У Прешеву подигнут споменик албанским терористима!

Lord Tywin

Veoma poznat
Banovan
Poruka
11.141
http://www.nspm.rs/hronika/u-presevu-podignut-spomenik-albanskim-teroristima.html
Siptarski%20teroristi.jpg

У центру Прешева, испред зграде општине још у петак је откривен споменик палим борцима "Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе", који до сада није наишао на реакцију државе.

На споменику пише да су га подигли ветерани ОВПМБ, а на њему је двадесет седам имена припадника ОВПМБ из Прешева, Бујановца и Медвеђе који су погинули у време оружаних сукоба на југу Србије.

Председник општине Прешево Рагми Мустафа рекао је за ФоНет да "историју сваког народа треба поштовати" и да евентуална реакција државе не зависи од њега.

Председник Демократске уније долине, Скендер Дестани, изјавио је да би они који су подизали споменик требало да рачунају да може реаговати држава.

(Ало)

Eh...da postoji država, pa se spomenik fino poruši, teroristi osude i pozatvaraju...
Терористи су сами себе осудили и егзекуција извршена. Зато им и дижу споменик!
Држава треба на месту подигнутог споменика, да поравна терен и квит!

http://www.nspm.rs/hronika/u-presevu-podignut-spomenik-albanskim-teroristima.html
Siptarski%20teroristi.jpg

У центру Прешева, испред зграде општине још у петак је откривен споменик палим борцима "Ослободилачке војске Прешева, Бујановца и Медвеђе", који до сада није наишао на реакцију државе.

На споменику пише да су га подигли ветерани ОВПМБ, а на њему је двадесет седам имена припадника ОВПМБ из Прешева, Бујановца и Медвеђе који су погинули у време оружаних сукоба на југу Србије.

Председник општине Прешево Рагми Мустафа рекао је за ФоНет да "историју сваког народа треба поштовати" и да евентуална реакција државе не зависи од њега.

Председник Демократске уније долине, Скендер Дестани, изјавио је да би они који су подизали споменик требало да рачунају да може реаговати држава.

(Ало)

:dash:

Državi ne smeta spomenik OVK u Preševu?

• http://www.mondo.rs/s267470/Info/Srbija/Drzavi_ne_smeta_spomenik_OVK_u_Presevu.html
Iz Beograda još nema reakcija što je ispred zgrade Opštine Preševo, u petak otkriven spomenik palim borcima Oslobodilačke vojske Preševa, Bujanovca i Medveđe.
v267470p0.jpg

Na spomeniku piše da su ga podigli veterani OVPMB (verzija OVK sa severne stranke kosovske administrativne linije), a na njemu je dvadeset sedam imena pripadnika OVPMB iz Preševa, Bujanovca i Medveđe koji su poginuli u vreme oružanih sukoba sa jugoslovenskim snagama na jugu Srbije.

Predsednik opštine Preševo Ragmi Mustafa rekao je za FoNet da "istoriju svakog naroda treba poštovati" i da eventualna reakcija države ne zavisi od njega.

Predsednik Demokratske unije doline Skender Destani izjavio je da oni koji su podizali spomenika treba da računaju da može reagovati država.
:per::per::per:
Не смета држави....још ће им дневнице исплатлти....
а можда и пензију добију.

Lapidari-Komandant-Lleshi.jpg

Срамота...
Ајде што ми морамо да трпимо јер смо мањи,слабији и немамо ама баш никакву подршку са стране...Како ви можете није ми јасно...
Толико су злочина починили на Косову.

I ja isto postavljam ovo pitanje ali nigde odgovora,da je ovo drzava kakva treba biti taj zlocinacki spomenik i svi koji su ucestvovali u tome bi bili pretvoreni u pepeo.

Lapidari-Komandant-Lleshi.jpg

Срамота...
Ајде што ми морамо да трпимо јер смо мањи,слабији и немамо ама баш никакву подршку са стране...Како ви можете није ми јасно...
Толико су злочина починили на Косову.
Има времена да се то исправи, али је све то ипак осетљиво питање.
Ако бисмо кренули силом они би одрадили анти-српску медијску кампању, а то би им била припрема за акцију ка северу Косова.

Back