Vrata zaključati, prozor zatvoriti, spustiti zavese, ostaću doma i ljubit se.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doda se bavi ekonomijom ko Vučić, da puni svoj džep.Nema socijalnih i ekonomskih tema dok postoji BiH i islamski faktor u njoj.
Pa upravo Dodik je sklon bavljenju ekonomskim temama, dok muslimani su skloni da ga ometaju u tome. Islam im nalaže da spreče da se nemusliman ističke ispred njih.
Oni bi radije propadali sa nesposobnim muslimanom na svom čelu, nego napredovali sa sposobnim nemuslimanom.
Nema socijalnih i ekonomskih tema dok postoji BiH i islamski faktor u njoj.
Pa upravo Dodik je sklon bavljenju ekonomskim temama, dok muslimani su skloni da ga ometaju u tome. Islam im nalaže da spreče da se nemusliman ističke ispred njih.
Oni bi radije propadali sa nesposobnim muslimanom na svom čelu, nego napredovali sa sposobnim nemuslimanom.
Nisam matorac ali sam osposobljen da rukujem oružjem.
Ni izbliza nije kao Vučić. Pa Vučić mora da kontroliše dve medije da se nigde ne bi moglo da čuje šta on radi.Doda se bavi ekonomijom ko Vučić, da puni svoj džep.
Videćemo posle referenduma.Nisam matorac ali sam osposobljen da rukujem oružjem.
Vidi, nema ovde u BiH, hvala Bogu, potencijala za rat. Za njega bi trebalo prvo da se izgradi vojna infrastruktura (20 godina) aerodromi, centri veze, kasarne i vojni poligoni, pa još 20 da se obuče generacije za sve rodove vojske i borbena dejstva, znači 40 godina minimum.
Nije to kao na filmovima, barikade bi bile svuda i punktovi, par stranih armija i vojnonesposobno stanovništvo BiH.
To je zbrka a ne rat.
Tvojom logikom ratovi bi se najavljivali i spremali kao svetsko prvenstvo u fudbalu. Da se zna mesto odigravanja, da se napravi ingfrastruktura, da se odaberu lopte i najlepsi dresovi, mozda neke kvalifikacije, pa tek onda da se istrci na teren.Nisam matorac ali sam osposobljen da rukujem oružjem.
Vidi, nema ovde u BiH, hvala Bogu, potencijala za rat. Za njega bi trebalo prvo da se izgradi vojna infrastruktura (20 godina) aerodromi, centri veze, kasarne i vojni poligoni, pa još 20 da se obuče generacije za sve rodove vojske i borbena dejstva, znači 40 godina minimum.
Nije to kao na filmovima, barikade bi bile svuda i punktovi, par stranih armija i vojnonesposobno stanovništvo BiH.
To je zbrka a ne rat.
To što bi usledilo bi moglo biti samo incidenti. Policija ni izašla na granice sa dugim cijevima i vojska Srbije i Mađarske a tome niko iz FBiH ne bi imao čime da se suprotstavi. Ja to ne želim i ne priželjkujem.Videćemo posle referenduma.
Pa kako da ratuješ samo sa pješadijom hajde mi objasni?!!Tvojom logikom ratovi bi se najavljivali i spremali kao svetsko prvenstvo u fudbalu. Da se zna mesto odigravanja, da se napravi ingfrastruktura, da se odaberu lopte i najlepsi dresovi, mozda neke kvalifikacije, pa tek onda da se istrci na teren.
Pogrešna adresa. Tebi i onom glupanu su svi nesrbi koji ne ponavljaju i veruju u vaše gluposti. Iskreno, zabole me. Ako si ti u Srpskoj, ti ćeš da najebes a ne ja iz Srbije.To što bi usledilo bi moglo biti samo incidenti. Policija ni izašla na granice sa dugim cijevima i vojska Srbije i Mađarske a tome niko iz FBiH ne bi imao čime da se suprotstavi. Ja to ne želim i ne priželjkujem.
Kao što je rekao pametni Bošnjak Mirnes Ajanović, Evropa jedva čeka da protjera nas bosanske muslimane i u Brčkom bi nam ostavili koridor.
Ja to želim jer su meni bliži Bošnjaci kao sunarodnici od evropske bande.
Vjerovao ti meni ili ne.
Međutim mi Srbi ne možemo ništa u tome ako vi želite sukobe, samo nemoj posle da bude jao nismo znali....
Koji to Hrvati priželjkuju rat? Bosanski? Forumski? I kako si doša do tog zaključka uopće?Pošto vidim da ljudi priželjkuju rat, što Hrvati, što Bosanski Muslimani a što Srbi, želeo bi da čujem šta će te vi raditi tom prilikom? Sutra počinje puškaranje, kreću NATO bombe, Rusi sedlaju konje...
