u protoku vremena, izgubljena prilika je zauvek izgubljena

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zbog neckanja i dvoumljenja bas nista, a zbog inertnosti i lenjosti skoro sve, drugim recima znao sam sta hocu, a sta necu, ali nisam mogao, mrzelo me, nije mi se dalo, i sve tako...

tako i ja zbog lenjost. dobro sam se prisvestila, pa sam za deset sati zavrsila posao koji je trebalo. :lol:

znaci strasno...placem i radim, verovao ili ne. :zcepanje:

i kazem sebi nikad vise tako i stalno kazem sebi to i uvek isto radim.

Sta ste izgubili zbog neckanja?
možda sam se nećkala oko kupovine nekih cipela pa su mi ih drugi odneli ispred nosa, ali to nije od životnog značaja...
u životu se nisam nećkala ozbiljno. ili sam htela odmah ili nisam htela uopšte i po tom pitanju sam imala uokvirenu odluku.
osim u retkim situacijama kada se ciljano nećkam dva tri kruga dok ne kažem ma nek ide život na sveopštu radost :lol:

Sta ste izgubili zbog neckanja?

Iskreno, nisam gubila u životu zbog svesnog neckanja već zbog toga što nisam znala ni sama šta hoću i kada je vreme za nešto...jer momenat jednostavno prodje i postane kasno ili isuviše komplikovano, u pravo vreme bi bilo jednostavnije zaokružiti priču.

Zato sam pristalica stava da se stvari rade u pravo vreme jer ih je tada najlakše obaviti. Kasnije vraćanje na nešto nezavršeno ili zeljeno je teško, teško je uopšte vraćanje na sine kada je voz skrenuo sa istih u kukuruz .

Zbog tudjeg neckanja vreme.

Hoce,nece,hoce,nece,hoce nece ne moze nema para - a ovamo daje skoro soma evra na gomilu lima gde mi puca film.

Zbog neodlucnosti tudje mnogo - zaista mi je vise pun cosak svih pa mooooozda,mooooooguce,ne znam.
Hoces,neces cao zdravo.

Priliku cu da uhvatim,resim,nista nije izgubljeno dok se ne odustane od toga :) .

Nista nije gotovo,dok stvarno nije gotovo..........:manikir:

meni je zapravo zao sto neke "prilike" u svom zivotu nisam propustila...a za bar dvije mi zmu lijepo odma reko, al...:lol:

- - - - - - - - - -

:ok: :lol: I to dugometrazni...

Jesam, eno pise dole na temi, 500 selfija da bi nasao pravu poziciju da selfi bude dobar... :lol:

- - - - - - - - - -

E to, to je to. :lol:

e, najvise minut moze nabrat od toga, a i to je povuci potegni :lol:

Back