u razredu ste poznati kao...?

Ne, samo volim da izlazim kulturno odeven.
Ne idem na plažu.
Ima nešto što se zove bonton.
Nisu džaba u svim ustanovama i firmama uveli da ne možeš da dodješ u kratkom šorcu, papučama ili majici bez rukava. Nije to nešto što sam ja izmislio, to je nešto opšteprihvaćeno svuda, samo ne u Srbiji naravno.
I da oblačim frak kad izlazim sigurno ne bih sa tim frakom izašao negde gde to nije primereno.

Što je najgore - i nije tolerisala, nego eto baš ih bilo briga, al da vidiš posle na fakultetu kad nisu hteli tako obučene da ih prime na predavanja i kad su krenuli da im pišu minuse zbog odsustva na predavanju i da zbog toga rizikuju prisustvovanje na ispitu, da vidiš kako je stisla guza onda.

-a,imala si tako zanimljive avatare ranije :sad2:
Evo ,mojih otvorenih drugova iz odeljenja
Ja ulazim na vrata,bacam ranac na stolicu.Idem okolo pozdravljam se sa svima.Cujem Gettu na necijem telefonu kako kresti...
On meni:-E,de si narkomanska,jevrejska,raspala,crna..... pedercino
Ja njemu:-Evo tu,picketino ruzna,shkrbava,nedojebana....
..
Ostatak dana vrlo retko provodim u nekom prijatnom razgovoru sa ljudima koji me okruzuju...
Msm,ljubav na sve strane
Kad bi znao da ima mesta u cetvrtoj ili cetrnaestoj gimnaziji premestio bi se brzinom treptaja oka

i cekaj to sve onako u cool fazonu ? :p

u razredu ste poznati kao:dezurna svadjalica,streber,glupan,ili nesto drugo?
ja sam u razredu poznata kao novcanice:mrgreen: salim se,poznata sam kao veoma duhovita osoba koja sve okrece na salu i kao naaajveci anti-talenat za matematiku :mrgreen: ajd' sad vas da cujem

... kao dežurni fizičar ... :zaljubljena:
... i kao neko ko voli crn humor ... (ima nas takvih u odeljenju)
... ostalo, manje više ...

911s [SK];14547744:
Sećam se da su mene gledali belo u srednjoj zato što sam u školu dolazio kulturno obučen, u košulji i belim pantalonama, a ono pola njih ko da je na plažu pošla, u japankama, muškim dopitchnjacima sa cvetićima i majicama na bratele, i još mi najozbiljnije kažu "brate svaka ti čast baš se fancy šmekerica oblačiš" :neutral:

koje godine? :per:

to je ok
te neutralne a sisate devojke
svačije drugarice

bas ne,,ja nisam nesto sisata,a ipak sam ekipi decaka koji su odeljenski "smekeri" (ima ih petorica) e pa njima petorici sam naj drugarica,ja i jos jedna likusa(a nismo sad pamele)nego jednostavno kazu da smo jedine normalne u razredu i da smo bas likuse onako,jer decaci ce pre biti prijatelji sa nekom normalnom devojkom,nego sa napucanom ribom,takve napucane im samo sluze za 'vatanje dupeta,necu da kazem sad da se ja ne sredjujem i da sam ruzna,bas naprotiv nego da stojim na zemlji i da se ne pokazujem toliko...

Back