neizreciva
Buduća legenda
- Poruka
- 34.075
zato što piša nekada uz dužno pošotovanje njegovom trudu nume duradi poso kako treba ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato što piša nekada uz dužno pošotovanje njegovom trudu nume duradi poso kako treba ...
mislim da mu iznad tukija treba neka alatka dodatna, sa pipcima poput hobotnice, koja ce, dok tuki radi naporan posao, nezno da dirka po klici....eh, valjda ce evolucija da odradi posao u skoroj buducnosti......
![]()
mislim da mu iznad tukija treba neka alatka dodatna, sa pipcima poput hobotnice, koja ce, dok tuki radi naporan posao, nezno da dirka po klici....eh, valjda ce evolucija da odradi posao u skoroj buducnosti......
![]()
pray the lord
Kupis durex vibracioni prsten i to je to...KAd vec spomenuh to cudo,jel ga testirao neko?
![]()
??? moze li malo specificniji odg??
mislim da ti nece odobriti ali ti probaj
trebas na svakoj temi sa prve strane to da napises
ma nesto mi milo oko srca kad ga taknem....i tako ga ja dirkam i meni lepo...a valjda je i njemu........narocito kad me gleda....
auuuu breeee,pa tu ceo dan da mi ode... a je l' mogu nekako da kontaktiram moderatora sa molbom da mi ugase nalog??
mislim da ti nece odobriti ali ti probaj
trebas na svakoj temi sa prve strane to da napises
pa moz i tako da probas..ali i oni moraju da prejuju lorda![]()
Što da ti ugase? Zbog jedne glupe teme? Pa nije to ništa!auuuu breeee,pa tu ceo dan da mi ode... a je l' mogu nekako da kontaktiram moderatora sa molbom da mi ugase nalog??
![]()
Što da ti ugase? Zbog jedne glupe teme? Pa nije to ništa!![]()
Zasto zene dirkaju klicu?missim cemu to?![]()
Ti bas volis oktopode.mislim da mu iznad tukija treba neka alatka dodatna, sa pipcima poput hobotnice, koja ce, dok tuki radi naporan posao, nezno da dirka po klici....eh, valjda ce evolucija da odradi posao u skoroj buducnosti......
![]()
Tukiju treba da poraste jedan mali tuki za dodatne poslove![]()