u razredu ste poznati kao...?

Ja bas i ne kapiram zasto si ispricala tu pricu oko devojke i decka, kakve to veze ima sa Sleepy? Nije valjda da...Sleepy?? :eek: :rida: Pa to je greh bre! :rida:

Kao Sleepyhead? :D
Pih, imas srece sto ovo shvatam kao iskazivanje prijateljskih osecanja, izazvano brigom zbog mog trenutnog neraspolozenog stanja. :(

@DxD
Ma odustani od mene kad ti kazem, nema meni ni leka, ni spasa, ni pomoci. :(

U odeljenju kao zezator,pomeram buljje umisljenim nafuranim malama, sa francuskim RRR,ili plavusama sa ray ban STREBERSKIM NAOCARMA.Zezam se profesorima,I mnogi kazu da imam sharm.A ovako u skoli znaju me kao saljivdziju,sve okrecem na salu.Mogu reci za sebe da sam dosta kul lik!!! :D

Pih, imas srece sto ovo shvatam kao iskazivanje prijateljskih osecanja, izazvano brigom zbog mog trenutnog neraspolozenog stanja. :(

@DxD
Ma odustani od mene kad ti kazem, nema meni ni leka, ni spasa, ni pomoci. :(
Ne znam ti ni ime, godiste, odakle si.. I manje bitni podaci.. :) Ali jednostavno, bice bolje.. :) Ja sam prosli mesec prosla kroz muke i traume... I eto, bolje mi je... :) Tako da nemoj se brinuti...
Evo, setih se ovoga... :)

E, to je hrabrost. Lik se smeje, ima posao, prijatelje...Radi sve što i ostali ljudi. Uporan je, vežbao je, nije samo sedeo i kukao što nema ruke i noge. (kao što bih ja verovatno -.-)
Svakako overi sajt Angel, promeniće se malo tvoj pogled na svet.

Back