U Srbiji čak ni dve prosečne plate nisu dovoljne za život

Zato sto je ta laz za njih manje zlo od neke vesti koju zele da prikriju.Mene NE ZANIMA da li su rezimski ili ne,da li su domaci ili strani.Jednostavno,mediji imaju ulogu u kontroli "mase",i kao takvi se obavezno manje ili vise sluze lazima.

Tu si u pravu!!! Vecina medija se sluzi lazima i zaista ne znam,ko im jos u potpunosti veruje!!! Ili pak ima jos takvih... :roll:

Prosečna plata u BG-u je preko 50.000, plus dodatni posao 15-20.000, pa još neke tezge sa strane i nakupi se 1000-1500 evra mesečno. S druge strane, može da se piše šta hoće, papir trpi sve. Ja trošim bar 30-40% manje za korpu četvoročlane porodice, i to tako da ne štedim na zdravoj ishrani i kvalitetnim proizvodima.

E sad, za to treba zasukati rukave i disciplinovati se u trošenju. Ne kupovati u Maxiju, Rodiću i ostalim velikim diskontima, ako ne znaš šta ti treba. Kuvati, a ne jesti gotovo i po narudžbi. I ostale mere štednje i racionalizacije. I može se lepo živeti.

Sve je to individualno, i ne možeš pljuvati državu za sve što ti se ne svidja, jer si nesposoban da bolje živiš. Nije ti Tadić kriv za to što nemaš para, već si sam kriv što se ne prilagođavaš. Uvek bilo i biće.
Da je država lopovska - jeste, ali ne znači da i ti moraš da je pljuješ, jer time stvaraš lošu sliku o sebi i Srbiji.

prosecna plata u Beogradu iznad 50.000 din?!...privatnici ti tutkaju koverte sa stotinama eura?!.......covece,na cemu si ti?

a mozda si racunao razne krisTOJE....:).....oni stvarno vuku prosek,ali njih ima par stotina....

jee,kako covek moze da se nalupa,i da ostane mrtav 'ladan,pa to je neverovatno...

ali dobro,vazno da se zezamo....:)

Back