u protoku vremena, izgubljena prilika je zauvek izgubljena

• Začetnik teme Začetnik teme dive
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Sta ste izgubili zbog neckanja?
Pa ne smatram da sam puno izgubila.Ne sam rekla mnogim ljudima,druzenju sa njima,familiji siroj,ne sam rekla i opijanju i drogiranju a nije da me nisu nagovarali :lol: Nisam htela da bezim sa casova na docek kosarkasa,nisam ni tu izgubila,ne sam rekla i politici,ni tu nisam izgubila.Mislim da je trebalo vise da se neckam :D

Sta ste izgubili zbog neckanja?

Zbog tudjeg neckanja vreme.

Hoce,nece,hoce,nece,hoce nece ne moze nema para - a ovamo daje skoro soma evra na gomilu lima gde mi puca film.

Zbog neodlucnosti tudje mnogo - zaista mi je vise pun cosak svih pa mooooozda,mooooooguce,ne znam.
Hoces,neces cao zdravo.

Priliku cu da uhvatim,resim,nista nije izgubljeno dok se ne odustane od toga :) .

tu tu
ma idi begaj, bas si zla, a lepo su se sijali, sad bruka sve ponisteno :ljutka:
nemam bre ni jedan karton aktivan ko pravi sajber buler, il kako me vec ona mala nazvala....pa bruka bre, zar nije
ti da si neka zenska ti bi udelila neki :zplez:
ma nema kartona za tebe..:lol:

- - - - - - - - - -

nemoj da mi spamujes temu :)

:cmok2:

ma nema kartona za tebe..:lol:

- - - - - - - - - -

:cmok2:

:zag: :heart:

- - - - - - - - - -

kad sam imala 18 godina,trcala sam po milocerrskom parku,kao fol skidala kilograme,stao arkan kolima,pita dal hocu sa njim na kolace.normalno nisam
a sta sam zbog toga sve propustila u zivotu :lol:
sad ste mogli cecom da me zovete :malav:

meni je doneo ruzu na posao :)

kad sam imala 18 godina,trcala sam po milocerrskom parku,kao fol skidala kilograme,stao arkan kolima,pita dal hocu sa njim na kolace.normalno nisam
Meni zalije kolaca nego arkana e smoki bre :sad2: E a zao mi je vala za svu hranu sto su me nudili a ja se neckala i oni odnesose..

Meni zalije kolaca nego arkana e smoki bre :sad2: E a zao mi je vala za svu hranu sto su me nudili a ja se neckala i oni odnesose..

pa jel ti kazem da sam trcala da skidam kilograme :lol:
a ti ko onaj sto su ga ponudili kolacima u gostima,pa on odbio,pa posle pita a sta ste ono malo pre pitali...:whistling:

- - - - - - - - - -

ijao pa on ima cuvenu poslasticarnicu mozda si mu neprezaljena muza<3

arkan?ima poslasticarnicu?:lol:

:zag: :heart:

- - - - - - - - - -

meni je doneo ruzu na posao :)

:zcepanje:jel to vas dve sem arkana, vise niko nije startovao...:mrgreen:

Back