38imak
Elita
- Poruka
- 19.986
Mile i Dacic napadaju prase, jedan butku, drugi rebarca

Au sunce ti, valjam se po podu od smeha

Au sunce ti, valjam se po podu od smeha

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ono što je Vučić za njegove umobolne protivnike u Srbiji to je Dodik za "beha" patriJote da ne kažem Muslimane ali i za umobolni deo srpskog življa u Srpskoj.Nije stvar u stomaku.
Mladic je sociopata, a Karadzic psihopata, takvi ljudi imaju odredjene liderske sposobnosti u ratu, ma kako da su moralno odvratni.
Ali Mile i rat, covece, pa jesi li ti video veci vic![]()
![]()
![]()
Pa to ti je kao da Ivica Dacic bude neki ratni vodja
Ratni drug do prve sledece kafane, atomski sleva im je bljuvanje kada se razvale od alkohola![]()
Nije stvar u stomaku.
Mladic je sociopata, a Karadzic psihopata, takvi ljudi imaju odredjene liderske sposobnosti u ratu, ma kako da su moralno odvratni.
![]()
![]()
Ratni drug do prve sledece kafane, atomski sleva im je bljuvanje kada se razvale od alkohola![]()
Simo, znamo mi te bitne! Fukara do fukare. Oni proučavali?!Мислим да су и сви битнији људи у Српској задњих 30 година проучавали све могуће сценарије неког новог рата.
Peto odeljenje na drugom spratu za inovacije kompanije nVidia, za jedan dan se bavi bitnijim poslom za covecanstvo od toga sta ti tvoji udbasi rade 30 godina.Мислим да су и сви битнији људи у Српској задњих 30 година проучавали све могуће сценарије неког новог рата.
Нови рат - ја пуцати из топа.Peto odeljenje na drugom spratu za inovacije kompanije nVidia, za jedan dan se bavi bitnijim poslom za covecanstvo od toga sta ti tvoji udbasi rade 30 godina.
A nije kao da ti tipovi u nvidia-i rade neke mnogo bitne stvari- pljuju po HR odeljenju, narucuju brzu hranu, i ide da seru tamo u WC-u firme.
Ja bih tebe i dalje u tenk.Нови рат - ја пуцати из топа.
Pravi srpskohrvatskobosanski keyboard warrior mora da brine o svom izgledu.Valjda će stići obrve počupati i depilirati se.
Ви натовци први да покупите што више куршума, а после вас камиказе.Ja bih tebe i dalje u tenk.
Za top treba malo veca sirina i pamet.
Mislim da u bukvalno svim vojskama sveta, kada odes u artiljeriju, prva stvar koja ti kazu je: 'Mi nismo kao oni glupi tenkisti!'Ви натовци први да покупите што више куршума, а после вас камиказе.![]()
Служио си војску? Ти? Не верујем.Mislim da u bukvalno svim vojskama sveta, kada odes u artiljeriju, prva stvar koja ti kazu je: 'Mi nismo kao oni glupi tenkisti!'
Nema jedan jedini oficir artiljerac na planeti Zemlji koji nije zajebavao pesadinca i tenkistu da je ovaj glup.
Zapeva za moral NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA JAČI SMO OD SUDBINE!!!Nije stvar u stomaku.
![]()
![]()
lapsi de si tiSimo, znamo mi te bitne! Fukara do fukare. Oni proučavali?!
Zar je on nas Simke? Pa lebac ti ljubim ima vise klonova od onog kapetanmarkaSimo, znamo mi te bitne! Fukara do fukare. Oni proučavali?!
Jeste.Служио си војску? Ти? Не верујем.
U Bosni ste sva skladista prije na 3 godine od pocetka rata ispraznili i domicilnim srbima podijelili. Pitam se sta bi bilo da nisu ispraznjena.Koliko imas godina?
Pa u SFRJ si imao, pogotovo u Bosni, skladiste municije i oruzja na svakih 100km, sa kolicinama sa se ratuje trista godina![]()
Ne lupetaj!Pošto vidim da ljudi priželjkuju rat, što Hrvati, što Bosanski Muslimani a što Srbi, želeo bi da čujem šta će te vi raditi tom prilikom? Sutra počinje puškaranje, kreću NATO bombe, Rusi sedlaju konje...
Koliko imamo dobrovoljaca da idu da ratuju, a koliko da ugoste izbeglice?
Pogotovo želim da čujem naše forumske stručnjake.![]()
Мислим да ниси на то мислио, али у данашњим ратовима где дронови доносе одлучујућу предност, ратници изгледају управо овако
Ne ljubomoriši pred rajom!Moje saučešće.
U Bosni ste sva skladista prije na 3 godine od pocetka rata ispraznili i domicilnim srbima podijelili. Pitam se sta bi bilo da nisu ispraznjena.
Ovo za mrznju je i naucno dokazano. Skracuje zivot i manifestuje se kao mozdani udar ili komplikacije gastroenteroloskog trakta. Zato se SNS funkcioneri izvrcu po ulicama u 50tim godinama.Ono što je Vučić za njegove umobolne protivnike u Srbiji to je Dodik za "beha" patriJote da ne kažem Muslimane ali i za umobolni deo srpskog življa u Srpskoj.
Neizmerni izvor frustracija i očaja.Kao i Vučić garantovano skraćuje život onima koji ih mrze.