U Srbiji startovalo i vesanje po spomenicima

Ma daj, to su pojedinachi sluchajevi, a iz ove plave rechenice skroz gore ispade da svi jedemo prste za doruchak, glave za ruchak, a naveche se besimo o spomenike... :lol: Mani se toga... Ali zato... Nekada... Kada je Dafina napravila sr*nje... Mogao si stvarno chuti za desetine ljudi koji su se ubili u jednom danu...

dru-strajkac-bulatovic.jpg
prst-v.jpg
visibata-v.jpg
samoubistva.jpg
130
666_2008-06-15_slika.jpg
bg-gazela.jpg
samoubistvo-v.jpg
v65975p0.jpg

te javne samoubice su totalno gej , sto se ne obesi o neku bukvu u Lipovackoj sumi a ne da ovde zamajava posten svet ,ko i oni sto satro oce da skoce sa zgrade pa stoje i izdrkavaju na simsu dva sata dok se ne okupi gomila ljudi , murija , hitna,novinari i sto cuda , ***** ih u usta bolesna i teatralna
umesto da se ugledaju na Madzare sa severa Backe , a oni su sampioni u samoubistvima , lepo covek popije rakijicu u miru i ode na tavan uzme stranjku i obesise medj sunke mirno i dostojanstvo , a ne da pravi crikus od takvih stvari :roll:

te javne samoubice su totalno gej , sto se ne obesi o neku bukvu u Lipovackoj sumi a ne da ovde zamajava posten svet ,ko i oni sto satro oce da skoce sa zgrade pa stoje i izdrkavaju na simsu dva sata dok se ne okupi gomila ljudi , murija , hitna,novinari i sto cuda , ***** ih u usta bolesna i teatralna
umesto da se ugledaju na Madzare sa severa Backe , a oni su sampioni u samoubistvima , lepo covek popije rakijicu u miru i ode na tavan uzme stranjku i obesise medj sunke mirno i dostojanstvo , a ne da pravi crikus od takvih stvari :roll:

ne ide to tako prosto cap-cap

da je tako onda bi ovi tvoji odavno bili tamo gde treba

Broj samoubistava bio je znatno veći za vreme hiperinflacije, kada se ubijalo 35 osoba na 100.000 stanovnika, a najniži za vreme bombardovanja. Kada je čovek ugrožen sa strane, nema vremena da razmišlja o tome kako da naudi sebi, jer mu preti opasnost spolja. Međutim, kada dobija mesečno nekoliko maraka i nema sredstava da izdržava porodicu, tada češće razmišlja o suicidu", ističe on.

http://www.borba.rs/content/view/2961/123/

Dobro, chak i da je ovo tachno, a nije, zar nije najbolja treca opcija od ovih podvuchenih?

opa jeste ako imas pare tj primanja iz drugih izvora

no na zalost ima mnogo ljuidi cak vecina kojima su te pare koje im nisu isplacene jedini izvor prihoda - i oni imaju izbor ili da ubiju sebe toga sto im duguju - ili da umru od gladi zajedno sa zenom i decom.

opa jeste ako imas pare tj primanja iz drugih izvora

no na zalost ima mnogo ljuidi cak vecina kojima su te pare koje im nisu isplacene jedini izvor prihoda - i oni imaju izbor ili da ubiju sebe toga sto im duguju - ili da umru od gladi zajedno sa zenom i decom.

Kapiram, ali o5 treba nekako traziti reshenje... Ubistvo ili samoubistvo nije nachin... Nije dobro...

Dje bi ono skoro, u Kinu ili Tursku? Htio frajer da se baci s' mosta, blokir'o vas citav saobracaj, dva sata se ljuljao, hocu kakit - necu kakit a nekome se baji kojeme se zurilo sve to dozlogrdilo, prosao pored policije i ladno ga gurnuo.

u srbiji ne funkcionise naplata potrazivanja

a ne funkcionise zato sto su tadic i njegovi tajkuni najveci duznici

najvise u celoj drzavi duguje sama vlada kao i glavni tadicev tajkun miskovic.

i jasno posto oni duguju od uredjivanja ovog problema nema nista

zato ovde svako svakog moze da zajebe za pare - i nikom nista.

jedino sto u tom slucaju covek moze da uradi jeste da ubije tog ko mu duguje ili ad ubije sebe - ili da zaboravi na dug.
na zalost veeeeeeeeeeeeeeliku tacno !!!!!!

pametni !!!!!
mozda to rade da skrenu paznju neodgovornih da konacno rese probleme,a i da se opravdaju pred porodicom,za nemoc u resavanju problema !!!!!!!!!!!!
nije lako ako imas porodicu reci na svaki zahtev deteta NEMAM , i priznati da si promasio zivot ne svojom krivicom !!!!!

