidu neke šnicle, sok lii čaj dve snite hleba.
Uglavnom si mogao da biras menu, jedno od tri obroka. I bilo je džaba na karticu, a ako hoćeš više platiš, ali je bilo vrlo jeftino.
Fali mi to sada u penziji.:)))))

Rol viršle, neka pita sir i sl. Nema vremena da cekam seckano salamu ili cajnu i da cekam u redu sa kupcima koje moram da pustim. Uzmes sta ima iz pekare. Izlazak van je zabranjen. Sve platiš da bi jeo ili sedi gladan i zedan.
I ja uglavnom jedem gluposti, jer to i volim.😁
Što ne poneseš od kuće nešto malo normalnije ili doručkuješ doma? Doma pravim sendviče i nosim na posao, usput svratim samo po kafu za poneti i idem na posao.
Ponekad ponesem i neku voćku.

Srećom
Za vreme pauze za doručak ili ručak ?

Kada sam u BG, kancelarija mi je blizu ulice gladnih i ko zna koliko restorana i kuhinjica u tom delu Nbg-a i Zemuna, pa je jedino pitanje da li sam gladan i sta mi se jede.
Trenutno sam otkrio neku domaću kuhinjicu novootvorenu pa uglavnom tamo odem po nešto čorbasto jer mi je roštilja, pizza i donera/girosa preko glave.
Pre toga sam po nekim kafićima/restoranima ono kajganu, cezar salatu i sl. što imaju na meniju.
Retko kad jedem pre 11-12 pa samim tim pekara mi je retko izbor a i nisam lud za pecivom pošto sam ga davno eliminisao pri nekoj od dijeta. Ponekad burek u rangu jednom mesečno.

Najčešće bananu za doručak. Ranije sam dodavala zobene pahuljice i cimet ali mi mnogo smetaju pa sam izbacila i to.

Za ručak, ukoliko ne ponesem od kuće, neka salata tipa Cezar ili odem do obližnjeg restorana na čorbu. Ponekad u Maksiju uzmem salatu i neko meso. Kako kada. Najviše volim da ponesem ručak od kuće.

Back