U slučaju katastrofe....

ovi civili nisu bili spremni, verovali su sistemu a od opreme su imali samo maskice protiv gripa..............
2653668-3x2-940x627.jpg

mislim da svako domaćinstvo treba da ima odela protiv radijacije shodno broju članova odloženih u ormaru

More ti, ne treba ti ovakvo odelo, velika je šansa da svi možemo preživeti nuklearnu katastrofu nego od poplave i zemljotresa. Fino i lagano umiranje.

Trebalo bi više angažovati u sredstva za odbranu od poplave i ojačati stambene i kućne konstrukcije od zemljotresa, iskopiramo japanski model kako njihove višespratnice mogu da izdrže jake potrese onda svi mi mirno da spavamo. :lol:

da se razumemo, detektore radijacije obavezno treba svako da ima ko iole brine o svom zdravlju
110327_fukushima_577.jpg

a ne da se u slučaju katastrofe ponašate kao deca koja vrište i paniče i čekaju da ih sistem spasi... nego lepo obučeš skafander izađeš, izmeriš radijaciju............
treba uvesti u školama edukaciju, predmet - U slučaju katastrofe

Poslednja izmena:
da se razumemo, detektore radijacije obavezno treba svako da ima ko iole brine o svom zdravlju
Pogledajte prilog 308964
a ne da se u slučaju katastrofe ponašate kao deca koja vrište i paniče i čekaju da ih sistem spasi

Kada dete polazi u školu uvek postoji priprema za to...
Kada se devojka/momak uda/ženi uvek se priprema pred venčanje....
Momci/devojke odlaze u vojsku i pripremljeni su za ratove...

I ko je pripremljen za još veće nesreće počev od automobilske nesreće pa do nuklearke?
Nemamo takav program za to. Neka svako snalazi kako ume i zna...a panika je najveći neprijatelj čoveka i u običnoj situaciji.

E pazi sad...recimo da je bezbedno i ovi otišli da okopavaju voće i povrće, videli rezultat za mesec dva kako se razvija mutacija, a ti koji su okopavali isto toliko su bili izloženi radijaciji, ne bi se pojavljivali u novinama zbog deformiteta na sebi.

Ali nije baš svaka slika kako prikazuje u okolini Fukušime, nego ima njih su odgajani u plastenicima (a to je japanski običaj) i većina je genetski modifikovana.

uradiću i jednu seriju zaliha u staklenim flašama, imam dosta praznih boca

inače, gledao sam na Diskaveriju da nam asteroid veličine fudbalskog terena stiže 2029. Dali su mu ime Apophis, mitološkog neprijatelja i suprotnost boga Ra, verovatnoća je 98% da će proći između Zemlje i Meseca, a 2% da će, ipak, pogoditi Zemlju. Ko dočeka tu godinu, biće zabavno kao u filmovima...

kucajte u Bingu asteroid 2029 za više...

ako nas picne toliki asteroid ima da bude The End of the Mankind, duso, i dzaba ti sve te pripreme
За поменути Апофис вероватноћа пада на Земљу је минимална, а астероиди те величине иначе падају бар један у миленијум и јесу опасност само за место пада и непосредну околину.
Онај каменчић што је окончао доба креде, а и диносурусе процењен је на од 10 км до 10 миља(16км) и то је већ незгодација, за разлику од Апофиса и сличних кикиреза.
Реално.

За поменути Апофис вероватноћа пада на Земљу је минимална, а астероиди те величине иначе падају бар један у миленијум и јесу опасност само за место пада и непосредну околину.
Онај каменчић што је окончао доба креде, а и диносурусе процењен је на од 10 км до 10 миља(16км) и то је већ незгодација, за разлику од Апофиса и сличних кикиреза.
Реално.

Vrlo retko da asteroid velike veličine udari Zemlju s toga nema bojazan da neko strepi da preti opasnost s neba. Ukoliko to udari šta mi tu možemo?

:think: Mislim da je pravo vrijeme da paranoici pređu na nivo uzbune "crveno"

Kvar u nuklerki Krško ozbiljniji nego što se čini

J. KERBLER | 25. oktobar 2013. 21:30

Slovenci su na sve moguće načine pokušali da incidentu ne daju veliki značaj. Počelo je traganje za ostacima odlomljenog radioaktivnog dela...

http://www.novosti.rs/vesti/planeta...-u-nuklerki-Krsko-ozbiljniji-nego-sto-se-cini

Ja mislim da je to preuveličavanje, šta ako je kvar na cevima, instalacijama, mernim aparatima....a novinari i te kako znaju da dođu do 'pouzdanih' informacija pa da neko bude kriv. :roll: Inače bi druge zemlje registrovale povećanu radijaciju onda možemo da pišemo više o tome.