Posle uvodjenja kanibalizma,odsecanja prstiju,bacanja sa zgrada i mostova u demokratskoj Srbiji pocelo i vesanje po spomenicima.

Hteo da se obesi o spomenik „Novi život”

M. K. (56) iz Rakovice pokušao je da se obesi juče u 12.30 sati o spomenik „Novi život” u Mileševskoj ulici, ispred ulaza u Beogradsko dramsko pozorište, revoltiran što vlasnik građevinske firme „Polis” navodno nije hteo da mu isplati novac koji mu duguje.

Čoveka je spasao prolaznik koji je skinuo konopac sa spomenika, posle čega je, uz policijsku pratnju, prevezen u Institut dr Laza Lazarević.

Prema rečima Ljubiše Ristića iz firme „Polis” M. K., inače građevinski radnik, pojavio se juče pre podne u zgradi kompanije i zahtevao da mu se isplati novac.

„Taj čovek nije zaposlen kod nas, već je radio kao sezonski radnik na jednom našem gradilištu. Novac mu ne dugujemo mi, već podizvođač radova. Mi jedino u takvim situacijama možemo da utičemo na podizvođače da izmire obaveze. Pokušali smo to da mu objasnimo, ali on to nije prihvatio i otišao je”, kaže Ljubiša Ristić.

Nezadovoljan ishodom razgovora, M. K. je otišao u park ispred pozorišta i pokušao da se ubije naočigled brojnih prolaznika.

„Krenuo sam po automobil koji sam parkirao kod taksi stanice nedaleko od Beogradskog dramskog pozorišta. Kod spomenika sam video čoveka koji je prebacivao uže.

Bio je go do pojasa i videlo se da je besan. Posmatrao sam ga nekoliko minuta sa daljine od tridesetak metara, ali mi nije palo napamet da hoće da se obesi.

Odjednom se popeo na spomenik, vezao omču oko vrata i pustio se”, priča za „Blic” čovek koji je spasao M. K.

On kaže da je odmah pritrčao i pokušao da skine uže.

„Našao sam se u neverovatnoj situaciji. Čovek se otimao i nije mi dozvoljavao da mu pomognem. U jednom trenutku razmišljao sam da ga čak i udarim kako bih ga onesposobio jer je veoma jak.

Nekako sam uspeo da skinem konopac i spustim ga na zemlju”, objašnjava sagovornik „Blica”.

U međuvremenu, neko od prolaznika pozvao je policiju i ekipu Hitne pomoći koja je M. K. prevezla u Institut „Dr Laza Lazarević”.

Policajci su obavili razgovor sa zaposlenima u firmi „Polis”, a pola sata posle drame skinut je konopac sa spomenika.

„Bilo je užasno. Čovek je pokušao da se ubije pored toliko prolaznika, a samo nekoliko metara od njega sedela je žena sa dvoje dece.

Čula sam kako je na pitanje policajaca zbog čega je hteo da se obesi odgovorio da je rešio da se ubije zato što gazda neke firme nije hteo da mu vrati novac”, kaže za „Blic” jedna starija gospođa. (Blic, Mondo)

Na kraju eto odvezose coveka u Lazu....izradise ga za lovu ko magarca a zatim zavrsi covek u Lazi....Mada zaista ovaj narod i jeste za Lazu s obzirom da trpi ovu stoku na vlasti i umesto toj stoci da sece prste i da ih vesha narod to radi sam sebi.
Da li je bilo ovakvih reakcija ljudi i pre ove vlasti? Znači pre 2000. godine? Pre '90.? Pre '70., '60.?

I ko ge je prevario u ovom slučaju? Srbin? Da li je vlasnik te firme DS kadar? Ili DSS? Ili SRS, SNS, NS?

Back