U SRBIJI OTVORENO 40 NOVIH POGONA 2018. Šta je našu zemlju dovelo na prvo mesto u grinfild investicijama

Mešetari iz inostranstva sa Low Reputation se finansiraju iz SrPBskog budžeta, radnici ih ne koštaju ništa, pokupe pare pa pobegnu.
Koliko su para uložile strane banke do sada?
Hahaha...
Uzimajući u obzir regulativu, političku kulturu i nivo obrazovanja prosečnog radnika...da te ne vređam ranom zorom.

Država je vlasnik svega, dilejo
Možeš da dobiješ samo obeštećenje u nivou koliko Država smatra
Ili u šaht ko Miškovića
Ne postoji država.

Ona se samo sastoji od pojedinačnih građana kao ti i ja. A jasno ti je da ti ne poseduješ ništa, a ja mnogo.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Samo rade po eksperimentalnom modelu, da vide dokle može.
U Americi se ne bi zajebavali sa ovakvim "poslovanjem"
Тако је.

У Србији послодовци крше закон о раду,лажу о повећању плате о годишњем одморима итд.

Praksa je pokazala da tek domaći neće.

Našim "privrednicima" (čast manjini) je uglavnom miliji špekulativni biznis i uvoz, od bilo kakve proizvodnje i razvoja.
Gde da se natežeš sa stranim firmama koje imaju "jaka ledja"?
To se zove - " nekonkurentan proizvod"

Praksa je pokazala da tek domaći neće.

Našim "privrednicima" (čast manjini) je uglavnom miliji špekulativni biznis i uvoz, od bilo kakve proizvodnje i razvoja.

Зато што систем издваја шпекуланте.

Пуч решава проблем деце комунизма (од љутог бољшевика до бесног неолиберала)

Зато што систем издваја шпекуланте.

Пуч решава проблем деце комунизма (од љутог бољшевика до бесног неолиберала)
Ti ne veruješ u tržišnu selekciju tako da osim nameštaljki vlasti drugi izbor nemaš..

Ti ne veruješ u tržište tako da osim nameštaljke drugi izbor nemaš..

Верујем у пекаре, ето ти ...

А не верујем у комерцијализацију космичких летова, ето ти опет...

Ви у Данској нађите се у средини и не серите нама белим африканцима о тржишту

Верујем у пекаре, ето ти ...

А не верујем у комерцијализацију космичких летова, ето ти опет...

Ви у Данској нађите се у средини и не серите нама белим африканцима о тржишту
Pa jbg ja bez vlasti mogu na tržište a ti ne možeš mala ali bitna razlika.. Kosmički letovi ne čine nu 0.001% bdp a ta servis bransa veliki deo..sums summarum

Pa jbg ja bez vlasti mogu na tržište a ti ne možeš mala ali bitna razlika.. Kosmički letovi ne čine nu 0.001% bdp a taj servis čini veliki deo..
Па ви да хоћете какво такво тржиште у Србији, направили би сте га да смете ,али од својих газда не смете.

Шта ће овде робовима тржиште.

Тржиште, па тржиште. Ај, не сери, ебале те те фиксације и тржиште ...

Па ви да хоћете какво такво тржиште у Србији, направили би сте га да смете од својих газда.

Шта ће овде робовима тржиште.

Тржиште, па тржиште. Ај, не сери, ебале те те фиксације и тржиште ...
Pa napravili bi, ga mi ali mora da postoji odgovornost i razumevanje sa druge strane..

I ti se posle žališ na "decu komunista."

Да.

Ни Африка, па ни ова бела африка која се зове Србија нема тржишта

Тржиште постоји тамо где је слобода и суверенитет, па на основу тога постоји раст, развој и прогрес.

Тек када се ослободимо, онда ћемо поред пекара имати за пар година тржиште брашна, па тек онда житарица, итд ...редом и полако.

Не можеш постепено формирати тржишта без слободе и суверенитета.

Шта ће робовима тржиште - ебало те тржиште

Можеш ли ти то да укапираш или не, шта је глава а шта реп, шта узрок, а шта последица ? ?

Pa napravili bi, ga mi ali mora da postoji odgovornost i razumevanje sa druge strane..

Не сери те цивилштине и грађанштине, сила твори право.

Дођи са силом, па створи такво право или полако наоружавај овај народ и спремај га на устанак, па ће постојати разумевање путем силе да се преда власт и уреди ново уређење.

Јесил сада укапирао однос силе и права ?

Back