U toku je događaj u Ukrajini koji je poprimio svetsku pažnju. Svet je fokusiran u ovoj zemlji zbog učešća ruske armije na ukrajinskom tlu i zbog druge stvari, poznate stvari o mogućem predskazanju 'šta ako bude' (?) treći svetski rat, kako ćete reagovati na moguće dolazeće posledice stvarnog događaja, da li ćete redovno pratiti iz dana u dan, osećate li neku napetost, pripremate li nešto ili jednostavno vam prođe volja pa šta bude, mirni ste i sedite s skrštenih ruku a preduzimate li neke druge aktivnosti, a šta će biti sa vašom porodicom, da li verujete da će rat proširiti van njihovog regiona i šire, pa do nas ....?

Sve je pitanje frekvencija i vibracija misli, u svetu postoje grupe ljudi koji meditiraju za mir,ili u odredjeno vreme svi se koncetrisu uz give peace a chance, imagine itd. ili neku pozitivnu melodiju sire i proizvode mir.
odnosno ljudi koji emituju energiju snova i projektuju realnost u kojoj je mir, sa druge strane svakako postoje oni koji proizvode takve misaone frekvencije negativne prirode, pod nametnutim strahom od politikantskih manipulatora, koji svesno ili nesvesno prizeljkuju ratove ili bar neke spin efekte u svesti gradjana. ljudska svest pojedinca svakako moze da se podeli i u paralelne zivote, u jednom je rat u drugom mir. ukoliko je dovoljno orijentacije ka sebi, nasuprot orijentacije ka drugom prisutno. najboje dakle ne misliti o ratu i nepogodama vec o svojim snovima.

sasvim je moguce ziveti u miru i ljubavi u zemlji snova.. ukoliko je vise takvih ljudi volje i energije u tom bolje, jedino ukoliko se programirani ljudi ili teroristi i slicni ne ubace u vas san tj dublje alfa frekvencije prodiruci sve do grupe tajnih meditatora mira i emitovalaca ljubavi, odnsono kosmicko bozanskog. to je domen psihoosko socijalnog problema
nazalost ova zemlja je bila izlozena mnogim ratovima. cak 115 ratova za beograd korz istoriju su vodjeni,
ludi nisu mogli na miru da spavaju i sanjaju, ni da oprastaju
a da ih neka eksplozija ne porobudi, samim tim psiholoski sklop i libido coveka se narusavao, gubeci nit veze sa bozanskim. snovi i seks su osnovni temelji na koje ratnici mraka udaraju radi proizvodnje negativnih vibracija i unistenja nacija. sile tame zive motivisani energijom hrane, a ne ljubavi.

u svakom slucaju ovo su pitanja za grupu 69, svakako da ne bih bio licemeran svestan sam da oni koji zele rat i oni za mir su dve strane iste medalje. ja sam trenutno protiv rata. jer znam da postoje oni koji zele rat u zemlji. priznajem da sam bio za ratno resenje prethodnih godina.. sasvim opravdano, ali misaoni masoni manipulatori su nametali mir. nadam se da ce ti isti i dalje nametati mir, bar dok im ja ne dam dozvolu za rat, u kojem u svakom slucaju ce nasa strana pobediti ( sve vise prodirem ka komandujucim nivoima misaonerije). inace mogu poceti da vrsim pishokineticke asasinacije.

Poslednja izmena:
U pitanju je prirodna i elementarna katastrofa - zemljotres, poplava velikih razmera.

Ne daj Bože da se ono desi.....

Ali ajd, da malo zamislimo crnu hroniku, desi se iznenada u bilo kom trenutku, drma sve, ili sve plavi, hvata vas panika, na koju osobu prvo pomislite....internet ne radi, telefoni ne rade, signali ugašeni, tajac neko vreme, dan dva,......i zatim sve je proradilo, internet, telefon, TV, radio,....normalno da vas pokreće humana želja da se organizujete i budete u akciji spašavanja, na koju osobu prvo biste zvali, ko bi vam nedostajao, na koji sajt prvo biste kliknuli, koga biste tražili, šta biste uradili prvo, nebitno šta i kako.....?

meni ne treba nikakva katastrofa, ja moj spisak ljudi svako malo zovem ili pisem mailove da vidim kako su, jesu li zivi pa i po cenu toga da sam im dosadna.
iz suncanog i vedrog dana bez ikakve najave i objave zabrinem se kako li im je, tako da ... svi smo mi preziveli dovoljno "katastrofa" nasih bliznjih da nam odavno zeludac vise nije na mestu :((

- - - - - - - - - -

vise no tesko prezivljavam patnje mojih bliznjih, primitivan sam stvor u dobroj meri

U pitanju je prirodna i elementarna katastrofa - zemljotres, poplava velikih razmera.

Ali ... desi se iznenada ... drma sve, ili sve plavi, hvata vas panika, ...

... koju osobu prvo biste zvali,
... ko bi vam nedostajao,
... na koji sajt prvo biste kliknuli,
... koga biste tražili,
... šta biste uradili prvo, ...?

Da ti kažem iz iskustva,
to niko ne zna dok ne doživi !

Back