nisliya
Iskusan
- Poruka
- 6.510
poz svima
pocinje mi CSI Miami
pocinje mi CSI Miami
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma Vuk je bio i u seriji Crni Gruja.
,,Kuku majko j..e mene Rajko,
ja za vodu,a Rajo za nogu.
Ja za tikvu,a Rajko za p...u,,

poz svima
pocinje mi CSI Miami

Re: У Пули бомбе због Косова
![]()

a ovome je izgleda neki podredjeni hrvat kresno zenu pa je malo b(l)esan![]()
а што си ти сад као нешто упоран око историје,прво их убедиш око неких пар ликова да су битни за Косовски бој па се они приме као и обичноNe znam čemu besmislene uvrede, o nekom za koga nisi ni čuo.
Taj čovek, kao i cela njegova porodica je za mene simbol vojničkih vrlina, viteštva ,poštenja,hrabrosti, iskrenosti i časti.
Zbog toga je imao problema i u Srbiji..
Ne znam nijednu drugu srpsku istorijsku ličnost, koju bih po tome moga da poredim sa njim.
Najbolji, najinteligentniji i najškolovaniji oficir kojeg je Srbija ikada imala..
I sigurno nije nikog mrzeo već je samo merio na svom kantaru....
Žena mu je bila Nemica, časna i poštena žena....Iako su se njegovi sinovi i on žestoko borili sa Nemcima u WW1, nisu ih mrzeli...
![]()
Jedan sin mu je kao oficir skončao u nemačkom zarobljeničkom logoru 1943.
Drugog sina, takođe oficira, kad su uhapsili, pokušala je da ga vrbuje nemačka obaveštajna služba ''Abver''ubeđujući ga da je on po majci Nemac i da u njemu teče pola nemačke krvi. Na to im je odgovorio: “Tu polovinu vaše krvi ste mi istočili na Kolubari”, posle tog neuspelog vrbovanja , streljan je 1941.
Malo je takvih ljudi i porodica, kao što su bili Mišići.
Bili su spremni da daju sve, pa čak i ono najvrednije-sopstveni život, a za uzvrat nisu tražili ništa.
Jednostavno ti ljudi koje je sreo i o kojima je izvestio nisu prošli test u njegovim očima.
Ne može se poreći da nije bio vizionar..
да су они били главни свуда а сад као он није чуо за Мишића
и као Хрват му опалио жену и ти још па појасниш
тема је била :shock:Ово је за Риплија(веровали или не) па онда је:-o Ово је за ..............E ova tema je vrh, sve same gluposti![]()

тема је била :shock:Ово је за Риплија(веровали или не) па онда је:-o Ово је за ..............
па сам питао откуд Хрватима мржња према шиптарима ,кад су се заједно борили против нас,ко се бије тај се воли.Онда је модератор променио име теме , и на крају је неки Хрват победио Турке на Косову 1389 а пре тога опалио Жућину жену коју није ни видео.
Ето то је у краћим цртама.![]()
а што си ти сад као нешто упоран око историје,прво их убедиш око неких пар ликова да су битни ѕа Косовски бој па се они приме као и обичнода су они били главни свуда
да су они били главни свуда а сад као он није чуо за Мишићаи као Хрват му опалио жену и ти још па појасниш
ти си тебра гори од њих
Evo, sta ja mislim o svemu tome. Sve je to glupost, ako je istina ono sto kaze Fomenko(u svojoj knjizi History: Fiction or Science?), a ima i dobre argumente (nisam procitao celu knjigu vec samo neke delove). Znaci maltene ta cela "nauka" zvana istorija je laz.
ма све је лаж у праву си ,како се само ја тога раније нисам сетио?
ти си тебра гори од њих
a uvreda klikk-a govori samo o tome koliko je on retard, a baš ništa o Mišiću.
ми можемо овако до сутра ујутру да се с****вамо ,а они победише Турке 1389 а миDa i ovo je vrh debilizma....
Kojih ''njih''...

Buwahahahaha....sachuvaj me boze Hrvata.
Sad su bili i na kosovskoj bitci.
Kakvih se sve gluposti od njih chovek nece naslushati...i to su kao nazovi umerenjaci,mogu misliti tek shta tek govore oni koje slavonija smatra za debile.
Ludi smo mi shto ne podignemo zid na granici sa takvim psihopatama.

mi smo protiv Srba ratovali samo iz dva razloga
1. kada su htjeli da nas totalno posrbe i uniste (kraljevina)
2. kada su nam pokusali silom oduzeti 1/3 drzave..
u ostalim situacijama smo bili uz Srbe u povijesti ima dovoljno primjera "priskakanja " u pomoc Srbima...od Kosovske bitke , preko vaseg rata sa Bugarima , na ovamo