u razredu ste poznati kao...?

[/B]
bas ne,,ja nisam nesto sisata,a ipak sam ekipi decaka koji su odeljenski "smekeri" (ima ih petorica) e pa njima petorici sam naj drugarica,ja i jos jedna likusa(a nismo sad pamele)nego jednostavno kazu da smo jedine normalne u razredu i da smo bas likuse onako,jer decaci ce pre biti prijatelji sa nekom normalnom devojkom,nego sa napucanom ribom,takve napucane im samo sluze za 'vatanje dupeta,necu da kazem sad da se ja ne sredjujem i da sam ruzna,bas naprotiv nego da stojim na zemlji i da se ne pokazujem toliko...

axam kako da ne..:mrgreen:
i ja jedno vreme bila u istom tripu xD druzila se s tim nazovi facama :lol: oni kao fazon nas gotive jer smo ok likuse za zaebanciju,bleju i to.. i dovoljno je da jednom obuces minic, dekolte, vec te gledaju kao ravu a ne drugaricu i tad bi vatanje :mrgreen: al kad im kaze q*** ces da me vatas,tad nadju nove ''ortakinje'' koju su za vatanje,i nase ''prijateljstvo'' se naglo zavrsava :p
i posle kad mi kazu musko-zenska prijateljstva,pa place mi se :)

Kao "Filozof" iz "Lajanje na zvezde", pesnik, najbolji iz engleskog i muzickog, pevach (odatle vuchem traume i danas!), osnivach prve odeljenske politichke stranke, besednik (kad je 8. mart, ili kraj godine... ja kao izvaljujem neke patetike razrednoj), hronicni matematicki antitalenat, borac za pravdu potlachenih (jednom sam objasnjavao nastavniku da po zakonu dvojka znachi prepoznavanje gradiva, a da moj drugar kome je hteo da zabode keca, gradivo prepoznaje... da bi mi on rekao da ga ne uchim njegovom poslu, i smanjio mi sa 3 na 2), kao nachelnik urgentne hirurgije (interna stvar, morali ste da budete tamo, to su epic shokovi :p ), jedina faca u shkoli koja se videla na RTS-u (valjda se neko seca one decje emisije Dimnicar) i kao Ankin mali [devojka kojoj sam se plashio da pridjem, pa su me ortaci 'vatali za noge i za ruke, nosili u njen kabinet, i bacali me na nju]... i tako :D

Poslednja izmena:
Ja sam poznata kao osoba koja je vjecito u svom svijetu, sanjar, umjetnik, u odabranom drustvu. Ozbiljna, ali isto tako i vrlo nespretna, te tako zabavljam drugare iz odjeljenja svojim zgodama i nezgodama na casovima fizickog! :lol: Poznata sam i po tome sto rasturam latinski, kao i ostale strane jezike. :)

Kao osoba koja je previse smotana, koja slusa neke tamo "sektase", koja je zaludjena Marchelom, koja nosi nesto sto retko ko bi nosio, devojka kojoj je PC na prvom mestu, koja je isla u ISP, koja obavezno mora nesto da pita.. I jos mnooogooo... :)

@Maggie.The.Cat ma cek, cek devojko.. Nije bas tako... Mi smo kod Nemanje... U pola osam budjenje, spremanje, bla, bla.. U 7:45 sastanak pocinje.. Pusta nam crtani.. I to ne kakav crtani, nego onaj sa mucenjem ( valjda veverice, macke )... Posle toga jelo.. Strebanje all day.. Posle oko 12-01 je kraj svega.. Moze biti i do pola dva... I tada, pocinje ludaja... Na spratu se okupimo ( pored "kabineta" za pc ) i igra pocinje... E sad... Nismo mi raspustena banda ( molim lepo xD ). Samo sto se kod nas u kabinetu organizovala zurka... :zcepanje: Jao majko, skakanje po stolovima, padanje neonke... Ma ludilo brej! :rotf:

kao kosuljar, kao neko ko najvise zasmejava, ko kad lupi glupost i profesorka se smeje, kao neko ko dodje ujutru i uzme zvaku iz klupe koju je juce zalepio(pola devojaka se zbog toga gade), mada to samo ponekad radim, kao neko ko ide po ucionici i peva stalno, kao rokera i metalca, pa cesto kad ustanem da odgovaram nesto svi dizu "/m/" sto zna i da me nervira..

Као спрдатор, неозбиљни магарац, онај који се стално расправља са разредном.

Такође онај који увек анимира остале да помере дупе и раде нешто продуктивно.

Back