Koliko imamo dobrovoljaca da idu da ratuju, a koliko da ugoste izbeglice?
Pogotovo želim da čujem naše forumske stručnjake.![]()
Oni tvoji što idu na Tupsona.Koji to Hrvati priželjkuju rat? Bosanski? Forumski? I kako si doša do tog zaključka uopće?
Ja neću da najebem, mene štiti moja oružana policija sa dugim cijevima.Pogrešna adresa. Tebi i onom glupanu su svi nesrbi koji ne ponavljaju i veruju u vaše gluposti. Iskreno, zabole me. Ako si ti u Srpskoj, ti ćeš da najebes a ne ja iz Srbije.
Neće biti interneta u slučaju sukoba. Džaba ćeš gledati.Da gledam u telefon?![]()
Razumem sta hoces da kazes, ali govoris o pravom ratu poput ovog UKR-RUS, Bosna naravno ne bi zapocela na taj nacin. Ali, veruj mi, vrlo brzo video bi kako sa svih strana stize oprema, ljudstvo, obuka, sve to o cemu ti pricas. Pocelo bi sve to da nice kao pecurke posle kise, i za manje od 4 meseca taj rat od bi od puskaranja dosao skoro pa do toga o cemu ti pricas. Ti u startu zelis da se sastanu dve vojne sile, jedna naspram druge, a ovo je polu drzava u kojoj bi zapoceo gradjanski rat, kasnije bi se to lepo iskristalizovalo ulaskom nezvanicnim ulaskom Hrvatske i Srbije u rat, zatim dopremanje oruzja, zatim dobrovoljci itd itd itd. Sve po redu. Jednoj Rusiji je trebalo skoro godinu dana da ukapira kako se ratuje, a sta dalje mi da pricamo o gradjanskom ratu u BosniPa kako da ratuješ samo sa pješadijom hajde mi objasni?!!
Pješadiju štite oklopna vozila i obratno a sve mora biti uvezano radio vezom sa kriptozaštitom i relejima, avijacija mora da dejstvuje kao i artiljerija prije ulaska pješadije.
Moraju postojati vodovi, odjeljenja, čete pa snajperisti i mitraljesci pa PO bacači pa mineri i izviđači.
Mi od toga nemamo ništa osim ovog gavrana koji ima vjerovatno samo vazdušnu pušku.
Ne može se za 4 mjeseca napraviti sve za rat. Čitava BiH bi bila blokirana, Hrvati bi blokirali Herceg Bosnu, Srbi izašli na granice Republike Srpske sa barikadama i šta onda da rade Bošnjaci? Neće im niko pomoći, čak ni Turska ne bi.Razumem sta hoces da kazes, ali govoris o pravom ratu poput ovog UKR-RUS, Bosna naravno ne bi zapocela na taj nacin. Ali, veruj mi, vrlo brzo video bi kako sa svih strana stize oprema, ljudstvo, obuka, sve to o cemu ti pricas. Pocelo bi sve to da nice kao pecurke posle kise, i za manje od 4 meseca taj rat od bi od puskaranja dosao skoro pa do toga o cemu ti pricas. Ti u startu zelis da se sastanu dve vojne sile, jedna naspram druge, a ovo je polu drzava u kojoj bi zapoceo gradjanski rat, kasnije bi se to lepo iskristalizovalo ulaskom nezvanicnim ulaskom Hrvatske i Srbije u rat, zatim dopremanje oruzja, zatim dobrovoljci itd itd itd. Sve po redu. Jednoj Rusiji je trebalo skoro godinu dana da ukapira kako se ratuje, a sta dalje mi da pricamo o gradjanskom ratu u Bosni
Daj boze da si u pravu, jer zaista muslimanima/bosnjacima, ni ja ne zelim nista lose. Ali verujem da je plan da se oni razbucaju, ne nas plan vec evropski.Me može se za 4 mjeseca napraviti sve za rat. Čitava BiH bi bila blokirana, Hrvati bi blokirali Herceg Bosnu, Srbi izašli na granice Republike Srpske sa barikadama i šta onda da rade Bošnjaci? Neće im niko pomoći, čak ni Turska ne bi.
Ne da im ne bi stizalo naoružanje koje svakako nema ko da upotrebi već bi bili gladni kao jadni Palestinci.
Ja to ne želim. To se ne smije desiti više nikome ovde. Nedužni bi ispaštali.
Pa hajde da ne budemo više budale pa nasjedamomna evropske podvale.Daj boze da si u pravu, jer zaista muslimanima/bosnjacima, ni ja ne zelim nista lose. Ali verujem da je plan da se oni razbucaju, ne nas plan vec evropski.