U Srbiji zavrsena prva faza popisa, popisano gotovo 7388000 stanovnika

Da... 60 ili 70 hiljada... ko ce da napamet pamti bas sve?
Zaokruzi na 63 hiljade :)

Да али не треба заборавити да интерно расељена лица на прошлом попису нису бројана као стални становници а сада јесу.Када се то узме у обзир Београд има јако мали пораст становника.Катастрофалан попис.Има нас мање за око 377000.Ако се узме у обзир ово са урачунаванјем интерно расељених тај број је око 500000 мање становника за 9 година.Ужас.

To je velika laz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja se nisam popisao jer me dozvoljava to moj a pravoslavna vera, a koga god sam pitao da li se popisao rekao je da nije jer nema poima dal su dosli kod njega.

Sve je to farsa verujte mi. Oni i ovako bez popisa tacno znaju koliko smo i ko je sta itd. Nadam se samo da je mali broj onih koji je zgresio popisujuci se

Да али не треба заборавити да интерно расељена лица на прошлом попису нису бројана као стални становници а сада јесу.Када се то узме у обзир Београд има јако мали пораст становника.Катастрофалан попис.Има нас мање за око 377000.Ако се узме у обзир ово са урачунаванјем интерно расељених тај број је око 500000 мање становника за 9 година.Ужас.

Mnogi su u medjuvremenu dobili dokumenta, tako da se tretiraju kao domaci.

Neki broj Srba je dosao sa KiM, od 2002. do danas... ne znam da li su i oni uracunati.

Mnogi su u medjuvremenu dobili dokumenta, tako da se tretiraju kao domaci.

Neki broj Srba je dosao sa KiM, od 2002. do danas... ne znam da li su i oni uracunati.

Sva interno raseljena lica su uračunata u stalno stanovništvo.Sa njima se ustvari zamaskirao realno veći pad u broju stanovnika nego na predhodnom popisu.Ne razumem zašto se to u javnosti gotovo nikako ne pominje?Realan pad u broju stanovnika je oko 500000.

ljudi su glupi ko *****.Sto ih vise lazu to vise glasaju za njih.Sad ce URS da predje cenzus

Ако УРС и ЛДП пређу цензус, овај народ треба да изврши колективно самоубиство. Ми смо онда дегенерици и не заслужујемо да постојимо. Ако прође само један, онда још има наде...

To je velika laz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja se nisam popisao jer me dozvoljava to moj a pravoslavna vera, a koga god sam pitao da li se popisao rekao je da nije jer nema poima dal su dosli kod njega.

Sve je to farsa verujte mi. Oni i ovako bez popisa tacno znaju koliko smo i ko je sta itd. Nadam se samo da je mali broj onih koji je zgresio popisujuci se

možda i jeste farsa, ali nemoj da zaboraviš da je i pre deset godina isto tako bio određeni broj onih koji su, iz ovog ili onog razloga, ostali nedostupni za popis.
mislim da se i ovaj put, u statističkom smislu, računa na to.

Садашњој власти ништа не верујем
Питам се да није овај податак, да нас има нешто више од 7 милиона - фризиран ....
Можда нас има још мање од објављеног податка, али се то крије, да се прикрије тотални фијаско ЗЕС-политике

Елем, имали смо толики прилив избеглица какав није забележен нигде, а опет нас је мање за скоро 400.000 становника ... за само 9 година
За ову малу Србију, толики дефицит је чиста - апокалипса
Делује, да се у Србији више не рађају деца. Ово је најгори показатељ шта је, за кратко време, учинила наша ''демократска'' власт. .... тотални распад система. Сиромаштво, беда, стална неизвесност, безперспективност .... Сву ону наду након 5. октобра су - сахранили.
У србију нису донели демократију, донели су - очај
Па се чудимо да смо први у Европи по узимању седатива

Задњи је час да се упали аларм за узбуну, да се нешто учини, да не нестанемо са лица земље.
Или ће нам ови жути вампири исисати и задњу кап крви

Људи беже због последица ваших суманутих ратова од 1991. до 1999. и економске пропасти од 1991. до 2000.

Ако беже и после 2000, то је само зато што немају уверење да се штета коју сте проузроковали деведесетих може брзо санирати.

Шта овде може да их обрадује осим клеро-фашистичких хорди зла.

Нормално је да сви беже из државе где глупаци цртају слике Путина по зидовима зграда.

Људи беже због последица ваших суманутих ратова од 1991. до 1999. и економске пропасти од 1991. до 2000.

Ако беже и после 2000, то је само зато што немају уверење да се штета коју сте проузроковали деведесетих може брзо санирати.

Нормално је да сви беже из државе где глупаци цртају слике Путина по зидовима зграда.

Ali, rata nema vec 16 godina, stare vlast vec 11 a Milosevic je mrtav 5 godina. Dakle, Nemacka je 1961. bila kud i kamo bolje mesto za zivot nego Srbija 2011. Danas je pozivanje na Milosevica podjednako vijablino kao pozivanje na strateske greske Djurdja Brankovica.

Није теби лако
Остале су трајне последице

krkrkrivivivi555.jpg

Back