Берекин
Buduća legenda
- Poruka
- 31.115
Баш су скромни. Свега 5 спратова? А могли су још 5. А нису. Још... 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-u-skadarliji-hotel-na-pet-spratova/
U centru Beograda, tačnije u Skadarliji, jednoj od najpopularnijih turističkih tačaka u glavnom gradu, poznatoj po tradicionalnim kafanama, tamburaškim orkestrima i šmeku „starog Beograda“, uskoro će biti sazidan hotel na pet spratova...
To znači da će pored kuće Đure Jakšića, ali i obližnjih kafana i restorana, u šetališnoj zoni, sada nići i jedna stepenasta petospratnica, i to ultramodernog dizajna. Vlasnik ovog objekta je Milan Vujko, brata Stojana Vujka, suvlasnika Milenijum tima...
kreteni,
![]()
Baka Coka je legenda, pokoj joj duši.Sekta ce sjebati i Skadarliju...
- Nakon sto je sekta 2 najveca grada (Beograd i Novi Sad) ostavila bez Glavne zeleznicke stanice...
- Nakon sto su istorijsko jezgro glavnog grada pretvorili u Toi Toi za narko dilere i prostitutke...
- Nakon sto su napravili Temu Dubai na vodi...
- Nakon sto su Trg Republike ubili u vise navrata i eno i dan danas ga kolju...
- Od zicare na Kalemegdanu se odustalo jer srecom studenti oterase bar Vesica...
- E sad se sekta dokopala Skadarlije...koju i inace, kao i sve ugostiteljsko po gradu..., drzi SNS mafija...
Nedaj Boze kakvog zemljotresa...pola Beograda bi izginulo...sa SNS neimarima...
Vaskrsni baka Coko !
...
Baka Coka je legenda, pokoj joj duši.
Odakle ti drugarica ZivotaTo joj nekadašnja komšinica, možda zajedno i kafenisale.
?Opusti se, Rambo s tastature
Odakle ti drugarica Zivota?

Aha.Pominjala je da je bila u nekom od solitera kod Cvetka, čini mi se.![]()

Baka Coka je uzela pravdu u svoje ruke protiv građevinske mafije. Hrabra žena treba da se pamti. Volim hrabre ljude.Zadivljujuce je tvoje poznavanje Beograda.
Svaka cast![]()
Aha.
Da ti nije komsinica mozda![]()

Da, da vojni soliteri ispod Sportskog centra. Vjekoslava Kovača.Pominjala je da je bila u nekom od solitera kod Cvetka, čini mi se.![]()
Pa sad, ako posmatramo čitavu planetu, jeste.![]()
?Života.Pa sad, ako posmatramo čitavu planetu, jeste.![]()

Da, da vojni soliteri ispod Sportskog centra. Vjekoslava Kovača.
Ja mislim da Života vuče na Dušanovo.A ti si bese u Kaludjerici?

A ti si bese u Kaludjerici?
Ja mislim da Života vuče na Dušanovo.![]()

Nije. Menjaj temu. Ne spamuj viseSa Vračara sigurno nije, ne liči na gradskog p...a!

Meni nije jasno kako nikome nije zasmetao tržni centar Rajićeva usred starog dela grada.https://vreme.com/vesti/nova-ekonomija-u-skadarliji-hotel-na-pet-spratova/
U centru Beograda, tačnije u Skadarliji, jednoj od najpopularnijih turističkih tačaka u glavnom gradu, poznatoj po tradicionalnim kafanama, tamburaškim orkestrima i šmeku „starog Beograda“, uskoro će biti sazidan hotel na pet spratova...
To znači da će pored kuće Đure Jakšića, ali i obližnjih kafana i restorana, u šetališnoj zoni, sada nići i jedna stepenasta petospratnica, i to ultramodernog dizajna. Vlasnik ovog objekta je Milan Vujko, brata Stojana Vujka, suvlasnika Milenijum tima...
kreteni,
![]()

Lepo drug Berekin kaze trebalo vise od petU Skadarliji hotel na pet spratova, a vi se tu zezate.
Ne kažem tebi Antigon@

Meni nije jasno kako nikome nije zasmetao tržni centar Rajićeva usred starog dela grada.
Kakvo ruglo usred arhitektonskog sklada.
Kao da se neko u.sr'o nasred svih građevina koje su nam preci ostavili.
Pa dakle, ono je, ono je fuuuj!
Lepo drug Berekin kaze trebalo vise od pet![]()