bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 38.590
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo, ja uz rakiju čekam prvu ustaničku i komesare odavde. Prete mesecima i...ništa?Teški ratovi nam dolaze na Tviteru i Fejsbuku
A tek što će Informer da ratuje....
Izgubili smo tri rata...Ja neću da najebem, mene štiti moja oružana policija sa dugim cijevima.
Nikakve ja gluposti ne pišem, ja ti pišem istinu samo što tebe ona dobro udara u glavu. Tako i treba da ti izbije gluposti iz nje.
Nama je ovde najbolje da živimo zajedno ali uz uvažavanje jedni drugih.
Nemoj da podcjenjuješ Srbe, mnogi su pravili takvu grešku. Sa nama se može i lijepo živjeti ali nije baš pametno ratovati.
Švedski akcionida da
Necemo da otkrivamo zanr![]()
E pa da ti matorac kaze bit ce rata ako onaj koji je to pozelio 90-ih opet pozeli.Nisam matorac ali sam osposobljen da rukujem oružjem.
Vidi, nema ovde u BiH, hvala Bogu, potencijala za rat. Za njega bi trebalo prvo da se izgradi vojna infrastruktura (20 godina) aerodromi, centri veze, kasarne i vojni poligoni, pa još 20 da se obuče generacije za sve rodove vojske i borbena dejstva, znači 40 godina minimum.
Nije to kao na filmovima, barikade bi bile svuda i punktovi, par stranih armija i vojnonesposobno stanovništvo BiH.
To je zbrka a ne rat.
Misterija, horor, akcija, drama i triler.Zvuči kao početak dobrog filma![]()
avanturisticki ne preteruj![]()
Ima i horor da ubacimo ako trebaAkcija, avantura, malo triler i drama...![]()
Valjda će stići obrve počupati i depilirati se.
Sta ti imas protiv cupanja obrva?Valjda će stići obrve počupati i depilirati se.
A koji Srbin nije sklon korupciji ? Naravno tačan odgovor je patrijarh Pavle ali on već dugo nije među živiima.Dodik je sklon korupciji, tu svaka ekonomija prestaje
Kod njega, Stipe Mesića i Kradžića malo kasni evolucija.Sta ti imas protiv cupanja obrva?
Jel treba da budem ki Momcilo Krajisnik?
Pogledajte prilog 1773381
Naučili smo lekciju, srećom nema više ni oružja ni osposobljenih vojnika.E pa da ti matorac kaze bit ce rata ako onaj koji je to pozelio 90-ih opet pozeli.
Mi smo mislili da nikada necemo ratovati jedni protiv drugih ali od 90. do 92. sve ode do persuna.
Daj Boze da bude tako.Naučili smo lekciju, srećom nema više ni oružja ni osposobljenih vojnika.
Neće biti rata.
Mi Srbi nismo, napravili smo tri srpske države na prostoru Jugoslavije.Izgubili smo tri rata...
Lajkovala bi ti ovu poruku, al mi nešto ruka drhti.Mi Srbi nismo, napravili smo tri srpske države na prostoru Jugoslavije.
Vremena se mjenjaju, niko ne zna šta sutra nosi.
Nije ni samo do nas, nadam se da će nam i sunarodnici biti pametni pa da zajedno odbacimo sve ratne huškače i okrenemo se jedni drugima. Zajedno možemo pomoći sami sebi najviše.
Ljubit se u *****Vrata zaključati, prozor zatvoriti, spustiti zavese, ostaću doma i ljubit se.
Grakčeš gluposti.Oni tvoji što idu na Tupsona.
Ovi na forumu.
I tako
Lepo to zvuci, romanticno, a dodje li do necega videces bice gori i veci pokolj nego pre 30 godina. Ima sasvim dovoljno onih koji smatraju da su racuni ostali nerasciscecni, i sasvim dovoljno onih koji rat i ne pamte pa ne znaju koja je to nevolja.Pa hajde da ne budemo više budale pa nasjedamomna evropske podvale.
Komšije smo i ljudi i možemo se dogovoriti oko svega, čemu da se ubijamo i barikadiramo? Zbog nekog Nijemca čijeg je dedu oborio ruski PVO u WW2?