slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Aktuelni Ministar Policije ce resiti sve na naj bolji nacin

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko zna koliko bi danas ljudi bilo zivo da su radikali sa socijalistima, trazili resenje za probleme u bivsoj jugoslaviji za pregovarachkim stolom.
Ali poshto nisu, imamo desetine hiljada mrtvih, zvanichno se samo na kosovu 2500 ljudi vodi kao nestalo
i stotine hiljada prognanih i izbeglih.
A sta hoces reci, da su putevi dobri?
Ma daaaaaaaaaaaaaj![]()
Dečko, nekad baš povezuješ stvari onako paušalno.. udarila vrućina, šta li?
Kada bi barem polovina onih koji voze poštovala saobraćajne propise, stopa smrtnosti
na putevima bi se smanjila za osamdeset posto... Obrati pažnju na razloge zbog kojih su se dogodile
nesreće poslednjih dana... neprilagođena brzina, zaspao vozač, izgubio kontrolu nad vozilom, izazvao lančani sudar iz nepoznatog razloga...
Kakve veze demokrate ili bilo koja politička opcija ima sa tim? Molim te da mi objasniš..
stigla ona Veljina kletva, kako ce za svaku zrtvu biti odgovoran Bota.........![]()
Pokusavam da proniknem u nacin na koji ti razmisljas i setim se samo Homer Simpsona i njegovog cuvenog "Doow".
Problem kod vozaca u Srbiji je sto su auto skole katastrofa.Neko ko izadje iz autoskole u Srbiji sigurno nije ni V od vozaca.Takav nema sanse da prodje testove u EU,a o voznji da ne pricamo.
Vozni park.Polovina vozila je da se prvo prekrstis kad sednes u ista.
Malo ko se pridrzava propisa,i ne vozi spram uslova i stanja na putevima.
Putevi,sigurno da su ocajni.Zamisli da imamo puteve kao po Z.Evropi,pa tek tada bi se jurilo i ginulo.
Edukacija decko.Pare, pa ce i vozni park biti mladji ,...
Pricas o necem sto nema veze sa zivotom.nije Raska centar sveta, prodji malo pa nda zakljuci.
Putevima izmedju naselja brzina je obicno 80km/h ako nema znaka ogranicenja.
Frekventnijim mudjugradskim putevima brzina je 100km/h
Na auto putevima orijentaciona brzina je 130km/h.
Mislim da jedino u Nemackoj na pojedinim deonicama nema ogranicenja ali i o tome se vodi velika polemika.
Kad se polaze u auto skoli obavezno je voziti par casova auto putem.Kad dobijes vozacku ona je privremena i vazi dve godine.Ako napravis u to vreme neku pizdariju ides ponovo na polaganje.
Alkohol u krvi 00 promila
Zaista su putevi losi, mada su verovatno svi magistralni obovljeni, bar neki delovi. Ima puno novih puteva. Jednim takvim sam putovao na Frusku Goru. Bio sam zapanjen da na krivini u koju ne smes da udjes brze od 60 maximalno nema nikakav znak. A put pre toga ravan, dobar jer je nov pa ljudi retko idu ispod 100. Velika neodgovornost ko god da je trebao znak tu da postavi, a nije. Ja nisam mogao da skrenem, pa sam presao u suprotnu traku. Da je tom trakom isao automobil mi bi zaginuli verovatno. Ovakvih i slicnih primera ima puno po Srbiji. Mora se biti mnogo odgovorniji jer je rec o ljudskim zivotima.
Ko zna koliko bi ljudi bilo danas zivo da su demokrate za ovih 8 godina napravile makar 100 km autoputa....