Milan od Gruze
Buduća legenda
- Poruka
- 47.156
Pa zasto ih podrzavas?nije to mafija
samo jajare
mafija ima kodeks
jajare nemaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zasto ih podrzavas?nije to mafija
samo jajare
mafija ima kodeks
jajare nemaju
počev od babe sa sira i kajmaka, da uvali i da loše sračuna al obavezno na tvoju štetu uz komentar "će propaneš za 50 dinara"Srpski narod je sam ta mafija, država i biznis.
Srpski narod bi morao da se uozbilji i odraste. Gine se pod nadstresnicama.Korupcija odnosi zivote.Srpski narod je sam ta mafija, država i biznis.
Sojica je Vucic prevazisao.Odavno je to prestalo da biva smesno.Pocelo je da boli.Svi koji su zaokružili "DA" nek obrate pažnju da zapošljavanjem na mufte i preko štele sami pistaju "mafija"
Vučić je dobarSojica je Vucic prevazisao.Odavno je to prestalo da biva smesno.Pocelo je da boli.
Govoris kao narkoman.Vučić je dobar
Ovi oko njega kradu
Vucic nije covek iz naroda ali Djilas jesteVučić je dobar
Ovi oko njega kradu
Djilas vam dodje kao kvisko kad vam ponestane argumenata.Tragikomicno.Vucic nije covek iz naroda ali Djilas jeste
To si cuo na TV, mafija nema kodeks u Srbiji nego strah....pa se ocas izgubi glava ako zatalasas....to ti je kao kad plivas u kanalizaciji pa si sa ortacima disciplinovan da ne talasas....ali znas zbog cega, nije zato sto si covek od reci...nije to mafija
samo jajare
mafija ima kodeks
jajare nemaju
Kobna zabluda.Pohlepa ne donosi radost nego pakao.Patnju, bol i muku. Kad patnja krene,ulovljeni samo gleda kako da se sto brze izbavi iz toga po bilo koju cenu.Mnogo ljudi uziva da bude u haosu , u pljacki i pakosti , ako to nije vas broj, ne trpajte se tamo gde ne uzivate...drugi uzivaju...
Nije kao da imamo drugu državu i drugi narod kojeg je Lečić hteo da izmisli u Tri karte za Holivud.Moj savet svima....pogledajte oko sebe i procenite da li su to ljudi sa kojima zelite da zivite do smrti , ako to nije slucaj, nemojte da se varkate.
Niti ce biti drugih ljudi , niti ce biti sustina drugacija, niti ste vezani za tu parcelu , niti je tacno da ne mozete voleti vise neko drugo mesto , mozete itekako..
Gledajte ono u ljudima, ne kakvi su zbirno, ili da gledate izuzetke kad se desi nesto pohvalno , nego kakvi su ustvari...
Ako je to ono sto vas odusevljava i mozete tome da parirate a da uzivate, onda muljajte, rastite, pretvarajte se, uzivajte u svojim glumackim i manefarskim i manipulantskim dogodovstinama..
Ako to nije ono sto vas privlaci , ne bojte se...sigurno je ako se imalo krecete i pustite sudbinu , da cete naleteti na nesto cemu mozete stremiti..
Samo bez rigidnih planova, jer ako vec rodjenjem niste vezani za ovakve odnose i ljude, a niste, ne vezujte se navikama da se vracate u polazne tacke..
Mnogo ljudi uziva da bude u haosu , u pljacki i pakosti , ako to nije vas broj, ne trpajte se tamo gde ne uzivate...drugi uzivaju...
Jel ti zivis u Srbiji , to sto neko nanosi pakost drugom, ne znaci da mu prija, ali znaci da mu prija kad nanosi drugome...pogledaj lica ako umes da citas, videces bar jedan slucaj , dobrodusnog coveka koji se predstavlja kao dobrica a koji uziva u pakosti prema nekim ljudima, koji uopste nisu pakosni , nego mu nisu po meri , nisu slihtare, nisu agresivci , ili nesto vec..Kobna zabluda.Nema uzivanja u patnji.Patnja je patnja a ko biva u nju namamljen veliki je nesrecnik.Pohlepa ne donosi radost nego pakao.Patnju, bol i muku. Kad patnja krene,ulovljeni samo gleda kako da se sto brze izbavi iz toga po bilo koju cenu.
Cena je paklena za one koji uzivaju u zlu.Svako se pokaje ko je plati sa znanjem.
Imamo , mi smo drzava...ne nasedajte na trikove da vas nece primiti bilo gde da odete....cak i ameri koji preziru latinose pa primise ih toliko da ih nema vise domacih....Nije kao da imamo drugu državu i drugi narod kojeg je Lečić hteo da izmisli u Tri karte za Holivud.
Kobna je zabluda onih koji cine zlo da ce od toga profitirati.Jos kobnija kad to placaju bez znanja, pa stalno ponavljaju greske i placaju za njih.Jel ti zivis u Srbiji , to sto neko nanosi pakost drugom, ne znaci da mu prija, ali znaci da mu prija kad nanosi drugome...pogledaj lica ako umes da citas, videces bar jedan slucaj , dobrodusnog coveka koji se predstavlja kao dobrica a koji uziva u pakosti prema nekim ljudima, koji uopste nisu pakosni , nego mu nisu po meri , nisu slihtare, nisu agresivci , ili nesto vec..
Oni kazu na to ovo , em dugo zivim em sam uspeo u zivotu , em imam para, em mora da me postuju ukucani...i postuju me svi kad castim i tako ispadnem covek..Kobna je zabluda onih koji cine zlo da ce od toga profitirati.Jos kobnija kad to placaju bez znanja, pa stalno ponavljaju greske.
Uzivanje u zlu je samo mamac.Cena je patnja - nesrazmerno veca.Oni kazu na to ovo , em dugo zivim em sam uspeo u zivotu , em imam para, em mora da me postuju ukucani...i postuju me svi kad castim i tako ispadnem covek..
Ne zaboravi , okruzenje je ako castis onda si covek...
A jos nesto si zaboravio , a to je da kad je mnogo ljudi zlo , onda ne vazi Bozije plodno tle, nego djavolje plodno tle...
Tj okrene se mesto Raja i Pakla...pa zemlja postane uzivanje za sve djavolje radnje, a svi oni koji nisu u tom nacinu ponasanja i razmisljanja pocinju da pate na tom terenu i zemlji..
To je ono sto ne slusate sta pise ......Dobar se dobrima vraca, a ne zivi sa pogani...
Srbija je u veoma losem stanju.Savest mora da proradi kao pojas za spasavanje.Celim svetom vlada mafija.
Nije tu Srbija nešto izuzetno.
Srećom spasenje dolazi i neumitno je.
Rešenje je gledati na to kako dušu spasavati.
Tela su prolazna.
Mislim da nije.Srbija je u veoma losem stanju.Savest mora da proradi kao pojas za spasavanje.
Drzava koja ne moze da funkcionise bez korupcije ,kojom stoluju kriminal i pohlepa ...u veoma je losem stanju i mora pod hitno da se leci da djavo ne bi dosao po svoje.Mislim da nije.